Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epox

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden jel szerint az eke utcai óvoda tornaszobájában maradnak tartósan bezsúfolva azok a gyermekek, akiknek az önkormányzat azt ígérte, hogy év végéig elkészül a Szélső utcába megálmodott gyermek intézmény. A Napsugár óvodába járó kicsik szülei minden jel szerint…..
Az önkormányzati képviselőkre próbálja a felelősséget tolni Ughy Attila pestszentlőrinci polgármester, aki "elfelejtett" intézkedni a kerületi közalkalmazottak karácsonyi, 29 ezer forintot kitevő utalványának megrendeléséről. Időközben az iskolákat maga alá söpörte az…..
Gyakorlatilag két éve szabotálja az önkormányzati társasházkezelő, a TH18. menedzsmentje, hogy a Csontváry. u. 30-38. számú társasház végre visszanyerje önállóságát és szakíthasson a közös képviselettel. A dr. Tóth Tibor József által vezetett cég gyakorlatilag mindent…..
epox 2012.12.20 20:00:14
@Tulajdonos.hu: Ha az emberek tisztán látnak akkor a Fidesz sokkal több szavazót veszít!!!
Megállíthatatlannak tűnik az önkormányzati társasházkezelő cég eróziója. Tegnap a Havanna 45-63-as társasház lakói döntöttek úgy, hogy nem kérnek többet a dr. Tóth Tibor József által vezetett cég munkájából. Minősíthetetlen stílus, rendszeres elmaradások az…..
A Havanna-lakótelepről küldtek képeket a lakók, hangot adva értetlenségüknek a Városgazda tevékenysége kapcsán. Ugyanis a cég munkatársai az éppen zöldellő parkokat kaszálták teljesen feleslegesen, ahol a fű bokáig sem ér. A lakók által beküldött képeken jól látszik,…..
Egymást érik a botrányok az egykor szebb napokat látott, pestszentlőrinci önkormányzati vállalatnál, a Városgazda zrt-nél. Miközben a működésük során több százmilliós veszteség keletkezik, a kerületben nem szűnnek a lakossági panaszok a szemét, a tucatnyi romos…..
Kerület szerte egyre többen hallanak azokról a hírekről, hogy milyen embertelen körülmények között rugdossák ki az önkormányzat vállalatának régebbi munkatársait. Az ügyben most fordulat állt be.A folyamat a választásokat követően kezdődött, amikor Ughy polgármester…..
Tegnapi nappal tettük közé Szaniszló Sándor levelét, hogy milyen állapotok uralkodnak a Bókay kertben. Írásunk nagy érdeklődést váltott ki. Szerkesztőségünk több megkeresést és fotót kapott a témában, mely mindegyike ugyanazt a képet festette le. Ezen írások közül most az…..
Terjedelmes cikkben büszkélkedik az önkormányzat honlapja, hogy már egy vevő használta a sokmillió forintért, dilettáns módon bevezetett városgazda kártyát. „Egy hét rövid idő egy olyan hosszú távú kezdeményezés életében, mint amilyen a Városgazda Kártya program,…..
Igazából hétvégére lett volna ildomos megírni a bejegyzést, de tekintettel arra, hogy a jelek szerint működésünk jelentős hatással van az önkormányzati munkára (erről még írunk), ezért pusztán felebaráti szeretetből is klaviatúrát ragadtunk.Nem az első, és nem a…..
epox 2011.11.10 13:11:04
@Lmagazin: Minden héten tart eligazítást a fizikai és egyes irodai részlegnek és ott hangzott el, a cikk megjelenése után kb.egy héttel, hogy sem ő sem Banyár "úr" nem kapott semmi jutalmat. De ahogyan ezt kb. 5 percig magyarázta az szánalmas volt! Senki sem hitte el neki ezt. Szava hihetetlen ember ezt már bizonyította az egy év alatt nekünk.