Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niklász

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van Budapesten egy szinte mindenki által ismert buzi srác: eddig alig találkoztam olyannal, aki ne látta volna, akitől ne kért volna pár forintot, esetleg dezodort, mert büdi a honcija. Ezt a valakit azért jegyzi meg az ember, mert rendhagyó a megjelenése, a hangja, a szaga. Nem…..
A BKV tervei szerint egységesítik a bérletfajtákat, a jövőben csak harmincnapos lesz, hónapra szóló nem. A változtatás ki nem mondott célja az egyszerűsítés, bizonyára kevesebbe kerül a szelvények előállítása, szétosztása, az elszámolás, ha kevesebb típus van. A…..
Niklász 2007.11.26 03:45:24
Hamár házifeladatnak kaptam egy riport készítését, gondoltam nem találhatnék jobb témát a Kossuth téren lévő tüntetésnél. Íme, olvassátok!Egy régi jóbarátommal érkeztem a Kossuth térre, 2007 november 21.-én. Már távolról is hallatszott a hangos zene, és mindenhonan…..
Niklász 2007.11.22 02:36:13
Egy Zugügyvéd olvasó küldte be azt a blogot, amelynek írója azon kesereg, hogy nem engedték neki lefilmezni a benzinkút számlálóját. A tiltásnál arra is hivatkozhattak volna,  hogy felesleges filmezni, mert a kút kamerája úgyis mindent rögzít. Mindenesetre a kútfej…..
ÁPDÉTMost elmesélek valamit. Az asszony már régóta szerette volna meglepni az anyukáját valami különleges ajándékkal karácsonyra. Anyósom Zorán rajongó és még életében nem volt Zorán koncerten. Már hónapokkal ezelőtt megvette Párom a jegyeket. Mindent leszerveztünk és…..
autózz! Benzinkúti lopások 2007.11.12 13:04:00
A budaörsi Agip benzinkút már hírhedtté vált az évek során, a Homáron is sok-sok benzinkutas sztorit olvashattunk, csoda, hogy itt eddig nem került elő a téma. GOD! által most igen. Örömömre szolgálna, ha le lenne hozva ez az aranyos történet, mivel szerintem nem csak nálam…..
Nagyító Hídfoglalók 2. 2007.10.29 17:12:00
Téma - Hídfoglalás Képek - Index -     Alig pihentem ki a pénteki kalamajkát a kedves hÍdblokadistáktól, ma reggel újra lila árnyalatot vett, amúgy sem piciny fejem. Minden rendben kezdődött, szépen felkeltem, megmosakodtam, és a reggelim elfogyasztása közben…..
Niklász 2007.11.03 20:39:54
Kanpulyka alázatosan jelenti, hogy eltűntek a csótányok a rendőrség Teve utcai épületének kávéautomatájáról: Ezen szerencsétlen állatokat a rendőrség Teve utcai székházának egyik kávéautomatájában kaptam lencsevégre, ékes bizonyítékaként annak, hogy immár nem csak…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
Tegnap, és ma reggel is azt láttam a metró újpesti végállomásán, hogy amikor mindenki kiszáll a kocsikból, egy csávó hirtelen be. Úgy 9:25 körül. Egy fiatalember, nagy matrózzsákkal. Nem túl jól öltözött, amíg nem volt föltalálva a píszí, azt mondták volna rá, hogy…..
Niklász 2007.10.19 23:17:06
    Kimaradt a mai élő póker, viszont danicharge kollega jelezte, hogy 200 forintos váltóáron 10 dodót átdobna az accountomra, amit nem értek: ha valaki 20 dollárból akar 20ezret csinálni, akkor miért szórja szét mindenfele?     Na mindegy, beültem az…..
Hétvégi szórakozásnak itt van a WSOP Main Event Final Table vágott, hole cam-es közvetítése.Itt vannak az első, és itt a második óra videói szépen egymás után pakolászva. Érdekelnének a vélemények, az enyém elég markáns. Könnyű kintről, meg az asztalon van jópár millió…..
Horn Gyula, Gyufa bácsi, ahogy közeli harcostársai ismerik, csütörtök reggel néhány percre a klinikai halál állapotába került, mert leállt a szíve. - jelentette a Magyar Távirati Iroda. Az idős politikus szerencsére épp a Kútvölgyi kórházban lábadozott…..
Tokio Hotel és mi ^^ 21. fejezet 2007.10.11 18:30:00
A férfi még mindig ott állt az ajtóban és idegeseb figyelt ránk.-Mit kerestek itt?? Mindjárt hívom a rendőrséget, ha nem mentek el most rögtön.- mondta-Óhh, igen?? Na ne mondja uram.- állt fel Bill.-Próbálja csak hívni a rendőrséget...-állt fel Tom is fenyegetően.-Ti kis pimasz…..
"Nagyon jó, hogy van végre Magyarországon egy olyan médium, ahol folyton hazudnak. A magyar állampolgároknak már nagyon elegük volt abból, hogy a különféle sajtóorgánumok termékeiből ki kell szemezgetiük a hazugságot." - jelentette ki Bill Clinton, volt amerikai elnök a…..
Niklász 2007.10.11 02:31:30