Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bátorító

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az április hónap valóban bolondos volt. Az évszázad eddigi leghidegebb áprilisa hagyott el minket, és szerintem nagyon kevesen sajnáljuk. Ezzel ellentétben viszont a hónap végén hirtelen szabad lett  vásár, és lehetett vakcinát választani. Érdekes események alakultak ki...
bátorító 2021.05.02 18:22:50
Ha az utóbbi 11 évet az egészségügy fejlesztésével töltötte volna a teljhatalmú, akkor a keleti vakcinák nélkül is alacsonyan lehetett volna tartani az esetszámot, míg az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcínák gyártása felpörög, ahogy azt sok európai ország teszi. És akkor rá lehetett volna írni az oltásigazolványra, hogy melyik vakcinával oltották az illetőt és automatikusan elfogadná a magyar igazolványt az összes úniós ország.
Csakhogy az egészségügy rendbetételére sem szándék, sem képesség nem volt. Még arra sem, hogy a második/harmadik hullámra felkészítsék az országot. Ezért aztán itt álltunk letolt gatyában amikor indult a harmadik hullám és abból a helyzetből csak a mindenáron vakcínavásárlás/oltás volt az egyetlen kiút (persze az sem baj, ha offshorecégen keresztűl háromszoros áron), ha nem akarták, hogy kihaljanak a választóik. És persze az is jól jött, hogy lehetett egy kicsit ekézni az EU-t, dörgölőzni az oroszokhoz és a kínaiakhoz meg tüzet okádni az ellenzékre. Egyszóval csak hozták a formájukat, elhallgatott tényekkel, hamisított statisztikákkal, töketlenkedéssel, lopással. Ami persze nem jut el a választókhoz, mert mindent felvásároltak vagy beszántottak már amit ötnél több ember olvas vagy néz. És itt tartunk most. Sok ezerrel több ember halt meg mint amennyi szükségszerű lett volna és ez azért a teljhatalmú felelőssége, mert teljhatalma van. Az online térben a kiképzett és fizetett, vagy meggyőződésből birka birkák azon vannak, hogy ellehetetlenítsenek minden kritikát vagy más hangot, gondolatot, ahogy az a teljhatalmú rendszerekben lenni szokott. Nekünk sajnos ilyen ország jutott.
William Jay Gaynor New York-i polgármestert hivatali ideje elején torkon lőtte James J. Gallagher, aki 1903. április 7-től 1910. július 19-i elbocsátásáig a városi kikötő éjjeliőre volt. Gaynor az egyetlen New York-i polgármester, akit gyilkossági kísérlet során golyótalálat ért. Az erőszakos…..
1975. július 22-én Bostonban egy 19 éves nő és a kétéves keresztlánya nem tudott kijönni az égő épületből. A tűzoltó a ruhájával védte őket az egyre közelebb kúszó lángoktól. Ekkor leszakadt a tűzlépcső. A nő belehalt sérüléseibe, de a keresztlánya életben maradt,…..
  Scarlett Johanssont sokan korunk Marilyn Monroejának tartják. A megállapításból annyi igaz, hogy mindketten szőkék,gyönyörűek és a teltebb idomú nőket képviselik, valamint valami földöntúli kisugárzással rendelkeznek. És itt nagyjából vége is a hasonlóságoknak, a…..
Egy személyes történetet szeretnék Veletek megosztani, mely szerencsére ugyan nem általános, de jól tükrözi, hogy egy-egy baleset pillanatok műve lehet. A minap a Rákóczi úton tartottam hazafelé a Duna irányából a Keleti pályaudvar felé, kivételesen nem motorral, hanem…..
bátorító 2014.05.08 14:40:22
Bár nekünk testépítőknek, már nem okoznak meglepetést az alábbi női testépítő elfajzások, mégis sokszor értetlenül állunk a hasonlóan tesztoszteronnal felpumpált hölgyemények előtt. Szerencsére azonban, még így is akadnak a társadalomban olyan férfiak, akik a nagy…..
bátorító 2014.05.04 15:19:57
Az igazság az, hogy el tudom képzelni mennyire nehéz lehet egy autista kisgyerek szülőjével beszélgetni annak, aki nem ismeri a problémát. Sokan zavarban vannak, sokan segíteni szeretnének, ezért néha olyan dolgokat mondanak, amivel akaratlanul is megbánthatják a másikat, de vannak…..
bátorító 2014.05.03 10:55:12
Elsőre ezekben nem látok semmi bántót. Kapcsolatfelvétel, erdeklődés, törődés, biztatás van némelyikben. Manapság ezeket inkább értéknek gondolnám, nem bántásnak. Persze az is érthető, hogy akinek egy ilyen "állapot" jelentős súllyal van jelen az életében, az túlérzékeny lesz bizonyos dolgokra. Az mindenképpen jó, hogy beszélünk erről.
Láttam már az Esőembert, meg Temple Grandint is, teljesen értem, mi ez az egész.
Az én gyerekem ugyanezt csinálja.
Végül majd meg fog tanulni … (a megfelelő behelyettesítendő: beszélni, járni, uralkodni magán stb.).
Biztos, hogy autista? Szerintem teljesen rendben van.
Isten tudta, hogy te ezzel elboldogulsz majd.
Nem lehet autista, a szemembe nézett.
Nekem van egy csodaszerem az autizmusra, amit el kell mondjak neked.
Nincs vele semmi gond, nagyon mókásan viselkedik.
Nem túl nagy már a cumihoz?
Annyira elkényezteted.
Ő nem lehet autista, túl okos.
Ő lány, nem lehet autista.
Tudod, mi okozza az autizmust? … (ide behelyettesíthető: ételszínezékek, levegőszennyezés, mikrohullámok, beltenyészet, drogos anya, rossz anya, erőművek, zajszennyeződés, túl sok tévé és így tovább…).
A gyerekek általában kinövik az autizmust.
Az, hogy autista, azt jelenti, hogy akkor jó a matematikában/zenében/művészetben?
Normális iskolába jár? Az hogy lehet?
Mondd neki, hogy jöjjön ide, adjon nekem egy puszikát!
Nem tudom elhinni, hogy nem akartok jönni erre az őrült, hangos bulira. Tetszeni fog neki, ígérem!
Mindenki autista kicsit.
Mit keres az a nagy gyerek a bevásárló kocsiban?
Nem kell annyira védened még a széltől is, minek rá a fülvédő!?
Hogyan lehetséges, hogy legjobb találmányainkat nyúlják le külföldön? Hogyan lehetséges hogy Dél-Koreában közel 300-szor több a szabadalmi bejelentés és 1500 %-kal hatékonyabb a szabadalmi hivatal? Erre keressük a választ. Mindenki meg van győződve arról, hogy a magyar nép…..
disrupt A törvény nevében! 2014.04.22 17:39:59
Figyelem, a képen látható nő egy amerikai bűnöző! Sokszor szidjuk a magyar törvényeket és törvényhozókat, de a világ más részein is vannak gondok. Túlhaladott, értelmetlen, hülye törvényekért az amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, és tele van velük az internet.…..
A HTC Desire 310-et látták a a gyártó európai honlapján, de nem sokkal később már le is vették onnan. A Desire 300 utódja lesz az első olyan HTC készülék amiben négymagos MediaTek processzor van. A készülék 4,5 hüvelykes 480 x 854 pixeles kijelzőt, MediaTek MT6582M…..
Enntrance Nastya! 2013.11.07 09:32:00
Az inspiráló modellek gyűjteménye a blogon ismét bővül. Ezúttal egy lélegzetelállítóan szép, orosz modellel Nastya Kuzakinával folytatom a sorozatot. Hatalmas szemek, csodaszép arcél, aranyló fürtök. <3 Lessétek meg az alábbi fotókat, ahol a modell néhány kedvenc…..
Köztes-Európa Közép-Kelet-Európa kulturális alapokat követő kijelölése. Ütközőzóna Nyugat és Kelet között, egy állandó harcmező, amit a német, orosz és török birodalmi törekvések időről időre átrendeztek vagy éppen bekebeleztek. Köztes-Európa országait a…..
A lengyel származású gyönyörű modell, Anja Rubik, igazi istennőként, szexis harcos amazonként tündököl az alábbi, a francia Vogue júniusi számában megjelent fotósorozaton. Fotós: Mario Sorrenti ..
bátorító 2013.05.29 07:29:29
Fotó: galacs - geolocation.ws Azt, hogy a koronás magyar címer milyen szépen szervesült a népművészetbe, nem kell bizonygatni. A Kádár-féle vörös csillagos változatot értelemszerűen kevésbé sikerült beilleszteni bárhova normálisan - teljesen idegen maradt, hiába…..
bátorító 2013.04.09 20:23:23
@ezanicknevem: Maximálisan egyetértek.
Ez az egész rezsicsökkentés ügy jól megmutatta, mennyire igaza van Viktorunknak, amikor a legócskább, leghitványabb, legértelmetlenebb lépésekkel áll elő a nép boldogulását megsegítendő. Januártól csökkennek a rezsidíjak tíz százalékkal, aztán áprilisban (meg szeptemberben…..
Elnézve a magyarországi időjárást, talán nem bánjátok majd a mai posztot, amely a Kanári-szigetekről érkezett. Hajni története egy vakmerő döntéssel indul és decemberi paradicsomszürettel ér véget, de közben kiderül az is, hogy van olyan: budapesti árak nyugati fizetések…..
Kedves olvasó, tegye szívére a kezét, és válaszoljon őszintén. Ha azt olvassa, a cigányok nagyobb csoportja megostromolta valamelyik vidéki város rendőrségi épületét, kételkedik-e a hír igazságtartalmában? Biztos vagyok abban, hogy a többség, és nem csupán a Jobbik…..
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ha olyan köztársasági elnöke lenne az országnak – nem is lenne példátlan, az előző például biztosan ilyen volt -, akit a haza sorsa jobban érdekel, mint megválasztóinak vélt vagy valós politikai érdeke, akkor az újévi beszédében nem a kitartásról, a jó irány…..
Jókai nem hazudott: létezett a "Senki szigete". A magyar-román-szerb hármashatár közepén elnyúló Ada-Kadeh szigete turisztikai attrakciónak számított jó klímája, vadregényes festői romjai és etnikai egzotikuma miatt, amely a Vaskapu I. erőmű építése miatt 40 éve tűnt el a Duna hullámaiban. Ada Kaleh…..
ágy - asztal - tv Igen! - 4. rész 2011.08.31 10:15:00
Arra gondoltam, hogy az augusztust egy esküvősinspirációs bejegyzéssel búcsúztatom (bizony, ez már a 4. válogatás :), mert kifejezetten nem akartam ma búsongani a nyár vége miatt... ... ui. arra számítok, hogy szép, hosszú, napos őszünk lesz :) Hogy telt a nyár…..