Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komplikato

0 bejegyzést írt és 8892 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Az egyik svéd konzervatív képviselő szerint a magyar kormány még csak leplezni sem próbálja a demokráciaellenes politikát  • Orbán Viktor azt mondja, hogy ő ugyan nem antiszemita, mégis egy virtigli antiszemitát tüntet ki, de akkor voltaképpen micsoda?  • Ilyen az, amikor a Habony-művek…..
komplikato 2019.03.14 11:04:49
@közíró MAXVAL bircaman: Hallottunk már köpönyegforgató szar emberekről, akik még csak halott német katona nem voltak. Véleményváltozás? Lol. Komcsiből Liberális, liberálisból keresztény konzervatív, abból meg illiberális. Ha kbasszák őket a néppártból mehetnek a kispadra a náci legalja közé. Akkor legalább mindenki tudja majd, hogy ezek is Kremlből fizetett statiszták, mint a padtársaik.
A kormány egyik leggyalázatosabb húzása készülődik éppen: minden jel arra mutat, komoly mutyi zajlik Fót környékén, a sikeres lopáshoz azonban útban van a Fidesznek pár beteg gyermek. Az emberminisztérium parancsra engedelmesen tudatta a Magyar Hírlap nevű kormánypropaganda-lappal, hogy a kormány…..
komplikato 2019.02.27 01:20:36
@Boar.: Arról, hogy a fóti ingatlanokra fáj valaki foga, már évek óta tudjuk. Amikor Lőrinc Barát kedvéért kirángattak itt ott egy egy kastélyt árvák alól, akkor sejthető volt, hogy az egész kastélyfelújítás téma is a lopásra meg EU források lenyúlására lett kitalálva. Főleg mikor Tudjuk Ki gombokért vehet meg kastélyokat, a felújítást vissza nem térítendő forrásból megoldja, majd négyszeres áron lepasszolja. És ugyan párszor visszakoztak, de valakik kinézték anno a Pethő Intézet területét meg a Déli Pályaudvarét is, csak a népek túl sokat károgtak és jegelték. De meddig?
Szokás azt gondolni, hogy a politikai kommunikációt illetően a Fidesz képviseli a valódi minőséget. Amikor a Narancsosok ellenzékben voltak, ez akár még igaz is lehetett, Navracsics Tibor felszólalásai valóban képviseltek egyfajta intellektuális szintet, nemcsak a formát, hanem a tartalmat illetően…..
komplikato 2018.12.30 01:09:00
@Éhesló: Mondjuk annyi komcsi, kisz titkár, fontos elvtárs gyereke, meg III/III és III/II "anyámat 2 forintért eladom" arc sehol nincs, mint a Fidesz-KDNP berkeiben és a haveri körben. És akkor a baráti oligarchákról szó sem esett. Mindíg sírva röhögős, mikor Bencsik elvtárs komcsizik vagy Mr. Hóbagoly, aki hülyére dolgozta magát, hogy ne legyen nyilvános az ügynök lista. Schmitt ügynökről nem is beszélve.
komplikato 2018.12.30 01:10:28
@Megoldó: Annyit nem fizetnek, mint az MTVA-s kamu blogok bejegyzéséért. :D
És rengeteg önként törpjük van a Mindenszo.hu oldalról.
komplikato 2018.12.30 01:11:41
@Libsik visítanak de ország a miénk !: Kivéve aki nem olyan hülye mint pár rendőrcsizma és nem azon a pár méteren akar közlekedni ...
Az idei ősz egyik legfontosabb sajtótájékoztatóján vagyunk túl, ahol talán a kormányoldal is jobban járt volna, ha nem Lázár János ujjlenyomatának hiánya kerül a középpontba. Történtek itt ugyanis tárgyalásra érdemesebb dolgok is. Rögtön kezdjük a nagy bejelentéssel, miszerint a kormány jelentősen…..
komplikato 2016.11.20 18:38:43
@ogli dzsí: Addig amíg pl. Szlovákiában sokkal kevesebből kihozható a munkabér, olyan módon, hogy közben a melós is többet kap, mitől lenne versenyképes Magyarország? Azt a 60-70 féle adót valakik csak megfizetik, nem? Ez pont olyan parasztvakítás mint amikor Viktorék az SZJA-val por hintenek meg az 1% csökkentéssel, közben a hülye munkavállaló a kis gagyi bruttó béréből 67-75%-ot fizet különböző adókba, magyarán az SZJA tologatása lófasz egy akár kisméretű ÁFA csökkentéshez képest is. Még is beveszi a sok matekzseni szavazó polgár.
komplikato 2016.11.21 01:29:57
@ogli dzsí: És? Most írtam le, hogy miért parasztvakítás. Kb. olyan mint a "disznóhús áfa csökkentés", ami után véletlenül 15% áremelés jött. Egyik kezemmel adok egy százast a másikkal visszaveszek kettőt, hármat.
A Blognak köszönhetően még az elővételi időszak alatt sikerült szereznem egy Cubot Max készüléket. Bár sosem terveztem 6 collos telefont használni, ki kellett próbálnom. Anno így voltam az 5.5 collal is, most meg vissza se váltanék 5-re. A fenti képen látszik, hogy nem egy gyenge készülék.…..
komplikato 2016.10.25 02:40:55
@midnight coder: Érdekes, én azt hittem az összes mobil (tablet, telefon, notebook) aksi 70+%-ban Sony beles, az is gyanús, hogy elmúlt 5 év összes kigyulladós cuccában is ilyenek voltak. De még a BB telefonokban is. Bár végül is kínai gyártóknál tényleg fene tudja. Viszont meglepve látom, hogy egyre több a dupla aksis megoldás.
1. Rég nem gyalázta így meg 56 emlékét regnáló kormány Bár a tíz évvel ezelőtti zavargások szakszerűtlen és brutális kezelése eddig elsőséget élvezett ezen a téren, azt hiszem most sikerült überelni. kép innen Miután már uniós tagállamként önként és dalolva visszatértek az orosz befolyás…..
komplikato 2016.10.25 02:02:26
@RenPaul: Én IS javaslom neked. Eddig van kint minimum hét kameraállásból, ahogy a tiltakozók éneklik a himnuszt és semmi fütty. Mondjuk az Origon kívül nem is látta senki eme gaztettet, de azért a nyári Mikulás házi narancs tálib csatornája is lehozta a hülyeséget. Szóval HOL a videó?
Van egy olyan érzésem, hogy érdemes felfrissíteni az emlékeinket arról, hogy milyen körülmények között is zajlott az 1998-as választás. Ebben a vs.hu Kis magyar robbantás-történelem cikkének egy részlete lesz segítségemre:  Az 1998-as parlamenti választásokhoz közeledve a szokásoshoz képest is…..
komplikato 2016.09.25 20:29:43
@hagyma: Nem értelek. leírod a szenátus nélkül odaát nem megy. A vitatható kvóta marhaságot nem Merkell nagyi találta ki, hanem az Európa Tanács, aminek a tagjait az Európa Parlament képviselői választották, akiket meg mi választottunk. Ha most a szenátus eldönt valamit, de valahol egyik megyében csinálnak ellene egy "népszavazást", akkor odaát mi a stájsz van? A másik, hogy mi köze a menekült áradat jövetelének az 1294 ember 24 havi ideiglenes elhelyezéséhhez? Ha megszavazzák a NEM-et és valami isteni csoda folytán ezt az ET/EP figyelembe veszi, akkor ha az egyiptomiak ide küldik az 5 millió menekültjüket akikkel most az EU-t zsarolják abból egy sem fog ideérni vagy mi?
A 2010-es választások előtt sok ismerősöm és még több blog, portál osztotta meg az alábbi videót. A szerzőként megjelenítetett Dogbytról ma már semmit nem találni a neten, csupán egy blogot, ahol 2010-óta nem volt bejegyzés. Kissé érthetetlen, hogy miért nem vállalta fel akkor a Fidesz, hogy az ő…..
Új kategóriákkal bővül a gazdálkodók hivatalos besorolásainak köre Magyarországon. Az aranykalászos után jön a lengőfaszú gazda intézménye is...
komplikato 2016.02.28 22:03:47
A fél ország megörült és megőrült a kormány év végi bejelentésével kapcsolatban, aminek a lényege az volt, hogy ha kellően patent leszel az ország családpolitikájába, akkor megdobnak téged egyszer 10 millió forint vissza nem térítendővel, másrészt hozzád vágnak államilag támogatott hitelt 10 millió…..
komplikato 2016.02.18 23:32:04
@Kicknick: " hacsak nem a hid alatt laktok a két gyerekkel akkor a mostani lakás elvileg ér minimum 10millát"
Akkor biztos viccből van a feltételek között, hogy nem lehet ingatlanja az igénylőnek. Semmilyen. De legyen fedezete.
Emlékeztek még a Kara című techdemóra, amit több mint három éve publikált a Quantic Dream, és váltig állították, hogy nem egy készülő játékból van, csak megmutatják - akkor még PS3-on -, hogy mit tud a játékmotorjuk? Nagyon hangulatos videó volt, amiben összeraktak egy…..
komplikato 2015.11.01 16:36:11
@Savior: Speciel Nintendo kliens lesz all-in-one konzol, android, iOS, PC vonalon. De nehogy már baj legyen, hogy egy konzolgyártó szeretné ha a saját termékét választanák a JÓ játékok miatt és ezért még tejel is. Ez nem egy új dolog. Másrészt PC piacon jelenleg a nem multiplayer és MMO játékokat leszámítva minden nagyobb címből töredéke fogy, mint konzolon. Így a kiadóknak is érdeke a konzolosodás.
A Havy Rain vagy az Until Dawn játékok meg vannak olyan jól összerakva, hogy még nekem ős számítógép kockának is csorogjon rá a nyálam és hátul az agyam mélyén "viszkessen" egy gondolat kéne egy PS4. Ettől még nem lesz. :)
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter is részt vett a június 8-án, hétfőn Szekszárdon megrendezett Dél-dunántúli Építészeti Fórumon, ahol meglepő nyíltsággal sztendápolt a főleg építészekből álló közönségnek. Mivel településtervezőként - vélhetően…..
komplikato 2015.06.13 17:53:14
@maxval bircaman szerkesztő: Előbb utóbb csak ellopják és elbulizzák mindazt amiből fenntartható az ország, utána lehet majd örömködni a végeredményen.
Bár Ridley Scott, Matt Damon és sokan mások új sci-fijéhez trailer még nem készült, a különféle magazinokban közzétett képek után tegnap indult egy ARES live elnevezésű online videocsatorna, aminek az első felvétele az Ares 3 legénységével ismertet meg bennünket. A hajó…..
komplikato 2015.06.09 20:58:33
@kaamir: Nekem arról a bunyóról minden idők legrosszabb akció jelenete ugrott be a gumiruhás gyíkember versus Kirk kapitány jelentettel. ;)
Orbán Viktor a hétvégén tartotta meg az elmúlt négy és fél évet értékelő beszédét. Már a beszéd apropója is érdekes, hiszen év elején már tartott egy évértékelőt a miniszterelnök, - találóan - kormányzásuk szimbólumának is kikiáltott Várkert Bazárban, most azonban…..
komplikato 2015.06.01 22:25:30
@Ma Baker: "3.: A cikk is beismeri, hogy csökkentek az adóterhek. Akkor mi a gond?"

Ja, nyilván azért sikerült 2014-ben 480 milliárddal több adót beszedni a hatvanegyedik bevezetett adó féleség után ...
komplikato 2015.06.01 22:27:29
@Nzoltan: A lakosság nagy része összesen nem keres annyit ... és ők is be fogják tenni a bérkalkulátorba a sajátjukat és meglátják mit dob ki a gép "adócsökkentés" után. A jelenlegi minimálbér pl. 14.000 nettóval TÖBB volt 2010-ben, mint MOST.
Nem lett igazuk azoknak, akik az elmúlt öt évben folyamatosan azt szajkózták, hogy az Orbán-kormány a szakadék felé vezeti az országot. Mostanában sok szó éri a ház elejét törzsolvasóink részéről blogunk inaktivitása miatt. Igazuk van, hiszen az utóbbi hónapokban valóban kevés új posztunk…..
Olvastam még a múlthéten, hogy a Fideszben terjengeni kezdett a félelem szaga. Meg arról is, hogy mit gondol róluk az egyszeri fideszes: „Nemrég odajött hozzám egy néni azzal, hogy Orbán Viktort félrevezetik és becsapják. Szerinte, amíg a miniszterelnök Brüsszelben küzd a…..
komplikato 2015.05.26 20:01:59
Jean-Claude Juncker kijózanító taslija óta tudjuk, hogy a közhiedelemmel ellentétben Orbán Viktort nem „csókkirálynak” hívják a háta mögött az Európai Unió politikusai, hanem diktátornak. A magyar miniszterelnök nem sértődött meg a dolgon, és még a sallert is egészen jól…..
Halálos fenyegetést kapott az ISIS-től a texasi dzsihádista terrortámadást követően a Mohamed-karikatúra kiállítás egyik főszervezője, Pamela Geller, aki az American Freedom Defense Initiative vezetője is egyben. Az Iszlám Állam barbár módon próbálja megfélemlíteni az…..
komplikato 2015.05.20 14:13:49
@É2I: Az USA ennyire nem homogén és sok vitatható dolog történik ott is, de demokrácia szempontjából nem kéne egy lapon emlegetni a félig (?) náci Izreael állammal.
komplikato 2015.05.20 16:03:30
@Exploiter: A csaj is fanatikus és igen ha egy történés sorozat láncolatában benne van, akkor felelős érte.
komplikato 2015.05.20 16:15:09
@babbaba: Nem azokból indultam ki, ne aggódj. Bármi meglepő ismertem gazdag kínai üzletembert párat.