Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carlov

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átéltem a katasztrófát 2013.03.15 17:39:50
Az Átéltem a katasztrófát című cikkünk kommentposztja. Kérjük, ezúttal is kerüljék az indulatos megnyilvánulásokat, és az alaptalan vádaskodást. ..
Carlov 2013.03.15 19:16:51
@Csikós Zsolt: Szerintem meg mindenhol ez folyt,hogy jön a vihar és a hó!!!
Alapvetően nem gondolom,hogy dráma kéne ,hogy legyen,persze én még lejöttem a pályáról mielőtt megállt volna a sor.De az is igaz,hogy a beragadok a saját döntésem miatt lett volna mert tisztába voltam azzal,hogy rumli lesz.
Első sorban azért, mert meg bírod fizetni. Másrészt azért, hogy pár év múlva legyen elég használt azoknak, akik nem bírják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Carlov 2013.03.06 20:11:29
@streetsta: Ez azért mentalitás és szemlélet kérdése is.
Mert Horvátországban a kenyeret a péknél, a húst a hentesnél veszik az emberek nem a hipermarketben.
Az újságot meg a kávézóban olvassák a férfiak,minden nap.
Pedig a hipermarket az ott is ott van.
Belsőség Utólag se hiszem el 2012.11.25 07:09:21
Túlragozni felesleges: vezettem Toyota 2000 GT-t. Mindjárt megyek, csak görcsöt kapott a karom Aki tudja, mi ez az autó, az azt is tudja, mekkora dolog, ami velem történt. Ő görgessen a poszt végére, van neki ott egy videó. Aki nem, annak álljon itt némi információ, hogy…..
Sági Elemérrel a WTCC Slovakiaringen rendezett hétvégéjén futottunk össze, hogy sok ezer hazai szurkolóval együtt drukkoljunk a magyar srácoknak. Mivel ő időközben háztáji beszámoló-emberünkké avanzsált, így átadom neki a szót. Hiszen egy kicsit talán mindannyiunk…..
Hát ezt is megértük. Családunk mindenkori biztos tartóoszlopa, a feleségem 190-es Mercije, máshogyan mondva - az „újautónk” is megérte a félmillió kilométert. 432 ezerrel vettük 2006 márciusában, tehát mi tettük bele a gyűjtemény közel egyhatodát. Így nézett ki…..
Carlov 2012.04.15 09:53:21
@kolompar: Az autót meg ingyen adták.
Hmm ritka szerencsés ember vagy.
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Carlov 2012.02.07 21:14:35
@Herman: "Az igazi valódi polgári klasszikus elit elítéli ezeket a majmokat, ezeket a burzsujokat, nem ül szívesen egy asztalhoz velük."

Ez azért elég nagy arcúra sikerült...
Carlov 2012.02.07 21:53:20
@omlósz: Az mindegy,annak nincs hír értéke,meg aztán azt nem olyan egyszerű utálni.
Profi szerelőtől vettem, teljes volt a bizalmam hozzá. Én hülye. Életem egyik legnagyobb fejtörőjének bizonyult, de persze, a lehetőségek is szűkösek voltak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Carlov 2012.02.06 16:48:31
@Rerealist: Ez azért kicsit erőltetettre sikerült.
Ma reggel beszéltem Barnával, így ismét vannak friss - és exkluzív - híreink a Rallye Monte Carlo Historique-on versenyző magyar párosról. A legfontosabb, hogy versenyben vannak, az autó műszaki hiba nélkül megy, és eddig kalandjuk (megforgás, túlcsúszás) sem volt. Az…..
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Péntek reggel láttam a DS-t. Ha motor lenne, Baowah azt mondaná, hogy patkány, lehet pár ilyenből válogatni a Sebesség Oltárán. Most én mondom erre a Citroënre, hogy patkány, de nem koszspray-vel és kamurozsdával, hanem igazi rohadásokkal, évtizedek horpadásait magán hordó…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Carlov 2012.01.09 16:30:52
@szemeteske: nekem volt e38namit 15évesen adtam és az sem nyiszog,zörög ,meg nem újul de ha karban van tartva akkor az még akkor is nagybetűs autó de a gazdájának ,nem a szomszédnak.@version: Igen ez már csak ilyen. a sok hülye mégis megveszi.
Miért nem mindegy hogy más mivel jár,sok embernek az autó nem csak közlekedési eszköz,tehát nem feltétlen kell racionalitást keresni mögötte.
Van akinek az úja autó ad némi boldogság hormont van akinek a drift pályák királya másnak meg egy öreg szar prémium.
Nehéz elfogadni.
egyszerűbb okoskodni.
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
Carlov 2012.01.08 19:54:39
@Csikós Zsolt: Igaz.igaz de nem sok híja volt,hogy én nyerjem meg.Sajnos abból az évjáratból már nem dobnék fel még egyet mert már csak két üveggel van,de ha látok motivációt valamire majd szólok van gönci hántolt,magozott sárgabarack pálinkám...
Belsőség Forma-1 kicsit másképp 2011.12.02 17:22:00
1986. A mexikói foci vb-n a dobogóra esélyes Magyarország egy hatost kap a Szovjetuniótól, a mai napig nem derült ki, hogy a nagy testvérnek feküdtünk le vagy a legendás tésztakúra vágott minket haza. Argentína megnyerte a VB-t, az isteni Diego pedig két olyan gólt tolt az angolok…..
Carlov 2011.12.03 08:31:44
@visszakettopadlogaz: Öregszel..
10 évesen kitapétáztam a szobám falát autó poszterekkel ma már valamiért nem tenném,,ki tudja!?
Akkor, 1998-ban a Bianchinál még nem csúsztam el. Még tisztán láttam az utat, amit majd bejárok, nem tűnt víziónak. Volt ugyanis egy napi használatú állólámpás Mercim, ami akkor, 1998-ban, huszonhat évesen messze állt a veteránkortól, csupán egy kedves, öreg csataló volt, nem…..
...mondta Göbi, a motordoktor, amikor az alábbi berendezés működéséről szóló videót elküldtem a szerkesztőségi levlistára - és azt hiszem, a legtöbben a lelkünk mélyén hasonlóan gondolkodunk. A Cordon ugyanis egy traffipax, pontosabban egy több célpontot egyszerre figyelni,…..