Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zze120

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeresd hazádat, óh, szeresd, ne csak szóval, de tettel! – áll a kedves arcú Tállai András államtitkár honlapján  mottóként, és András nem hangember, nem nyuszi, ő műveli a csodát, nem magyarázza. Tegnap Mezőkövesdre ért az Éhségmenet, amely Budapestre gyalogol,…..
Ami szép, az szép Annyi jó bort ittam az ünnepek alatt, hogy tegnap este egy shirazt lötyögtetve szenvedélyes röpirat fogalmazódott meg bennem a szőlővásárlás, mint befektetés mellett. Ráadásul még az alkoholra sem lehet fogni a lelkesedést, hiszen ma reggel sem gondolom…..
zze120 2011.12.30 14:40:17
@Tigeri: Igen ezt én is néztem mi a franc köze van a csajnak meg a lambonak szőlőhöz ?
Egyik sem odavaló.
zze120 2011.12.30 14:52:48
@portis: Általában a falu helyi munkanélkülijei jöttek szóba de meg fogsz lepődni: még azokat is úgy kellett szinte kihúzni hogy gyere már szüretelni.

Volt hogy apám megbeszélte velük , hogy kedden reggel 7-re ide gyertek ki és szüret és a fele nem jött.
Apám kénytelen volt az utcán fogni pár kisnyugdíjast aki hajlandó volt a lusta munkanélküli helyett eljönni. És tényleg a kisnyugdíjasok dolgoztak is rendesen. Izzadt borostás helyi mindenfélemunkátvégzők nálunk is voltak, bennük az volt a jó, hogy ált. őket hívtuk a többi szőlőbe is szüretelni vagy kukoricát törni de akár az erdőbe fát készíteni is ők jöttek.
Nagy részük leszázalékolt rokkkantnyugdíjas vagy középkorú már elhelyezkedni nem tudó munkanélküli volt.
Sajnos nem volt jó illatok meg a kutya is nagyon megugatta őket, de a munkát megcsinálták.
Helyi "celebek" : volt pártitkár , iskolaugazgató, téesz elnök stb.hát ők jelentős napszámoshaddal estek neki a szőlőnek de gazdát, "celebet" ritkán láttam fizikai munkán.
zze120 2012.01.01 03:04:34
@totyatotya: nem palackoztuk sajna.
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
zze120 2011.12.30 20:18:54
@Viktus: Egyetlen egy demokratikus országot említs meg ahol a jegybank a kormányzatnak van alárendelve. Kíváncsian várom.

Izrael pl.