Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GluGluGlu

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy "érdekkijáró, posztkádári kultúrában élünk 30 éve" - közölte Lázár egy példát említve, miszerint látott olyan televíziós beszélgetést, ahol azt mondták, az olimpia sikere azon múlik, hogy van-e sportminisztérium. Az adózás rendszeréről azt mondta, "ugye a…..
     A pribék csak pribék szeretne maradni, polgári gondolat mentén pribékző, pribékeskedő, pribékáló pribék, de most választania kell a lajospribékség és a viktorpribékség között.        Pénz az vagy a lajosmentén jön, vagy a viktormentén, pillanatnyilag ez a két…..
GluGluGlu 2015.03.06 13:36:52
@aritus: én viszont sírvaröhögtem(így egybe).
Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az M1 Ma reggel c. műsora néha egészen elképesztő jeleneteket produkál, de szerencsére a Csokosluli Tumblr nálunk figyelmesebb volt. A ma reggeli adásban a meteorológus két cuki állatos olvasói fotót mutatott meg, az egyiken egy madár, a…..
Komolyan, 150 dollárért adják ezt a 30 centi magas Walter White/Heisenenberg-figurát, és jár hozzá élethű ruha a karakterre kibaszottul hasonlító fej cserélhető kezek pisztoly bankjegyek napszemüveg kalap fekete széldzseki A hülyének is. Innen lehet rendelni február…..
GluGluGlu 2015.02.19 19:21:00
A kormány terve szerint a legérzékenyebb, csongrádi zöldhatárszakaszon egymás mögé épített futballstadionokkal zárják majd el a illegális határátlépők útját. "250-300 méter hosszú stadionokkal számolva körülbelül 450 darab sport-, de főleg futballcélú építménnyel…..
GluGluGlu 2015.02.17 21:06:45
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
Sikeres ember nem lehet, aki nem nézi meg, hol szórja el a pénzét élelmiszerre. Azon még lehet vitázni, hogy hol van több unott-bunkó eladó, meg hogy hol kúrják rád a legtöbb lejárt parizert. Korábbi tapasztalataim alapján valószínűleg az átcímkézési vébén is tarolna a CBA,…..
GluGluGlu 2015.02.14 14:19:45
Mi kell Magyarországon a demokrácia-tudat felszárnyalásához? Hogy Orbán belepiszkít a (korábbi közös) bizniszbe. Mikor jött rá az RTL Klub vezetése, hogy nincs demokrácia? Mikor a kirúgott zöldállamtitkár? Mikor Simicska? Csak hogy a legutóbb esetekre emlékezzem. Na és mikor az…..
Valami azt súgja, Nusikával sem lehet könnyű az élet, de azért a Jysk is eldönthetné, hogy milyen cserepolicyvel dolgozik. (A billegés házilagos megoldáshoz pedig itt az Ezermester szakszerű leírása a csodálatos flekkelés és bütü kifejezésekkel.) Tisztelt…..
Aztamegbasztajóbüdöskurvaéletberohadnamegezazösszefogás! - pityergett Török Zsolt összefogás mártír - 66 ezret keresek ti köcsögok, amíg emezek meg dúskálnak! Elveszett az igazság, oda az egyenlőség, pöcegödörben a szolidaritás, a régi jó viszonyokból nem maradt csak egy…..
GluGluGlu 2015.01.10 13:35:42
@Penivaldes: ugyanaz, mint a szappan- vagy samponadó. Ő akart a a nyakkendőkre különadót kivetni, amikor nagyon-nagyon kellett a píz a költségvetésnek. Persze nem lett belőle semmi.
GluGluGlu 2015.01.10 13:42:16
@vakapad: Bocs, akkor rosszul emlékeztem, de ezek szerint T.Zs. volt akkoriban a szóvivő, mert valahogy összekapcsolódott vele a fogalom. Úgyhogy nagy valószínűséggel igazad lehet.
Még novemberben írtunk arról, hogy a Magyar Telekom és az RTL Klub közötti tárgyalások elég csehül állnak, az előbbi nem akar fizetni az utóbbinak a HD adásért, az utóbbi meg nem akarja ingyen adni azt, amit extra csomagban, pénzért ad az előbbi.  Akkor Kolosi Péter, az RTL…..
Nem csak az Operaházi tüntetés évfordulója volt tegnap, hanem a hírhamisításé is. Meg is ünnepelték kegyelmesék meg a lakájok méltóképpen. Három éve még csak "nem találta" a stáb a tömeget, de azóta Papp Hírhamisító Dániel lett az MTVA tartalomszolgáltatási igazgatója…..
GluGluGlu 2015.01.03 13:07:54
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: érted te a viccet, csak nem szereted:-)További szép napot!
Nem tudjuk, mi a célja - bár tippünk van -, de a kormány egy olyan durván csúsztatásokkal teli kampánnyal zárja az évet, amelyhez képest a fekete-fehér képen búslakodó, majd a tököm tudja milyen tisztítószertől egyszerre ropogósra vasalt fehér ingben, mosolyogva és boldogan…..
GluGluGlu 2014.12.30 14:24:36
Az élen nincs változás. Az első helyet nálam (is) Tarlós magabiztosan tartja évek óta, bár az októberi önkormányzati választások óta visszavonultabbnak tűnik. Itt a Vincenten is többször megemlékeztünk különböző alakításairól. Most egy üstökösként feltűnő másik…..
GluGluGlu 2014.12.17 16:04:27
Ha egy olyan piacon dolgozik az ember, amin tulajdonképpen két szereplő van, ami oszt és szoroz, akkor egy dolgot tutira elkerül: mindkét félnél felrúgni a szaros bilit. Gáspár Győzőnek sikerült a ritka bravúr, és az RTL Klubot és a TV2-t is sikerült felidegesítenie, aminek…..
GluGluGlu 2014.12.02 16:17:56
Mivel a NAV elnöke vezeti saját maga ellen a vizsgálatot, ezért az első meghallgatáson is saját magát kérdezte Vida Ildikó. Megszereztünk néhány részletet. - Miért nem mondtam el azonnal, hogy kitiltottak az USÁ-ból, amikor megtudtam?- Én elmondtam, de hiszen tudom.- Ja,…..
GluGluGlu 2014.11.14 15:01:21
Miután a kormány csavart még egyet a magyar médiavállalkozások, de leginkább az RTL Klub tökét szorító satun, és az eddig 40 százalékról ötvenre emelte a reklámadó mértékét (miért nem hetven? vagy száz? tök rendesek), és ezzel párhuzamosan az is kiderült magas rangú…..
Tegnap volt egy kis összejövetel a belvárosban, biztos a kedves olvasó is találkozott már vele, ha más nem Facebookon vagy Tumblren vagy akár a Magyar Nemzet címlapján is, elég nagy hepaj volt, vonultak tízezren, meg lóbáltunk telefont, illetve néha olyanokat skandált a tömeg,…..
Mi is megírtuk már, hogy könnyen Győzike sorsára juthat a kertévék aktuális sötét kedvence Berki Krisztán, aki úgy tűnik annyit költ herevasalásra, hogy nem marad már semmi, amit befizethetne a közösbe. Így a tavalyi évben például 60 ezer forint adót fizetett, közel 10…..
"Egy többmillió dolláros orvosi beavatkozással sikerült a korábbi 1%-ára lassítani az anyagcserémet, így gyakorlatilag nem kell majd kiállnom a sorból" - nyilatkozta az egyik New York-i sorbanálló. Az Instagram üzemeltetői pedig arról számoltak be, hogy akadozik a…..
L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára "nehéz életet ígért" a Hír TV-nek, amiért a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, és nyíltan Fidesz-barát tévécsatorna munkatársa kérdéseket tett fel a másodjára is átadott Várkert Bazárról. A hírt…..
Csúcson az államadósság? 3,3 millió szegény országa lettünk? Lárifári! Mit mond erre Viktor és a kormány?  Igyál! Nem ám akármikor, lehetőleg minden nap.  Mert az jót tesz! A só, cukor olyan rossz és egészségtelen, hogy muszáj volt megadóztatni, a cigi nyilván olyan…..
A párt véletlenül a miniszterelnök-helyettes seggét küldte el nyilatkozni a Hírt TV-be, nagyon sajnálják a félreértést. „Szörnyen szégyelljük magunkat, amikor a Hír TV szólt, hogy szükségük van valakire, aki a KDNP-től beszél, egyből Zsoltira (Semjén, a szerk.)…..
GluGluGlu 2014.08.19 14:21:00
@tobias2: Már késő! A génjeit már átörökítette:-(
Szeptember 1-jével új időszámítás kezdődik az RTL Klubnál, jön az ősz, vele együtt a műsorstruktúra is átalakul. Csak a biztonság kedvéért, a hétköznapi helyzet  most ilyen: 16:50 - Az örökség 18:00 - Híradó 19:00 - Fókusz 19:30 - Éjjel-nappal Budapest 20:50 -…..