Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hétszűnyű kapanyányimonyók

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze a cím túlzás, annyiban igaz csak, hogy a menü megalkotója, ha az összes éttermének csillagjait összeadjuk, akkor 27 csillagot mondhat magáénak. Ezzel mondjuk Joel Robuchon a világ legsikeresebb séfje is egyben. Nem nyit viszont repülőn éttermet, hiába van nagy rutinja a…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.12.01 09:11:19
@fogash: Keleten tudják, hogyan kell utaskísérőt válogatni.
Utaztam olyan járattal, ahol azt hittem, hogy a Miss World ázsiai fordulóján veszek részt nézőként.

A legöregebb szatyorhoz egy US domestic járaton volt szerencsém, konkrétan ráncos volt a néni, mint egy aszalt szilva.
A Malévnál is vannak olyan nők, akik még Kádárt és Brezsnyevet is kiszolgálták főhadnagyi rendfokozatban. Mint Gogolák elvtársnő a Tanú c. filmben.

A fapados járatok magyar-lengyel-litván-szlovák stb. légi utaskísérői meg legalább könnyen kaphatók, ha már az ellátás nem létező fogalom abban a kategóriában. Tudják, hogy a hierarchia alján vannak, ezért fekszenek fűnek-fának, volt szerencsém kipróbálni :P

Mellesleg a mákos rizs nem túl jó ötlet, ha utána csinálnak egy drogtesztet simán lebuktatnak, mint opiát használót. Még ennyi mákkal is. Állásinterjúra menet nem enném meg, pláne a USA felé menet.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.12.01 11:41:31
@reparon: Nem a klotyóban basztam, hanem az út után szállodában, jó volt, ezért szeretem a fapadost, mert ilyen olcsó ribik a stewardessek és ezt tudják is magukról és tudják, hogy én is tudom :)

Akárhány csillagos ételekkel próbálják hypeolni, az Air France akkor sem lesz egy színvonalas társaság és a Charles de Gaulle reptér meg a világ legalja számomra. Szervezésben, mentalitásban, hozzáállásban, technikában, kiszolgálásban, szolgáltatásokban, közlekedésben, építészeti megoldásokban is minősíthetetlen. Tipikus francia sznobéria, mocsok van és primitívség, de kínálnak a kiválasztottaknak egy Michelin-csillagos falatkát.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.12.01 11:45:15
@mojoking77: Na ez meg a másik, egy rohadt drága jeggyel kapsz egy gyűszűnyi kaját, amit egyszer egy csillagos chef tervezett, majd legyártották. A hülyének is megéri... illetve csak a hülyének éri meg.
Franciaországban és Európa déli államaiban egyre hangosabb a társadalmi elégedetlenség, amely a motorosok számára életveszélyes szalagkorlátok ellen irányul. Már évtizedek ezelőtt megszületett a javaslat, amely egyszerűen megoldaná a balesetek esetén végtagcsonkoló fémcsíkok…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.27 14:30:05
@mitshubishi_pujaro: Ajaj, akkor lesz itt ajvékolás, hogy a szegény, sokat adózó motorosokat büntetik.
Én sem ejtek egy könnycseppet sem, ha hallom, hogy egy motoros felfordul, csak azt sajnálom, hogy néha ártatlanok is meghalnak.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.27 14:30:58
@Pista bá: Vagy megtanulhatnának közlekedni a motorosok a jelen körülmények között.
hogyvolt VV5 - 1X73 2011.11.26 18:45:00
Nyifi-nyifi, napocskát akarok, utálom a novembert, azt pláne, hogy negyed ötkor sötétedik, ma délelőtt villanyfénynél főztem! Még a Jézuskát se kezdtem el várni, pedig ilyenkor már térdig járok a csillámporban és ma anyu is rákérdezett, hol a rénszarvas agancs a fejemről és…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.27 12:19:27
@Brr: Péter valóban az RTL embere, azért van bent, hogy csinálja a show-t, ehhez tényleg ért, ezt csinálta az elmúlt 10 évben. Ma már nem készül valóságshow beépített ember és forgatókönyv nélkül. A VV4-ben is ott volt Olivér, aki irányította az eseményeket, amíg bent volt, aztán kívülről.

Péter Annamáriára simán ráteszi, mert nem fél tőle, ha esetleg ki is viszi AM, Péter úgy gondolja, hogy simán kint hagyja a csajt.
Ő csak erős játékosokra nem teszi, mert nem akarja, hogy kivigyék.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.27 13:35:33
@oázis: én el tudom képzelni, hogy Péter szimpatikus a közönségnek

Alekoszról sem hitte senki, hogy bárki is rá szavazna, mégis nyert vagy 60 milliót a végén.

DrEszter sem egy egyenes jellem, Shadit mindenféle zugügyvédi taktikával, hazugságokkal besározta, hogy nőgyűlölő, a közönség mégis hatalmas fölénnyel nyomta vissza.
Ezek után Péter manipulátor viselkedése is lehet szimpatikus. Ki tudja?!
Az RTL-nek persze elemi érdeke bent tartani Pétert és Attilát, mert ők csinálják a műsort, ők renitenskednek, szervezkednek, irányítanak.
Mivel is kezdjem? Talán a traumával, amit akkor éltem át, amikor megtudtam, hogy férjem, akit imádok, és akinek  társa, barátja, szeretője, szerelme vagyok, mikor melyikre van szüksége, erotikus masszázsra jár. Nem csak úgy hébe-hóba, vagy véletlenszerűen, vagy jaj, hova…..
TComment Daewoo, a csalfa céda 2011.11.25 14:05:00
Az autóipar egy nagy swingerklub, a Daewoo pedig az a magányos férfi, aki alig várja a pénteki szóló napot, ahol végre minden szabad vödörben megmárthatja a szobafestő pemzlijét.Mai cikkünk blogposztja...
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25 15:31:26
@IFA_L60: Mondjuk a pakisztáni gyárból vennék Lianát meg Jimny-t.

Azt is hozzátenném, hogy mi is gyártottuk a 80-as évek technikáját képviselő Opel Astrát és Suzuki Swift-et, csak még a cég sem a miénk volt.

Teljesen normális, hogy az üzbégek nem a legújabb B osztályos Mercikre izgulnak, mert úgysem tudják megvenni őket. Az autógyárak meg addig gyártanak egy típust, amíg van rá kereslet valahol. Nem olyan nagy szentségtörés ez.
Ha üzbég, paki, indiai, orosz vagy kínai lennék én is olyan géppel futkosnék.
hogyvolt VV5 - 1X71 2011.11.24 18:30:00
Tudtam, hogy egyszer csak lesz balta az öfiben, tudtam! Ahogy azt is, ha behozom a lépcsőházból az egész évben tutujgatott, ezernyi bimbóval pompázó karácsonyi kaktuszt, ami egyébként még sosem karácsonykor virágzott, akkor lepotyog róla az összes, de rólam köztudott, hogy…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25 11:37:37
@nathalie: Az ilyen 11 éves fiúcskára bizony büszke lesz az anyuka, mert milyen kreatív és egyéniség és nem hagyja magát elnyomni, majd megtanulja amit akar és ami érdekli.
Aztán egyetemen is megpróbálja eljátszani ezt, ott már annyira nem szelíden mondják meg neki a véleményt, mint az őskövület tanárnéni.
A munkahelyen egy csúnya gonosz multinál, ahol sok pénzért kell poroszosan dolgozni, százharminc emberrel fog versenyezni, akik nem bliccelték el a tanulást kreativitásra és egyéniségük megvédésére hivatkozva és tudnak olyat, amit a csúnya munkáltató megkövetel és tudnak alkalmazkodni is és felmérni a helyzetet, hogy mikor kell félretenni az hihetetlen önálló véleményüket és engedelmeskedni.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25 11:41:25
@Tjuca: Azért egy 11 éves gyerek a legritkább esetben van tisztában a későbbi követelményekkel, a munkaerőpiac elvárásaival, a tananyagok és tudás szintjeinek egymásra épülésével.
Mondhatnánk úgy is, hogy nem ő fingja a passzát szelet. Vannak családok, amelyekben a 11 éves fiú körül forog a világ, de aztán 18-24 évesen ki kell lépni a külvilágba, ahol már nem úgy mennek a dolgok, ahogy anyuka elképzeli.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.25 12:13:44
@nathalie: Az ki van zárva! Inkább revideálom az álláspontomat, de veled nem leszek egy oldalon :P
Eladásra kínálja Idaho-i házát a Die Hard filmekből is jól ismert amerikai színész legenda Bruce Willis. A  csodálatos hegyvidék ölelésében található ingatlan 20 hektáros telken terül el, egészen pontosan egy Hailey nevű kisvárosban. A hatalmas összegért - 15 millió…..
hogyvolt VV5 - 1x70 2011.11.23 15:40:00
Nem tudom azt írni, az éjszakáim szebbek, mint a nappalaitok, sőt, hajnalban fel is adtam. Pedig tegnap viszonylag korán mentem hajcsizni, még mielőtt basztak volna a cágerok, ahogy gyerekkoromban, Alvégen mondták. Jött a rézfaszú bagoly is, ment is, ittam langyos cukros tejecskét,…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24 14:06:45
@capa05: Egyáltalán nem akarta Veronika győzelmét, amit meg is értek, mert neki pont nem érdeke Veronika bent maradása, ráadásul harmadjára egy huzamban nem akart párbajozni. Veronika neki egy esküdt ellensége, Veronka folyton húzza a száját az iskolában is, amikor Eszter valami jót szól.
Azzal a profi fúvócsővel pont oda lehet lőni, ahova akar az ember. Van célgömbje is. Nem volt véletlen Péter 10-es találata sem.
Amúgy egyszerűen elkerülhetnék Attiláék, hogy Veronka menjen párbajozni: magukra rakatják a jelet és akkor ők hívhatnak ki valakit. Akkor mondjuk Péter kiviszi Pornós Verát és Veronika meg van védve.
De persze a manipulátorok nem ennyire bátrak. Mint mondták: bárki menjen, csak ne mi.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24 15:32:41
@Stella70: A "küzdelem" tényleg elég minősíthetetlenül uncsi volt, izgalom nulla. Később sem éppen látványos játékokban mérték össze a szerencséjüket.
A taktika tehette volna végleg lapossá a végjátékot, de Eszter szépen önzőzött és így védett lett, csak ez adott egy csavart az egész bohóckodásnak, és mentette meg a dögunalomtól az aréna játékot.

@sandokan: A játékkal tisztában vagyok, csak Péter és Attila szájtépése idegesít, hogy hogy védjük meg a kiscsajt, Veronkát, akit amúgy meg sem kell védeni senkitől... Akit még Péter is ki akart dobni a villából nemrég. Egyszer úgyis kiesik mindenki, ezt Péter tudja legjobban a valóságshow-s múltjával, nem nyerhet csak egy ember. Ehelyett azon vergődnek, hogy hogyan szerezzünk neki védettséget, hogy védjük meg Pornós Verától, kire rakassuk a jelet.
Az miért nem jut eszükbe, hogy ők elég erős játékosok, magukra rakatják a jelet, aztán kivisznek egy gyenge, de hisztis csajt. Attila Kingát, Péter Verát, vagy bármelyikük Annamáriát. És kint hagyják. Mert ezeket tuti kint hagynák. Most az a legnagyobb bajuk, hogy az állandó ágyútöltelék Eszter éppen védett, ezért nekik kellene odaállni és mutatni valamit.
Csakhogy már Pornós Vera vagy Annamária is kijelentette, hogy ha rá kerül a jel, akkor ők nem Veronkát, hanem Pétert, vagy Attilát viszik ki. Szóval már az sem működik olyan egyértelműen, hogy rárakjuk X-re a jelet, aki Y ellensége, ezért biztos, hogy Y-t viszi ki, nem minket.
Az iPhone-osok egyik altípusát, a sorbanálló iPhone-ost figurázza ki a Samsung feltételezhetően vírusnak szánt reklámja kisvideója. A főszereplők az Apple hívők jól ismert sztereotípiáit testesítik meg, amint napokkal az új termék érkezése előtt kitelepülnek a…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24 11:56:02
@ZF2: A magyarok tényleg értenek a nyelvferdítéshez, de azért az angol anyanyelvűek sem jeleskednek idegen szavak kiejtésében.
Hallottam én már amerikait, aki úgy mondta a Peugeot márkanevet, hogy "pedzsöt". Meg hallottam már franciát angolul karattyolni, úgy, hogy senki nem értette meg, mert minden hangot franciául ejtett. Spanyolokkal ugyanezt tapasztaltam, ha angollal próbálkoztak. Pedig az angol és az újlatin nyelvek szókincse kb 30-40%-ban azonos.
hogyvolt VV5 - 1X69 2011.11.22 16:30:00
Készül a világ egyik legjobb kajája, tepsis krumpli, oldalassal, félbevágott, egész fej fokhagymával, (jó, traff kommentelő húsz perce harsányan röhög rajtam, úgyhogy egy fej fokhajmát kettévágtam, na) almával együtt sütve, kár, hogy nem érzem az illatát, mert ma reggelre…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23 15:10:15
@pushpang: ha Veronka mondhatja, hogy senkit nem fog hazavinni, a családja nem akar szerepelni, akkor ő most kiskorúsította a családját? vagy csak simán normálisan nyilatkozott? mert szerintem utóbbi.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23 15:12:47
@MagasMacska: Na nekem meg Kinga pont nem elviselhető... egy hisztis picsa, aki képes visszamenni egy olyan férfihoz, akivel ölik egymást folyton.
De a szüleinek ehhez a kapcsolathoz semmi közük. Majd ha Kinga akarja, akkor bemutatja. Most úgy döntött, hogy nem mutatja be. Ennyi.
Arra kíváncsi vagyok, hogy AM családjához elviszik-e Csabát. Mert Csaba csak a saját családjától volt eltiltva, nem másokétól.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23 15:15:41
@nathalie: Kinga sem és Attila sem normális. Egymást idegelik, készítik ki, ez persze Attilának jobban megy, mert ő tudatosan, direkt csinálja, Kinga meg ösztönösen, hisztérikusan.
Így együtt kellene őket formalinban eltenni egy szép nagy üvegtartályban. Együtt szépek a maguk morbid módján kihozzák egymás "legszebb" tulajdonságait.
A következő kép igen jól kifejezni mit is érez többségében az ember ha repülőre ül és ilyenkor jogosan merül fel a kérdése, hogy tényleg én fogtam ki a legrosszabb helyet? Ti kitől/mitől irtóztok a legjobban a repülőgépen (magát a repülést nem ér írni)!?  ..
hogyvolt VV5 - 1X67 és 68 2011.11.21 20:45:00
Zsuzsinak és Tominak Volt a Villában szombat szerdán is, vasárnap is, várom a szitaszitapénteket és a szerelemcsütörtököt. Ezen az elven haladva, ha van szerelemcsütörtök, kell, hogy legyen kurvaszerda is. Ma meg kibaszotthétfő van, ugye. A keddre ötleteket várok. Mivel a hogyvolt…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.22 12:45:10
@nosce: Attila fogadó közönség és célpontok nélkül meg lenne lőve. Egyszerűen ki lehet hozni a sodrából, ha otthagyják, amikor szövegel. Nem visszaszólni kell neki, hanem levegőnek nézni. Volt már rá példa, olyankor zavarodottan mosolyog és még kiabál valamit a célpontja után, de belül nagyon elkezd szorongani, hogy most magának ártott és megtalálták a gyenge pontját.
Shadi ott követett el hibát, hogy leállt Attilával vitatkozni. Ezzel Attilának témát adott, a pszichopata kitalálhatta a stratégiát ellene, hogy állítólag nem tiszteli a nőket, holott ez pont Attilára igaz.

Attila akkor gurult dühbe, amikor valaki a kinti életét és múltját emlegette, azzal fenyegette meg. Cris, Shadi... mindketten betaláltak nála. Amikor Gergő csak mosolygott Attilára a sapkája alól, akkor is kivetkőzött magából Attila, elkezdte sittesnek nevezni, szidni Gergőt. Amikor nem szólnak hozzá, csak nézik és leszarják, nevetnek rajta, akkor Attila összezavarodik. Csaba a maga tujaságával is ki tudta borítani Attilát, amikor nem tudott és nem is akart visszaszólni neki, akkor Attila egy idő után csak legyintett és meghátrált. Mert Csaba akkora tuja, hogy még vitatkozni sem lehet vele, nem lehet belekötni. Ez egy jó tulajdonság, amikor Attila fogást akar találni rajta.
Attila nem véletlenül nem mondta el a többieknek még a vezetéknevét sem. Valami nagy titkolni való van a múltjában. Retteg az igazság kiderülésétől, bent a villában addig érzi biztonságban magát, amíg senki nem tud róla semmit és ő manipulálhat mindenki mást.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.22 12:47:50
@sandokan: Degradálóan arabozni pont a segglyuk szinten lévő kurva magyaroktól egy elég primitív szokás. Le kellene szokni róla.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.22 12:56:13
@sandokan: Csitu van!
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
A látszat ellenére ez nem egy ellenposzt. Se nem pro-poszt. Ezzel a két mondattal valószínűleg elértem az ellenkezőjét annak, amit akartam. Most már mindenki mégis eszerint olvassa a következő sorokat... Ismét fellángolt a vita hajléktalanügyben. Még szegény József Attila…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.21 20:05:36
@aronsatie: Aki jobban szereti az állatokat, mint az embereket az elég érdekes személyiség lehet. Egy olyan lényt szeretni, ami nem tud viszontszeretni, csupán ösztönösen csóválja a farkát, személyisége nincs, csak amennyit bele akar látni az ösztönös viselkedésébe az ember.
Mert olyat akar maga mellé, aki sose fog neki önálló véleményt mondani, ellent mondani, akihez nem kell alkalmazkodni, aki nem olyan felelősség, mint egy saját gyerek. Ilyen a házi kedvenc tartók zöme.

Akkor már inkább emberekre költöm a pénzemet, fordítom az időmet.

@mavo: na pont ilyen menhelyekről nem tudok... ahonnan dolgozni lehetne járni, ahol van hely
vidéken főleg nem jellemzőek a menhelyek, egyszerűen nem léteznek
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.21 20:10:46
@Kompli: Igen, jó a kérdésfeltevés.
Mert a hajléktalanokkal most jól leszámol a politika. Megfagy a vagy 20%-uk ezen a télen, a következő télen még több. Lassan elfogynak.

De az elv, ami alapján megtiltottak nekik ezt-azt, az az elv tovább él. Ezentúl tényleg bármilyen csoportra rá lehet húzni, hogy ők nem ide valók.
Aki leszarja a hajléktalanokat, az is felfoghatná, hogy az elv, a jogalkotási trükk, amivel a hajléktalanokat kizavarják a pusztába, könnyen alkalmazható legközelebb a rokkantakra, a nagycsaládosokra, a kisnyugdíjasokra, a göndör hajúakra, a nem tetszőkre.

Ha meg elzavarnak valakit télen, mert hajléktalan, akkor legalább nyitnának hajléktalanszállókat.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.21 20:22:04
@Kompli: Gandhi nevét tanuld meg leírni először, aztán idézgess tőle.

Gandhi egy hindu nacionalista vezető, politikus volt, ennek fényében én nem tartom követendő példának. Mondott sok szépet, amit szokás idézni, de nem minden úgy történt, ahogy ő mondta. Ő a hindu India megteremtője, de nem volt olyan nagy emberbarát, mint azt sokan hiszik róla. Elég csak a hindu-muszlim ellentétekre gondolni.
A hinduk tisztelik a teheneket, sőt a hindu lakosság nagy része vega. Na bumm. Könnyű volt neki ilyen állatbarát szlogeneket mondani. Az embereket annyira nem tisztelik arrafelé, ezért is volt nagy a nyomor, a kasztrendszer. Lehet, hogy állatbarátok, de nem emberbarátok.
Nem bántani embertársaimat azért, mert muszlimok, vagy keresztények, hosszú távon nehezebb, mint lemondani a tehénhúsról. A hinduk meg a közhiedelemmel ellentétben elég erősen kirekesztőek, nacionalisták, dogmások. (Ahogy a többi vallás követői is hajlamosak erre. Igen, az Európában a béke földi helytartóinak kikiáltott buddhisták is. Jártam Dél-Kelet Ázsiában, tapasztaltam.)
Egy tehenet nem megenni könnyebb, mint segíteni az embertársainknak. A teheneknek nincsenek olyan érdekeik, amik keresztezik az én érdekeimet, az emberek meg olyan kellemetlenek, hogy van saját akaratuk, vannak politikai nézeteik, meggyőződésük, vallásuk, ami az enyémtől esetleg eltér, vágyaik, amiknek kielégítésekor a köreimet zavarhatják.
hogyvolt VV5 - 1X66 2011.11.19 17:30:00
Hát kérem, ma újra bebizonyosodott, egy zseni vagyok. Teljesen egyedül megtanultam képernyőfotót csinálni és egyszer sem basztam közben földhöz a laptopot. A szükség nagy úr, ugye, Sigiském, hű társam az agybajban? Más csoda is történt, megemeltem a seggem és elmentem futni,…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.21 13:30:51
@nosce: Igen, mert már hetek óta ezzel vádolják Shadit, igazságtalanul, utána meg volt egy fél órája, hogy védekezzen ellene a nézők előtt. Aljas zugügyvédi taktika.
Nem mondom, hogy a kedvencem volt Shadi, sőt... de amit ellene műveltek, az önmagában, mint módszer aljas.
Szerencsére Shadi átlátta a végére, hogy itt nem Eszterrel párbajozik, hanem Eszter gazdáival, Attilával és Péterrel. Mert ők juttatták párbajra, nem Eszter. Eszter csak egy szolgája a két manipulátornak, akinek ukázba adták, hogy mit kell tennie.
Eszter tipikusan az a gerinctelen ember, aki képes azután is Attila seggét nyalni, miután ország-világ előtt megalázta, büdös szájú tehénnek nevezte, megalázta a medencében, amikor Eszter részegen meztelenre vetkőzött, Attila meg látványosan otthagyta.
Eszternek semmi önbecsülése nincs, az anyját eladná azért, hogy visszamenjen a villába.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.21 13:33:43
@Tjuca: Ja és a Szörnyella hajú zsűriző nő is nevetett amikor táncoltak, pedig az a nő elég savanyúan nyilatkozott korábban minden párról, semmi sem tetszett neki.
Csaba a legjobb férfi és a legjobb nő is a villában, így egyben :P
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.21 13:37:05
@ladyandhenk: Ha meg beleült a készbe, az apjától örökölte az irodát, akkor miért hazudta azt, hogy ő érte ezt el: "29 évesen saját ügyvédi irodám van, ez azért nem semmi". Van olyan, amiben igazat mondott egyáltalán Dr Eszter?

Ennyi erővel aki 4 évesen örököl egy házat, az is arcoskodhatna a homokozóban, hogy épített egy villát 4 évesen, ami azért nem semmi.
              Eszünkbe sem jutott elmenni erre a tárgyalásra. Blogunk elsősorban polgári és gazdasági perekkel foglalkozik, a büntetőügyek közül csak a gazdaságiak érdekelnek minket. A kíváncsiságunkat az keltette föl, hogy miközben kétségkívül nagy…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.18 18:48:56
@tace: Szerintem is megérne egy nemzetközi ajtócsapkodást az, hogy visszaállítjuk a halálbüntetést.
Plusz a bűnözők családtagjaitól mindenfajta szociális juttatást meg kellene vonni, elvégre nem tanúsítottak olyan magatartást, ami alapján megérdemelnék. Nem csak attól kellene megvonni a szociális támogatásokat, aki cigit, piát vesz belőle, és nem járatja a a kölykét iskolába, hanem a bűnözőktől is.
De sajnos túl nagy és hangos, de könnyen megvásárolható szavazótábort képviselnek ezek a kreol magyarok, sose lesz változás, mert a politika nyalja a seggüket. Akármelyik párt van hatalmon, mind megijed tőlük.

Pár éve a miskolci rendőrkapitány megmondta, hogy létezik a cigánybűnözés. Akkor meghurcolták, keresztre feszítették... azóta több tucat embert végeztek ki ezek a hordák hasonló kegyetlenséggel. A megélhetési jogvédők pedig ilyenkor hallgatnak és várják a további utasításokat külföldi tartótisztjeiktől a Budapest belvárosi lakásukban, ahova nem hallatszik el a vidéki emberek panasza.
Kiábrándító, hogy ilyen szörnyű országban kell élnünk. A 21. század, technikai, tudományos fejlődés nem érintette meg ezt az országot, itt még mindig primitív állapotok vannak. Sőt egyre inkább.

@croc: Kaiser Ede pont egy nagyon rossz példa, kár is itt emlegetni. Kaiser sok más, kiemelten súlyos, kegyetlen bűncselekményt is elkövetett, azon kívül, ami alól végül felmentették. Azokért a cselekményeiért 16 évet kapott, nem véletlenül! Úgyhogy az ő esetében a halálbüntetés mindenképpen járna szerintem. Egy megrögzött, társadalomra különösen veszélyes bűnöző.
hogyvolt VV5 - 1X64 2011.11.17 18:50:00
Hosszan elgondolkodtam a zöldbableves kevergetése fölött, amit egyébként egyáltalán nem kellett volna kevergetni, de elgondolkodtam. Igen, szoktam. Arra a kérdésre kerestem a választ, akarom-e, hogy bármely férfiú, aki gyengéd érzelmeket táplál irántam – aki a hátsó sorban…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.18 11:33:26
Táncos szemmel egyik produkció sem volt értékelhető, Csabát önmagában kellene versenyeztetni, mert AM teljesen kinyírja a produkciót. Csaba segge és mozgása önmagában is megérne egy produkciót, mondom ezt hetero férfiként :P
Shadi és Veronka kifejezetten ügyes és aranyos volt, bár táncnak azt sem nevezném.
Sehere go-go-s, sztriptízes múltja eléggé átütött a táncon, de Gergő szép pár mellette, magas, férfias.
Kinga meg egy akciós Ikea függönyben táncolt, mert elhízott a segge és szégyelli?
Péternek teljesen mindegy, hogy ki van alatta, csak lyuk legyen rajta és ne sokat okoskodjon. Vera túl pszicho, ha őt egyszer megfekteti, akkor követelőzővé, kiszámíthatatlanná válik, elszáll az agya, nem lesz élete a férfinak mellette. Már így is követelőző, pedig semmi nincs köztük.
Ilyen nőkkel nem szabad összejönni, mert veszélyesek és elmebetegek.
Veronika meg egy egyszerű esetnek néz ki, Péter úgy érzi, hogy a sok ölelés közben egyszer csak becsúszhat a lábai közé. Azt nem veszi észre, hogy Veronika a háta mögött undorítónak tartja. De talán nem is érdekli.
Veronika, aki képes volt Alekoszt, az élő kérdőjelet magába engedni, simán megbarátkozik Péter kövér testével is, ha érdekei úgy kívánják majd.
Vera még így is érdekesebb, hogy szenved Péterrel, mert ha beteljesülne a "szerelem", akkor nem tudom mi érdekeset tudnának villantani.
Ezek a villa "szerelmek", szenvedések, cicázások addig érdekesek, amíg be nem teljesülnek, utána már dögunalom.
Képzeljük el, hogy milyen lenne, ha Kinga és Attila egy párt alkotnának. Halál uncsi. Így viszont, hogy lebegtetik a dolgot, folyton a középpontban vannak, pedig semmit nem csinálnak valójában.

Eszter egy gerinctelen, szarkavaró, hazug zugügyvéd. Shadi egy idegesítő pöcs, de amit ez a büdös szájú tehén állít róla, az tiszta hazugság. Egyszerűen lepaktált a manipulátorokkal, ahogy korábban Cristofel is. Azok meg ágyúgolyónak használják, maguk helyett küldik ki párbajozni, mert ők félnek még Shadit is kivinni. Eszter meg még ennek a rá osztott szerepnek is örül. Egy undorító, hazug nő. Pfejj.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.18 11:50:25
@genevieve: Eszter úgy lefeküdt, hogy öröm nézni. Csak nem értem közben miért hangoztatja, hogy ő önálló személyiség, meg erős akaratú nő, mikor ebből egy szó sem igaz. Azt elfelejti, hogy a nézők mindent látnak?

Ha lett volna benne minimális erkölcsi tartás, akkor Kingát viszi ki. Persze adott egy kamu indokot, hogy miért nem a hiszti királynőt, de mindenki tudja, hogy csak azért, mert Attilától fel. Ugyanilyen indokból nem vitte ki Veronikát, akiért meg Péter állna ki vele szemben.

Eszter egyszerűen ugyanolyan döntést hozott, mint Dya ellen, a pillanatnyilag leggyengébbet vitte ki párbajozni Shadi személyében. Akármit is hazudik közben.

Eszter egy lelki, erkölcsi prostituált lett a szememben.
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.18 12:33:47
@Kylie Nyihog: Péterről már régen köztudott, hogy sokáig lógott a caracasi magyar házban és egész nap kokain és füvet tolt magába, a bulvárlapok már megírták.
Az prostizás egy új adalék az erkölcseihez.
Bent is sikerült összeakadni egy pornóssal, Verával.
Amúgy meg egy másik pornós a felesége, bizonyos Black Puma művésznéven futó hölgy.
Péter tud élni, pár nap és Veronika is alatta nyög majd.
    Engem úgy általában borzasztóan érdekel, hogy laknak mások. Ha a mások történetesen dizájn bloggerek, akkor pláne. Johanna Flyckt esete még ennél is jobb, mert nem elég, hogy az egyik "kötelező" skandináv lakberendezési blog, a kitűnő Vintage szerzője, …..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.18 12:15:28
@Cs: Tényleg, nagyanyámnál falun, a nyári konyhában van egy kopott fehér kredenc, az mekkora dizájn tárgy már? Meg kifakult műanyag pille székek és egy mosdótál, állvánnyal. Össze is dobok egy dizájn szobát belőlük aztán fotózgatom.
Csak lakni ne kelljen benne.
125 évvel ezelőtt, 1886-ban állt össze Michael Braun kereskedő és Johann Gottfried Spiesshofer fűzőkészítő, akik nem kisebb dolgot tettek le az asztalra, minthogy elhozták a melltartót a tömegek számára! Persze akkor még nem gondolták, hogy a kis fűzőkészítő üzemük egyszer a…..
hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.18 11:24:37
A második képen kicsit vékonyka a hölgy combja, kicsit lehetne izmosabb, de inkább ilyen legyen, mint karfiolos, narancsbőrös, elhízott. A fehérnemű nem illik hozzá, de én képes vagyok alatta meglátni a jó nőt :)
Egy ilyen nő egy apácaruhában is szexi. Az első kép tö-ké-le-tes.

@Frengi: Azért a 48 kilós nőkön minden jobban áll ám, még a nagymamabugyi is. Az egy tévképzet, hogy a magas bugyi a kövéreknek javít az alakján, azon semmi nem javít, esetleg kevésbé égő, mint a tanga és társai. Mert aki el van hízva, az bizony kötözött sonkának néz ki az ilyen darabokban is.