Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DerekCIO

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert hát ugye Dwight, Negan egyik samesza éppen Daryl Dixon motorján(?), Daryl Dixon angyalszárnyas bőrmellényében megy zombikat kukkolni, ami első blikkre azt jelenti, hogy meszeltek a közönségkedvenc karakternek (aki, ne feledjük, a képregény világában nem létező alak), de mivel ez a TWD, és úgyis…..
"Utastájékoztató a Hősök terén. Nyilván nem akartak igazságtalanok lenni, lerakták a két megálló közé, bár sokkal közelebb ahhoz, ahol csak egy busz áll meg, a többi hat járatra várakozó meg hordjon magával távcsövet... :)" - írta Tücsi és képeket is küldött hozzá.…..
A Guardian újságírója elmerengett azon, hogy milyen csúnya a Pennsylvania Station New Yorkban és ha már így tett, gyorsan összeszedte a világ 10 legrondább pályaudvarát. Közéjük sorolva a budai Délit is (meg mint idő közben a tájkertes Aesculus felhívta a…..
Holnap rendezik meg a mindig nagy politikai és rendészeti vitákat kiváltó Budapest Pride felvonulást. A hozzá kapcsoló rendezvények egész héten tartanak. Itthon a főváros és a kormánypártok támogatása nélkül kell a szervezőknek helytállniuk. Orbán Viktor a hozzá…..
DerekCIO 2013.07.05 12:37:29
Egyébként tényleg érdekes. Legyen teljes az elfogadás de a Jobbikot nem hívják felvonulni... igen, köztudott, hogy nem szívlelik, de mit számít ez? A gesztus az gesztus marad, ha elutasítják akkor is. Kicsit önellentmondás ez szerintem a nyitottság népszerűsítőitől.
És hogyy cégek álltak a Budapest Pride mögé különösen visszatetsző, ezzel azt sugalják, hogy ök milyen befogadóak, közben ez egyáltalán nem biztos, hogy a hétköznapokban is így van... arról nem is beszélve, hogy meglehet, hogy valaki azért nem vállalja a szexuális beállítottságát a munkahelyén mert semmi közük nincs hozzá... nem mindenkinek a munkahelye az élete, sőt.
És az út egyáltalán nem hosszú, sok embert egyáltalán nem érdekel.
Az pedig hogy milyen bugyuta felmérésben maradunk el érdekes dolog, melegjogok tekintetében egyáltalán nem állunk rosszul, de egy ilyen öncélú, helyenként szándékosan polgárpukkasztó, évente egyszer megmutatjuk a tutit felvonulásnál ez nyilván nem érdekes. Csak az a fontos, hogy a főpolgármestert meg a miniszterelnököt nem lehetett rátukmálni erre, és ezt gyorsan átforgatni ökörségekre. Attól hogy valaki felvonul a Budpaest Pride-on még nem jelenti azt, hogy megértő a szexuális kisebbségekkel, és azt is borzalmasan nevetséges, sőt már-már abszurd (hiszen pont az általánosítás az előítéletek melegágya)feltételezni, hogy egy meleg vagy biszexuális automatikusan szimpatizál a Budapest Pride-dal! De a fontos, hogy az évnek egy napján jól megvan aszondva a frankó!
A híres magyar találékonyság a közpénzből gazdálkodó, emiatt tevékenységükről beszámolni köteles állami szerveknél is felütötte a fejét. A számukra kellemetlen közadatigénylésekkel kapcsolatban egy új tendencia látszik meggyökeresedni, mégpedig a népmesei fajtából. Nem…..
A mai Blackberry-gyorsjelentésnek sok tanulsága van (a legtöbbet összefoglaltam itt), de mindenféle pénzügyi blablán túl a legfontosabb: nem érdemes hülyének nézni a piacot. Bármilyen banálisnak tűnik is ez, a Blackberry (korábban Research In Motion) szemmel láthatóan nem képes…..
Az iV egyelőre csak a diaszpóra országaiban lesz elérhető iOS4-re és attól fölfelé. Az alkalmazásban lesz beépített térkép a kongresszus helyszíneivel, jiddis étterem-ajánlók, Facebook-integráció, valamint zsinagóga-tesztek. A program a háttérben futva - bekapcsolt GPS…..
DerekCIO 2013.04.26 21:20:21
@tobias2: nem láttál te még olyan igazán ingyen cocahúst!
„A faszt fogunk nyolc előtt kelni az eurózóna miatt. Dolgozzanak a németek, ott nincs meleg.” – reagált egy kormánytisztviselő arra felvetésre, hogy dolgozni kellene. „Ha délután nem aludnánk, és nem dohányoznánk óránként 20 percet a munkahelyünk…..
DerekCIO 2011.11.05 20:41:10
@algi: hát drágám, ha rólad szól akkor sürgönyözök az APEH...khhhm a NAV-nak gyorsan. Mert ha te így élsz, vagy ilyesmikért sztrájkolsz akkor rád fér egy kiadós felülvizsgálat!

Kb. ez a szomorú, görög valóság. És nekik tárgyalják, hogy ugyan hogyan is irják le a veszteséget, mivel van ojrójuk... ez a rohadtul nem fair...

A magyar ember dolgozhat alamizsnáért 12 órát, azért csak fizessen bátran!

Algikám vegyél be egy viagrát, és ébredj fel a kómából!