Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Singapur

387 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életem versei Néha... 2023.09.07 23:13:34
Néha sötét gondolatok keringnek bennem, Felbukkannak váratlanul, mint halott a víz szinére. Nem tudom, mit tehetnék ellenük, néma harcom túl nagy erőt emészt fel belőlem. Félek elvesztem. Ha egy pillanatra is megszünne az irányításom, Nem biztos vissza tarthatnám pusztításom. Ha rám nézel,…..
Életem versei Lélegzetnyi harc 2023.09.07 23:12:19
Mikor már nincs erőm és úgy érzem, elvesztem, Veszek egy mély levegőt, csinálom erősebben. Kezembe veszem a kardom, mi az imént Csörömpölve hullott alá, gyengeségemként. De nem adhatom fel. Küzdök, megyek előre, Míg az újabb és újabb csatákat meg nem nyerem. Vereségre nem gondolhatok,…..
A tenger fenekén állok Ti mind azt hiszitek:láttok. De nem így van, mert egyedül szenvedek, Sírok, de a víz lemossa minden könnyemet. Égetnek, mardosnak érzelmek, hiányok, Nem tudom merre induljak, nem látok. Nincs fény, nincs jel, vagy egy kapaszkodó, Csak sötét van, fájdalom.…..
Életem versei Egy füstölő dala 2023.09.07 23:05:47
Száll a füst az ég felé, Testetlen, mégis formát ölt, Formákat rajzol a levegőbe, Megremeg, táncol, kitölt. Illata lelkemig hatol, Szemem behunyom. Befelé figyelek már. Elképzelem, Hogy táncolsz velem, A színes naplementében. Ajkam mosolyra húzódik, Lelkem tánca vidám, örök, Illata…..
Életem versei Beteljesült álom 2023.09.07 21:30:02
Itt állok a fényben, ébren, mégis, mintha álmot látnék. Oly sokat álmodtam e percről, A valóság boldog, igaz ajándék. Itt álltál előttem, és én félszegen, bátortalan, nem tudtam merre lépjek. Éreztem, hogy a táncban rám vársz, Fogjam meg kezed, s te navigálsz. Bíztam benned és…..
Életem versei Döbbenet 2023.09.02 19:37:19
Egy délután szürke mindennapjaim ablakán kilestem, még idegen volt a férfi, akivel gyermekemért mentem. Barátnőm párja ő, de amikor megláttam, remegtem, hangomra alig találtam, zavaromban ültem csendben. Kedves volt, mosolygós, szívesen beszélt, szinte pezsgett, alig mertem ránézni, féltem kicsit…..
A szívemben hordozlak, mert ott lakik a szerelem, de a lelkemhez kötődsz, így marad örök, végtelen, az, mit irántad érzek, amin nem változtathat semmi, így leszünk mi együtt, míg élek, és ha már csak senki. Ismeretlenül is ismerlek, hozzád húz a láthatatlan erő, melletted elszáll minden gond,…..
Másnap reggel izgatottan, szomorúan és félve ébredtem. Létezésem egyik legnehezebb napja várt rám. Godrik már lázasan készülődött a konyhában, meglepetés reggelivel és tulipánokkal kedveskedett nekem. Persze azért bevetette a nyugalmat sugárzó erejét is, nehogy túlaggódjam magam. Így egészen addig,…..
Életem versei Éber álom 2020.04.12 21:54:01
Hazafelé tartottam, de egyszer csak egy ismerős dallamfoszlány megtoppantott. Közben a szél energia- és örömimpulzusokat lökött felém. Letaglózott. Miután felocsúdtam, elindultam a hang felé. Vonzott magához. Ahogy közeledtem, úgy erősödött bennem egy érzés: itt a helyem. Csend lett. Átjárt a…..
A szerelem, amikor felemészt a vágy,mikor mindenhez van újra energiád,mikor szépen szólnak a szerelmes dalok,mikor neked ragyognak az égen a csillagok.A szerelem, amikor vele lennél minden percben,mikor érinted, csókolod, öleled csendben,mikor megismered mindent rezdülését,mikor elfogadod a jót,…..
Életem versei Nem értem 2020.04.12 15:33:52
Nem értem miért akkor jövök rá, hogy szeretem, ha már elküldtem, s helye rég kihűlt mellettem. Miért most hiányzik, miért most virágzik érte szívem, s mikor itt volt nekem, bántottam és nem értékeltem. Voltak, amik nem tetszettek benne, volt, amit nem tettem meg érte, de sok jó és szép is volt,…..
Te nem szeretsz, és én sem szeretlek, csak vágyódunk egy érzés, egy ígéret után, s ha elhagysz egyszer, én nem szenvedek, mert mindez hamis, kacér álom volt csupán. Nem vagy igaz, míg nem érinthetlek, képzellek, szavainkat elfújja a szél, nem tartósak, elillannak, a vad ígéretek szemérmes vágyakká…..
Nem tudom milyen az érintésed, de szinte éget,amikor elképzelem, ahogy hozzámérsz gyengéden. Nem tudom milyen ízű a csókod, de lelkem mélyén tudom,elveszek majd benne, hiánya égeti ajkaim. Nem tudom milyen, mikor nevemet suttogod,talán forró vágy önt el, de most a csend ami körülölel. Nem tudom…..
Ahogy a szél cirógatja arcom, izzó vágy tör rám, tegnap így simogatott engem Ő, egy tiltott órán. Minden érintése égette bőröm, ahogy most a nap, nem kapkodtunk, miénk volt minden édes pillanat. Lelkünk egy fényes gömbbé olvadva ragyogott, kisöpörve belőlünk minden gondot és bánatot. Elteltünk…..
Ágyamon fekszem, messze vagyok Tőled, gondolatban átrepülöm a mérföldeket. Lelkem melléd oson, lágyan megcirógat, fényében fürdet, szeret, véd és reményt ad. Szám mosolyra húzódik, kezem arcodon, szemedbe veszek, míg édes ajkad ajkamon. Kezed érintése oly természetes, cirógatja bőröm, vágyom rá,…..
Egy nap letekintettél a Földre, kiválasztottad a Szüleid.Mikor elérkezett az idő, észrevétlenül leköltöztél közénk.Amint észrevettünk, reményekkel töltötted meg a szívünket,S várakozással, szeretettel, és kis félelemmel az ismeretlentől.De mielőtt még újra „láthattunk” volna, már nem…..
Életem versei Hagyj szeretni 2020.03.21 23:42:48
Mikor a hajnal mellettünk csendben elosont, Én mélyen aludtam, ő pedig ébren volt. Apró csókokkal halmozta el testem, Csendben meghódította a lelkem. Szerelem sugárzott minden érintésből, Nem akartam soha többet kiesni e fényből. Elhessegettem minden rossz gondolatot, Hogy átélhessek minden gyengéd…..
Egy idegen testben rabként léteztem. Miután elfogadtam, hogy nem tudok mozogni, minden erőmmel a kisugárzásomra figyeltem, s ezzel próbáltam meg üzenni a külvilágnak, itt vagyok, segítsetek. Nem jött válasz. Minden nap (?), a szokott időben (?) hallottam az ismerős csoszogást. Először mind egyforma…..
Sajnálatomra Godrik nem volt otthon, de titkon arra számítottam, hogy időközben betoppan és csatlakozik, ezért neki is odakészítettem egy teáscsészét, és egy kistányért. Walter nem vont kérdőre a teríték láttán, megtartotta magának a gondolatait.  Evés és teázás közben arról mesélt, milyen volt,…..
Egy hosszú és eseménydús perc után mégis elhúzódtam tőle és a szemébe néztem. Boldogság, megkönnyebbülés, zavar úszott át rajtuk gyors egymásutánban, de ez lehetett az enyémben is, egy kis fájdalommal, árulással, és hitetlenkedéssel vegyítve. Azt hiszem. Amikor ennyi mindent érez egyszerre vagy…..
Mielőtt befejezhettük volna az evést, a semmiből előttem termett Viola. - Mit csináltál? – kérdezte. S mielőtt válaszolhattam volna, Walter is megjelent. - Mire gondolsz? Nem csináltam semmit. Vacsoráztunk, majd megköszöntöttem anyut gondolatban. S ettünk a tortából. – válaszoltam értetlenül. - Ez…..
Mert mindennek, amit kitalálunk, lehet valóságalapja! :)..
Miután mindketten feltöltődtünk, s megittuk a második kávénkat is, elindultunk vissza az előbbi helyünkre. Előtte persze rendet tettünk magunk után. Séta közben azon kezdtem el gondolkodni, hogy melyik kérdésemet tegyem fel először a sok új közül. De mivel egyhez folyton visszatértem, ezt…..
Egy barna, meleg szempár tekintett rám, arcán kedves mosollyal. Idősebb hölgynek nézett ki, egy kedves nagyinak, akiről az jut eszünkbe, hogy az unokáját kényezteti a legfinomabb ételekkel, s addig nem engedi el, amíg degeszre nem eszi magát. - Szervusz, Kedves! Az én nevem Viola. – üdvözölt. A…..
Kipihenten ébredtem. Nem voltam boldog, viszont kétségbeesett sem. Amolyan izgatott várakozással tekintettem a nap elé, hiszen nem tudtam mire számítsak. Walter jön ma értem, hogy elkísérjen a tanodába. Mire kiértem a konyhába, Godrik már nem volt itthon. Egy cetlit találtam a pulton, amire szép…..