Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sung_tongs

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux a függetlenedés napja 2019.07.04 17:30:00
Minden, aminek kezdete van, véget is ér – fogalmazta meg mélyenszántó gondolatait a Mátrix: Forradalmak plakátja, de bármily bárgyúnak is tűnt ez a szlogen tizensok évvel ezelőtt, igazabbat nem szólottak filmmarketingesek, forgatókönyvírók. Az aeonfluxra 2005-ben vésődtek az első sorok, akkor még…..
sung_tongs 2019.07.04 18:08:03
@Zalaba_Ferenc: Köszi Feri a korábbiakat, az IGN előtt itt követtem a kritikáidat rendszeresen, sok-sok éven at. A mai napig a te véleményedre merek leginkább adni.
Kicsit fájdalmas, hogy A hetedik sor után az AE is lehúzza a rolót, de az a legfontosabb, h nektek, akiknek bármikor is közötök volt hozzá, jó legyen. Köszönet a kritikákért, a feladványokért, azt is imádtam, amikor újonc írok kaptak teret az oldalon. És nagyon nagy hála Máténak, hogy eddig életben volt tartva a blog, és biztos pont volt információszerzés szempintjából. Mindegyikőtöknek csak a legjobbakat kívánom, és figyelemmel követlek titeket a továbbiakban is, kit-kit ahol lehet. ;) Ölelés.
aeon flux szinkronhangok: rocketman 2019.06.04 18:52:00
Eltölthetünk Eltonnal két órát anélkül, hogy új járnánk, mint Bill Nighy az Igazából szerelemben, és még musicalbe oltott életrajza is vázolódik. Remek szinkronnal, de a feliratos verzió is bírja még, jobban mint bármikor, mint egy igazi túlélő...
sung_tongs 2019.06.06 16:54:35
@summerboy: Ugyanezt szerettem volna kérni, örülök, h nem vagyok egyedül.
sung_tongs 2019.06.08 12:07:20
@kaamir: Basszus tényleg. Jó rég láttam.
2017-ben negyven éves a Csillagok háborúja (és jön a folytatása), harminc a Halálos fegyver (és jött a tévés változata), húsz a Titanic (franchise-építési zsákutca), tíz a Transformers (és jön a folytatása). Meg hogy még mik jönnek mifelénk, az most kiderül, és majd persze bővül.....
Már szerda este kieresztik a mozik a szellemet a palackból, aminek magyar változatában egy kicsivel több színészt kellett szinkronizálni, mint az év eleji A nagy falban (pedig hát a kínaiak többen vannak, mint a japánok). Kókaku kidótai, Scarlett a keményebbik magyar hangját használja lődözések…..
A magyar nézők is alaposan felértékelték Keanu Reeves bérgyilkosát: a John Wick: 2. felvonást kétszer annyian nézték meg a premier hétvégéjén, mint az első részt két és fél éve. Ezalatt A régi városra is akadt elegendő érdeklődő...
sung_tongs 2017.02.27 14:52:24
Bérgyilkosok viadala, nagybácsik vívódása, kisgyerekek veszteségei, tékások sztorijai. Heti bemutatók...
aeon flux oscar-jelöltek 2017 2017.01.24 15:13:00
Az Oscar diverz, az Oscar megbocsátó, az Oscar félig a Disneyé, az Oscar a magyaroktól nem szabadul. Íme az Akadémia idei jelöltjei...
sung_tongs 2017.01.24 20:34:07
@dzsoker1976: Ha jól emlékszem, Julianne Moore-t egy évben jelölték a Távol a mennyországtól és Az órák c. filmért, ahogy Jamie Foxx-ot a Ray-ért és a Colleteral-ért. De nem hiszem, h ez alapvetően kifizetődő lett volna Adams-nek, akinek nem mellesleg rég kijárna a szobor.
sung_tongs 2017.01.24 20:37:20
@Fejlődő szervezet: Ennél nagyobb elánnal nem sok mindenre írtam mostanában, hogy +1! Bár legrosszabbnak azért nem mondanám, de elég túlértékeltnek tartom.
M. Night Shyamalan a címmel ellentétes állapotokat mutat mostanság, és James McAvoy bizonyára kellemes kihívást látott abban, hogy eljátsszon egy két tucat személyiséggel bíró figurát. A próba egy jó része áthárult magyar hangjára és a szinkronrendezőre is; én nem kétlem, hogy egyben tartották a…..
sung_tongs 2017.01.16 19:29:03
aeon flux meghalt carrie fisher 2016.12.27 20:56:00
Nem kifejezés, hogy súlyos zavart érzünk az Erőben: mindössze 60 évesen elhunyt Carrie Fisher, a Csillagok háborúja oszlopos tagja, Leia hercegnő alakítója, aki alig vágott bele újra a sagába a tavalyi Az ébredő Erővel. A színésznő a szíve miatt került kórházba pár napja, s bár stabilizálódásról is…..
sung_tongs 2016.12.27 21:31:23
sung_tongs 2016.12.27 22:20:00
@mazochist: Magas barna férfi. Egészségedre.
Befejeződik Hollywood legnagyobb anyagi melléfogásainak krónikája. Az utolsó tízesben a Universalt végtelen víztömeg, gazdátlan keleti harcosok és költséges tengeri hadviselés sodorja a szakadék szélére, a Disney pedig vadnyugati igazságosztókkal, marsbéli csatározással és űrkalandor kissráccal…..
Egy húszemeletes irodaház alkalmazotti létszámát kitevő színészgárdával támad ez az alternatív ünnepi vígjáték, így hát fel volt adva a lecke a magyar szinkron készítőinek - amit úgy oldott meg a rendező, hogy szóhoz juttatott olyanokat is, akiket nem sűrűn hallunk manapság. Hivatali karácsony,…..
 - SPOILERMENTES - A legutóbbi mozis élményem, A zátony amellett, hogy messze felülmúlta a vele szemben támasztott elvárásaim, még arra is képes volt, hogy a rengeteg pozitívum ellenében mindössze két valós negatívumot állítson csatasorba. Ehhez persze az is hozzá tartozik, hogy a magam részéről a…..
sung_tongs 2016.08.14 14:26:30
@bcrics: Kövér spoiler feliratok közé zárva leírnád a végét? Több helyen olvastam, h az cseszi el az egészet, és ha nagy faszság, inkább megkímélném a pénztárcám.
sung_tongs 2016.08.16 10:07:02
@bcrics: Hát azért ezen felröhögtem. :) Köszi. Meglátjuk, bevárom a Vaksötét premierjét, és lehet, hogy letudom ezt is moziban a végétől meg a BL-ellenszenvemtől függetlenül.
aeon flux szinkronhangok: ben-hur 2016.08.15 20:36:00
Az 1959-es Ben-Hurhoz csak 1982-ben készült szinkron, ekkor került nálunk országos moziforgalmazásba. Míves munka volt az, amiféle ma már több okból sem készülhet. A friss film magyar hangsávjában szokásos ifjú hangok viszik a prímet, néhány veteránnal megtámogatva. Egy biztos: nem a szinkron lesz a…..
 - SPOILERMENTES - Most, hogy nincsenek itt a férfiak, beszélhetünk végre az ionizációs folyásról. Szerencsére meglehetősen ritka jelenség, előfordulási esélye azonban nagyban megnő, ha leokád egy hármas típusú inhumán entitás ektoplazmával. Nem hangzik túl felemelően. Pontosan annyira, mint…..
sung_tongs 2016.07.29 14:53:45
@Jester.: Tényleg nem volt rossz, maradjon is így. Nem szeretném, ha elsorvadna a blog, és mióta Feri elment, be-becsúszott bizony nem egy pocsékabb, ill. inkább a terjedelemre, semmint a tartalomra menő írás.
sung_tongs 2016.07.29 22:19:01
@Duba Dániel: Nem minden kritikát olvasok, és csak annak az íróját lesem meg, ami tetszett.
Megmondom nyíltan: nem igazán csíptem az első Szemfényvesztőket. Szó se róla, ha csak módjával is, de szórakoztató két órát jelentett, ám a képtelen befejezés tudatában újranézve már annyira sem állják meg helyüket a látottak. Valamiért azonban sikeres lett világszerte, úgyhogy valamit tudott...
A folytatásoknak továbbra is nehéz dolga van ezen a nyáron: a Tini nindzsa teknőcök: Elő az árnyékból csak félgőzzel lépett az első helyre. Ezzel szemben a Mielőtt megismertelek című romantikus film nyerőnek bizonyult, a Popstar: Never Stop Never Stopping pedig a nagyon eszement korhatáros…..
Holnaptól* digitálisan felújított változatban, feliratosan tér vissza a magyar vásznakra David Lynch idén 30 éves kultuszmozija a filmtörténet egyik legzseniálisabban megformált pszichopatájával. *A plakáton múlt heti, azóta módosult bemutatódátum szerepel...
Desperate Housewhores, Breaking Bed, The Wanking Dead, The Naughty Office, éppen ideje volt már, hogy "a tél is elmenjen". Nem csak a mockbusterek, a pornóipar is igyekszik kivenni részét a sikerszériákból; a Trónok harca pedig nem is igényel különösebb átírást, sőt, ha jobban…..
A többek között Thom Yorke (Radiohead), Flea (RHCP) és Joey Waronker (R.E.M.) nevével fémjelzett Atoms for Peace zenés projekt a Hollywood Bowlban történő tegnapelőtti fellépésük során mutatta be vadonatúj, stopmotion trükktechnológiával készült videójukat, melyben az énekes…..
sung_tongs 2016.05.07 22:26:10
Legutóbb karácsonykor hallhattunk a Radioheadről a Spectre-hez/-höz(?) írt, ám fel nem használt daluk kapcsán, amihez rajongói verzió is készült a Bond-kaland főcímével. Mint azóta azt már tudjuk, a helyette választott kornyikálás az idén egyébként is legröhejesebb Oscar-kategória nyertese lett –…..
sung_tongs 2016.05.07 22:23:36
@Bellagio: Mesélj, mi a másik kettő?
Ímhol A függetlenség napja: Feltámadás második előzetesének szinkronizált változata, amelynek nagy felfedezése, hogy Rátóti Zoltánról (Bill Pullman) még nem kell végleg lemondanunk. Így hát teljes lehet a visszatérő magyar színészek tábora is.....
sung_tongs 2016.05.06 00:24:25
Jelenetfotókon mutatkozik be a hazai mozikba az amerikai premier előtt egy nappal, szeptember 22-én kerülő filmből A hét mesterlövész. A remake kapcsán kötelező megemlíteni Kuroszava Akira eredetijét, A hét szamurájt, továbbá Antoine Fuqua, Ethan Hawke és Denzel Washington előző közös munkáját,…..
aeon flux trailer: holidays (2016) 2016.03.26 12:15:52
Tavaly februárban már megmutattuk a Holidays poszterét, most pedig befutott a remeknek ígérkező horrorantológia első előzetese is, amelynek szegmenseit többek között Kevin Smith (Agyar) és Kevin Kolsch, illetve Dennis Widmyer (Starry Eyes) rendezték. A filmet először a Tribeca filmfesztiválon…..
Hát itt van a nemes egyszerűséggel Ghostbusters címen futó film első előzetese. Emésztgetjük, emésztgetjük... Vélemények?..