Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fecskejne

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második adag menyecskéből láttunk már kettőt múlt héten, angolmagyar Beátát és besavanyodott Mónikát, ma jön fétis Dóra és mindenért beszóló Kriszta, akinek a szar is keserű volt eddig, de majd az ő esküvőjén minden fasza lesz. Na, persze. A győztes mehet Kenyába,…..
fecskejne 2011.11.10 19:20:59
@Csöpp (the one and only): Kritika? Ki akarta megnyerni ezt a játékot? Mind a négy lány. Pontozni kellett, és ha lepontoztak akkor azt meg is kellett indokolni. A kaja mindenhol majdnem ugyan az volt. Akkor miért nem 10 pont? A kajánál mibe is lehetett belekötni? Nem sok mindenbe. De a lányok szerint senki nem érdemelte meg a 10 pontot. 5-6 pontnál többet nem is adtak a kajára. A ruha? Kriszta mit is mondott Bea ruhájára? -"Mivel az enyém az 10 pontos......." Hülye kritikákkal illették egymást, de tudjuk hogy ez mind azért volt hogy minél kevesebb pontot tudjanak adni egymásnak. Mikor valaki csak pozitívan nyilatkozott a kajáról akkor miért nem adott 10 pontot? Hát azért mert az milyen már...
fecskejne 2011.11.13 14:20:17
@sixx: Helyes!!!!! Überbrutál és gáááz!!!
Újabb négy menyasszonnyal támad a műsor, és négy, elméletileg merőben más esküvővel: lesz köztük angol-magyar vegyesválogatott, fétismennyegző, királylányos, meg még egy, arra már nem is tudom, milyen jelzőt használt az egyébként néhol elég idegesítő narrátorhang. Kiss…..