Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gault

0 bejegyzést írt és 316 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Gault 2017.11.22 22:04:18
@GalaHU: automap sok egyéb funkcióval:
personal.inet.fi/koti/jhirvonen/ase/

Wasteland 2
Warhammer: Dark Omen

esetleg Populous 2
Nekünk magyaroknak mindig mókás belefutni egy olyan zenekarba, melynek neve a tudtukon kívül számunkra plusz jelentéstartalommal bír. Az amerikai Szar mellett ilyen a Foscor is. A katalánok június 9-én jelentkeznek sorban az ötödik albumukkal, melynek címe Les Irreals Visions. Az…..
comment:com Megszűnik a Heti Hetes 2017.02.22 08:38:35
A hírt Para Kovács Imre, a műsor egyik állandó résztvevője közölte kedden este a Facebookon: "Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes" - írta. A döntés nem lehetett teljesen váratlan, hiszen már eleve kevesebbet rendelt belőle erre az évre az RTL Klub: januárban jelentették be, hogy 40…..
Ismét itt a Valentin- vagy leánykori nevén Bálint-nap, a szerelmesek ünnepe, a nap, amikor a virágárusok, édességboltosok, élménykupont forgalmazók is nagyon boldogok. A kilencvenes évek eleje óta ezen az ünnepen a magyar szerelmesek is megajándékozzák egymást, vagy szerelmes üzenettel kedveskednek…..
Premier holnap este 21:25 RTL Klub, kb. arra lehet számítani, amit ebben az öt percben látunk...
O. J. Simpson ügye évekkel ezelőtt lezárult és az egykori Heisman győztes amerikai futballista már évek óta börtönben ül, de gyilkossági ügye még napjainkban is lázban tartja az embereket. A tavalyi év egyik legjobb sorozata ezt dolgozta fel, ahogy a tavalyi év egyik legjobb…..
A Philip K. Dick klasszikus sci-fijéből forgatott sorozat eleinte a provokatív reklámkampánya miatt volt elsősorban nevezetes, ám az első rész az Amazon történetének legtöbbet streamelt saját gyártású pilotja lett, és még a kritikusok is szerették az egész első évadot.A sorozatot az X-aktákban is…..
2011 decemberében a TV2 és a Comment:com indított egy közös formátumpályázatot, azaz becsatlakoztunk a Pro7Sat1 akkor már évek óta működő, egész Európát lefedő műsorötlet-versenyébe, aminek során olyan tévés ötleteket, formátumokat kerestünk, amiket megvalósítva valami…..
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
Gault 2016.12.01 14:25:48
@oldalas: akkor lefordítom magyarra neked, mit jelentett az "öntsél le vele" kérés:
Kérlek légy akkora tapló paraszt, hogy érvek helyett tettlegességhez fordulsz, bizonyítsd be nekem (és mindenki másnak), mekkora primitív suttyó gyökér vagy.
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
Gault 2016.11.28 11:43:32
@Gérard Duchemin: Nem attól lesz valami politikailag korrekt, hogy tabuként kezeljük.

Aki meg nem érzi az összefüggést a film és e között, annak értelmezési problémái vannak. Az más kérdés, ha átcsap a produkció ripacskodásba, az lehet ugyan ízléstelen, de nem erre gondolt itt a szerző.
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Gault 2016.11.27 08:56:51
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Ennyi hülye vén kurvát! - mondta Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere az új parkoló ellen tiltakozó idős lakókról, csak azt nem tudta, hogy ezt mindenki hallja, mert bekapcsolva maradt a mikrofonja. Ezt megírta az Index is, meg jó néhány másik újság is, aztán páran még azt is, hogy az MSZP…..
Gault 2016.11.14 13:09:31
@pejoratív igazgató: Kis segítség:
Kiről szól ez az írás?
Hány F. Flórián közszereplőt ismersz?

Én is hallottam már ezt a pletykát mellesleg.
Ha magától ilyen, akkor pszichiáter kéne mellé, de hirtelen, ha valamit cuccolt, akkor meg A DROG ROSSZ, ÉRTEM? Ez itt a VV8 legutóbbi párbajának egy részlete, ami egy órán át ilyen volt, az egyik szereplő, a túlmozgásos gyökér folyamatosan üvöltött és ugrált, mást szóhoz jutni nem nagyon hagyott,…..
Jó, nem mintha bárki, bármikor is gondolta volna, hogy Ricket csak úgy kinyírják a sorozatból. A baltás ijesztgetés viszont érdekes, mert ugyan azt többször lenyilatkozták, hogy a sorozat szempontjából semmi értelme annak, amit a képregényben még a Kormányzó lépett meg, azaz levágta Rick jobb kezét…..
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
Gault 2016.10.05 23:30:01
@ahf: amit most körülírtál, úgy hívják, hogy TV2. És nagyon egyszerű volt.
  Miközben a DC szenved a mozikban legalább azt elmondhatta magáról, hogy tévében odaveri a Marvelt. Eleinte az Arrow, a Gotham vagy a Flash nagyon szép visszajelzéseket kapott, és látszólag itt lépéselőnybe kerültek a Marvellel szemben, akiknek mindössze egy sokszor bénácska, mégis szerethető…..
Szerzőink nem voltak túlságosan lenyűgözve az elmúlt időszak lemeztermésétől, ez meg is látszik a mostani kritikákon. Két albumnak sikerült a négyes osztályzatot megszereznie, a többi alatta teljesített. De vajon melyik a jó és melyik a kritikán aluli, az új überprogos Opeth vagy a cukimuki RHCP…..
Október 17-én jelenik meg az új és egyben első Dereng-nagylemez, A műsorellenőrzés egyik fajtája feltűnően ritka címmel. A Dereng, ha valaki nem tudná, az Isten Háta Mögöttből 2010-ben kivált Bokros Csaba gitáros zenekara, ami úgy tűnik mostanra ért el egy stabil felállást. Három kislemez után,…..
Mivel az elmúlt két Checkpoint Minire elég jó visszajelzések jöttek, maradunk ennél a formátumnál, azaz ezentúl minden Minihez lesz egy pár bekezdéses cikkecske is a tárgyalt játékról (nevezzük Kétheti Retrónak). Így a Checkpoint Mini-posztoknál azok is találnak majd kontentet, akik irtóznak a…..
Hogy aztán ez a hír(?) milyen hatással lesz a lassan vajnásodó tévé jelenlegi gárdájára azt egyelőre nem tudni, de a Blikk szerint Andy Vajna, a TV2 új tulajdonosa az RTL Klubtól vinne át műsorvezetőket a második számű kereskedelmi tévéhez, és az sem érdekli, hogy…..
Gault 2015.12.02 16:42:18
Rengeteg droggal fogták meg a zsaruk Aureliót, harsogja a mai Blikk, rendőrségi informátorokra hivatkozva. A VV6 nyertese állítólag másfél héttel ezelőtt az 51-es főúton hajtott Érsekcsanád és Baja között autójával, amikor megállították a rendőrök egy közúti…..
A legszebb az egészben az, hogy saját maguk is elismerik, hogy direkt félrevezetik a népet, és értelmezhetetlen adatokat közölnek: a Facebookon kb 13:00-kor kirakott közleményben még az szerepel, hogy Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés  Az M4 Sport a…..
Gault 2015.11.16 23:26:27
@CM2131: Igaz, hogy az "Az, hogy az M4 Sport a közvetítés ideje alatt a legnézettebb adó lett, az hazugság." kijelentés önmagában nem megalapozott.
A probléma ott kezdődik, amikor egy összetett mondatban találhatóak ezek a tagmondatok, ezzel logikai viszonyba kerülnek és azt sugallják, hogy a második magyarázza az elsőt, azaz az odakapcsolás mérésének eredménye bizonyítja a nézettséget.
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
A fél gémerközösség Fallout-lázban ég, ahogy közeleg a Fallout 4 premierje, mi is egyre gyakrabban beszélünk a szerkesztőségben a sorozatról. Tegnap például Klág kollégával - tudjátok, a medvepulóveres ember (bár mostanában inkább rókapulóveres) - dumáltunk arról, hogy…..