Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LadyPandora

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VadKendeR Fügebarát – 12. rész 2015.07.05 21:17:45
Aisa kinézett az ablakon és látta, ahogy elhajt az a 124-es, indigókék, krómozott kerekű és ablakkeretű mercédesz, amelyikkel Aisa érkezett. - Előjöhetsz! – szólt közömbös hangon, mint akit nem érdekel az sem, ha ottmarad. - Köszönöm! – mondta a lány hálával a hangjában.…..
Celia üvöltve, talán rémülten, talán idegesen rohant Ödönért, aki zavarodottan figyelte fegyverével a kezében a felé száguldó lányt, de Celia csak elszaladt mellette és bevágódott a kocsiba és becsapta az ajtót. - Te itt maradsz és jelentkezel a beosztóknál, Apunak terve van…..
VadKendeR IMVU képek 2015.01.16 22:51:47
..
Beatrice kiszállt a kádból és törülközőbe csavarta testét és haját. -          Nyitom! – kiáltotta, ugyanis valaki már harmadszor is csöngetett. – Nyitom! Csak egy perc. Kinyitotta az ajtót és megdöbbent, amikor Lél és Dinka a barátnője állt ott. Dinka kedvesen…..
Meglepetésére egy ismerős arc állt az ajtóban. -          Lél! Hogy-hogy itt vagy? Mondtam, hogy elvagyok. -          Beatricét azért hagytad rám, hogy hazavigyem, igaz? -          De ha már itt vagy, jegyzeteld le nekem a kísérletet. – mondta Aisa ügyet…..
   Celia és Ödön miután elköszöntek Aisától beszálltak Celia kocsijába. Ödön vezetett. Egy gyönyörű kabrióvá alakított musztáng. Messze a legszebb és leggyorsabb, amit lopni lehetett egész Wonderlandben.    Egész Miskolc ismerte a napsárga fenevadat, oldalán az ezüst karmolásnyomokkal. Egy nap a…..
VadKendeR Lél!... (4. rész) 2014.04.22 01:07:18
   Amikor Beatrice felébredt az apja házában találta magát. Felült az ágyban és értetlenül nézett körbe. Utolsó emlékében még a hintához ment, de nem volt benne biztos, hogy odaért-e.    Lassan nyúlt a töltőjéhez, amin szokás szerint a mobilja pihent., amikor Lél a szobába lépett. Beatrice kérdőn…..
VadKendeR A tudós (3. rész) 2014.03.30 13:06:18
   Aisa épp a szobájában ült. Benyelt valami vírust, de szombat is volt, amikor úgy is otthon szokott lenni. Az iskolában lenézték és örültnek hitték, mert különleges lány volt. Természete morbid és titokzatos, a haja kék, a sminkje egy tussal, néha egy kis halvány szemhéjpúderral vázolt kép,…..