Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_murci_

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cogito ergo bumm Az első autó 2008.01.30 16:01:00
Ahogy az ember öregszik, egyre inkább szüksége van arra, hogy összegezze emlékeit. A mai Belsőség poszt juttatta eszembe életem első autóját, a Trabant 601 Combit. 8000 koronáért vettem, még a jogsim sem volt meg. Libazöld, agyon-graffitizett és firkált sárkány volt, mindig padlógázzal szállítva…..
Belsőség Kutyák és autók 2008.01.30 06:47:00
A Korcs szerelmek az egyik kedvenc filmem, még a címét is sikerült zseniálisan lefordítani (Amores perros). Röviden vázolja Mexikóvárost, kutyaviadalozó csórókkal, emberrabló bűnözőkkel és pincsitartó szeretőkkel együtt, sok vérrel és sokkoló színekkel. Az a pár…..
_murci_ 2008.01.30 09:11:47
Mert autót lehet így, meg lehet így, meg lehet így: (Fekete Szabolcs) Hehehe :)..
Belsőség Babakék Bel Air 2008.01.29 17:18:00
Ez az első generációs Bel Air, az ötvenes évek közepéről, teljesen természetesen viseli a buta színt, szürkében még odalenne a mesebelisége. A Bel Airekek belső kárpitozása harmonizált a kasztnival, az autók egy- és kétszínű fényezéssel voltak rendelhetők, a színskálán…..
...mert autót lehet ordítva, habzószájú dobermannal (oh, wie deutsch!) reklámozni. És így is: Don't mess up with the Italians loop_1. :)..
Murci küldte nekem ezt a videót, amelyen a régi iskola egyik világsztárja Walter Röhrl ül a volán mögé és bebizonyítja, hogy huszonegynéhány év távlatából is képes zseniálisan terelgetni a mesteri autót. Jó hír, hogy az autó eladó, rossz, hogy nincs rá pénzem. Pedig én…..
Belsőség Mexikói Bimmer 2008.01.28 12:14:00
Azt hittem, a „Bömös” és a „Bimmer” kifejezések csak nálunk élnek. A Bömösben továbbra is bízom, de a cuernavacai BMW márkakereskedés Bimmer Motors néven fut. Kiemelném a „Motors” előtt sorakozó, M-szériára utaló csíkokat. Az X5 természetesen gyöngyházfehér, mi…..
Hát, sajnos nem egészen. De azért van belőlük. Elsején azzal kezdtük, ne húzzam az időt egy Shelby-gyanús, csíkos rettenet megközelítésével, lesz még sok ilyen. GT volt is, legalább kettő. Aztán lett egy veterán Shelby is, éjszaka, hogy minél jobban le tudjam fotózni. Szép…..
S-blog Rendet rakunk! 2008.01.23 09:40:00
 Május elsejével itt MINDENKI szopni fogja a faszt. Szopni fogom én is, és te is kedves olvasó. Mert a törvény elvileg nem válogat, a rendőr pedig nem mérlegel. Ha beledöglesz akkor is lehúznak, nem is kevéssel. Nem fogja szopni a faszt az aki kilóra megveszi a rendőrt, mert még…..
Elátkozott nap volt. Olyan, amikor senkinek, semmi sem sikerül. Péter például belerúgott Powerbookjának töltőjébe, a drót persze elszakadt, és honnan az ördögből lehet este hétkor töltőt keríteni egy olyan eszközhöz, aminek az összes példánya már vagy halott, vagy nagyon…..
Amint a Belsőség-olvasók közül néhányan talán észrevették, karácsonykor keletkezett egy betört ablakú autóm. Méghozzá nem egy betört ablakú autó megvásárlása által, hanem egy ép ablakú autó ablakbetörése által. Szerintem az utóbbi a kellemetlenebb, bár minden a…..
Belsőség Ford öccáz 2008.01.24 05:37:00
Mexikót ellepik a Fordok. Főleg a Ford pickupok és kisteherautók, meg a rengeteg Fiesta Sedan, de Mondeók nincsenek. Amikor megláttam ezt szemből, nem is tudtam másra gondolni: nini, végre egy elhízott Mondeo! Pedig nem vagyok egy Mondeo-freak, ha egyáltalán léteznek olyanok. A…..
Belsőség Wájtparti! 2008.01.23 15:29:00
A fudzsivájtozással kezdődött, akkor még nem értettem, minek örülni egy fehér autónak, hogy néz már ki? Utána kiderült, máshol nem így gondolják, volt szép grafikon is, a fehér-e az új fekete témakörben. De minél több gyöngyházfehér Lambót láttam a blogon, annál jobban…..
S-blog Egy blogbuli története 2008.01.21 10:14:00
Adódott, hogy nem sikerült autót szereznem, ezért az ismerd meg kishazád mozgalom keretében két ifjú veszprémi autóbuzival GabriSanyival és Danaskullal megindultunk Mór felé, Székesfrehérváron át.  Mindezt reggel 9-kor, iszonyatosan kurvanehéz táskával, ami tele volt…..
Cogito ergo bumm A rendszám kerete 2008.01.21 22:18:00
Azt az egyet sajnálom előre, hogy a síromra majd nem rajzolgathatok unalmamban. Esetleg ha előre megveszem, de az meg a predesztináció arconcsapása. Hisz halhatatlan vagyok, egyelőre.Oldalazva a hülyeség mellett, azért megleptem magam egy nullszériás rendszámtáblatartó kerettel.…..
oMm szemével Szétcsúsztunk 2008.01.20 18:48:31
Meg szeretném köszönni mindenkinek, aki eljött és ott volt, aki szólt vagy hallgatott. Régi barátaimnak főleg, akikben ezúttal sem kellett csalódnom és az újaknak is, ha lettek.Gondoljatok majd vissza erre a pár órára néha, mert valahová tartozni jó. Autóbuzinak lenni jó.Írni…..
Így igaz, találkozós beszámolót majd írok, ugyan nem tudom minek, hiszen aki ezt olvassa az úgyis ott volt, de azért megírom, hogy ki mennyire volt ittas, és ki dugta meg a csirkét végül. Tegye fel a kezét aki olvassa ezt és nem volt ott!..
_murci_ 2008.01.20 16:07:31
Belsőség Kikészít ez a fagy 2008.01.17 12:06:00
Azért jó, hogy több autóm van, mert így sorra tudom járni rajtuk a fagyhalál különböző módjait. Az Alfettámba a hűtővíz fagyott bele a napokban, de ez maximálisan az én hülyeségem miatt történt. Most viszont a 164-en volt a sor. Egész hétvégén állt a ház előtt, és…..
S-blog Filmkritika! 2008.01.17 20:00:00
A mai napon, szűk egy évvel a bemutató után sikerült megnéznem a RedLine c. filmet, aminek a forgatása alatt Eddie" brotha can't drive" Griffin szarrátörte az Enzo-t. A film hozta az elvárást, igazi hollywood-i maszlag, penge verdákkal. Kétségtelenül felvonultatja a…..