Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JÓGAMARI

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt kell mondanom, ez az óra akár öt bejegyzést is megérdemelne. Ráadásul már alig vártam, hogy leírjam ezt a mondatot. Etka is, meg Hahota is….  Két olyan jógafajta, melyekről azt gondoltam, hogy soha de soha nem fogom kipróbálni. Aztán persze, mint sok minden mással az…..
Szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Jógablog történetében a legmegosztóbb cikk a Ganapatiról született. Vegyes érzéseim voltak a hellyel kapcsolatban, de alapvetően tetszett. Mondhatnám azt is, a „guruság” egy igencsak elnyugatiasodott változatát tapasztalhattam meg…..
Az a helyzet, hogy hónapok óta kerülgetem a Kundalínít. Lujza nem titkolt rajongása az AKP iránt engem is megfertőzött. Ugyan még mindig halogatom a dolgot, ki tudja miért, de most hétvégén a Gerilla Jóga jóvoltából volt szerencsém kipróbálni a kundalíni jógát. Ez ugyan nem…..
És igen! Negyedik próbálkozásra végre sikerült eljutnom a Goodnessbe. El sem akartam hinni. Az első két potyakör az én hibám volt, nem akartam megérteni a „bejelentkezés” lényegét, és csodálkoztam azon, hogy odamentem, de nem volt óra. Igazából nem gondoltam, hogy egy…..