Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morszaj

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy terület, amivel minden futónak, még annak is, aki nagy figyelmet fektet a regenerálódásra és a mozgásminősége fejlesztésére, többet kéne foglalkoznia. Én egy ilyen futó vagyok, de a saját bőrömön tapasztalom meg a probléma jelentőségét. Nem szeretnék sokat magamról beszélni, ezért csak…..
Sziasztok! Remélem mindenkinek jól telik a téli alapozás utolsó időszaka. Hamarosan itt a tavasz, jönnek a keményebb futások, az első megmérettetések, ahol láthatjátok, hogy mennyit sikerült fejlődni tavalyhoz képest. A szezon során sem szabad azonban arról megfeledkezni, hogy a gyengeségeid…..
Mivel ez alapvetően egy futóknak szánt blog, ezért most igyekszem erről az oldalról megközelíteni ezt a kérdést, de valójában nem tudnék olyan sportot mondani, ahol az izmok flexibilitása, és ennek fenntartása, fejlesztése ne járna teljesítmény növekedéssel és számos más előnnyel. Kedvenc sportunk…..
Napjainkban a legtöbben sajnos egész nap az irodában gubbasztunk egy székre száműzve, vagy az autóban ülünk, és a dugóban idegeskedünk. Ezzel önmagában még nem lenne gond, ilyen jelenleg a társadalmi berendezkedés, na de a testünk nem erre lett kitalálva. Meg is van az eredménye! Nehezen tudnék…..
Körülnéztem a neten külföldi és magyar videók és bejegyzések között kutakodva, és arra jutottam, hogy érdemes lenne az első bejegyzésemet ennek a témának szentelni. Nagyon sok a kavarodás a fejekben arról, hogy mégis miként kellene bemelegíteni akár egy futó, akár egy bármilyen másik edzés…..
Edzéstippek futóknak Bemutatkozom 2017.01.25 13:23:20
Üdv minden Sporttársnak! Kovács Márton vagyok, NASM erőnléti edző, személyi edző, TRX és Spinning oktató. 10 éve dolgozom edzői pályán 5 éve pedig a saját utamat járom és egy funkcionális személyi edző stúdiót üzemeltetek Budapesten.  A terepfutás 2 éve vált a szenvedélyemmé, előtte inkább…..