Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jollin8

14 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Fő a rugalmasság! 2014.10.29 06:45:00
A mai történet legfontosabb üzenete számomra az, hogy milyen sokat számít a pozitív hozzáállás és a rugalmasság, különösen akkor, ha az ember külföldön próbál meg boldogulni. Zoltán története azért is érdekes (és számomra szívmelengető), mert a Határátkelő…..
jollin8 2014.10.31 12:41:49
@Xulirt: Koszonom!!!! Emlitetted hogy hasznaltal egy programot ami segitett a test kitoltesenel (a batyad arany keze nyoman :) es nem tul nagy, at tudod kuldeni nekem?
jollin8 2014.11.01 16:29:45
@Xulirt: Nagyon koszonom, szuperul mukodik!!!
Meg egyszer nagyon sok sikert kivanok!!!!
„Borba van a kedvmag vetve” 350 esztendő magyar borversei és bordalai olvashatóak Tinódi Lantos Sebestyéntől Gárdonyi Gézáig a borkészítés eszközeiről és tereiről készült grafiák illusztrációival. Klasszikus költőinket rövid életrajzok mutatják…..
Vannak rokonok, barátok, akiknek jó némi útmutatást adni, hogy mit is szeretnénk kapni karácsonyra! Itt van néhány könyv, ami hasznos  lehet számukra és számotokra is!  1. Moldova György: Keserű pohár  Kötelező. Nekem már megvan az első rész és a címéhez…..
 Egy tartozásom szeretném pótolni....Mi a különbség a szántás és a kaszálás között?A gyepesítéssel táphumuszt szolgáltató növényeket a talaj hasznára alkalmazzák. Ilyenkor egyéves vagy évelő takarónövényeket vetnek minden sorba vagy minden másodikba. A gyepesítés…..
 Sziasztok!Robi találta ezt a periódusos rendszert a neten!www.ptable.com/     Ha digitális formában nem is, de nyomtatva magunkkal vihetjük a vizsgára!..
A Magyar Bor Akadémia kiírásában a magyar borászok által elnyerhető legrangosabb hazai kitüntetés. A Jelöltek:Áts Károly, Duzsi Tamás, Gálné Dignisz Éva, Heimann Zoltán és Vida PéterA borászok a már hagyományosnak számító "Borest a Bor Akadémián"…..
 Itt olvashattok róla, hogy miért nem vesznek részt a Juniborosok a kiírásban.Teljesen egyetértek velük... ..
A Borjour-osokat általában nem kell bemutatni a borkedvelőknek.  Rendezvénysorozataikban, legyen az  50, 200 vagy 1000 fős, egyvalami közös, hogy a meghívott borászok mindig személyesen vannak  jelen.  Így volt ez a Borjour 6. születésnapján is, ahol tokaji borokat…..
Sziasztok! Megkeresett Báló Borbála Tanárnő, hogy megkérdezze, szombaton nem lenne-e jó nekünk az órapótlás, mert neki elég nehezen megoldható a többi időpont. Beszéltem telefonon a Borturizmus Tanárnővel ( Dr. Rechtoriszné Herédi Éva ) és neki jó a november 19.-e, tehát…..
Sziasztok!Jövő év elején a vizsgák után Lizák Gábor szaktársunk közbenjárásával lehetőséget kaptunk a Varsányi Pincészetben, hogy nem csak elméletben, de gyakorlatban is metszünk. Az egy napos kiránduláson délelőtt a szőlőben dolgoznánk, tanulnánk, gyakorolnánk,…..
2011. november 4.-én pénteken Lefler Péter Tanárúr szervezésében a II. évfolyamosokkal Noszvajon jártunk a Thummerer Pincészetben. A pincészetnél Thummerer Vilmos lánya, Éva fogadott. Édesapjával - egri lévén - már többször találkoztam borbemutatókon, borfesztiválokon.…..
"Ne feledd, honnan jöttél, hová tartasz, és miért teremtetted a zűrzavart, melynek közepében ülsz."Úgy gondolom, mint kezdő "blogger", olyan témát választok az első posztomnak, ami nagyon közel áll hozzám. Bár már csak vendégként járok haza, Dél-Baranya,…..
Másodévesek ajánlották! A hegyközség szakfolyóirata!Kéthavonta megjelenő, 1869-ben alapított, szőlőtermesztéssel, borkészítéssel, borkultúrával foglalkozó szaklap, a Hegyközségek hivatalos lapja. Megrendelés és bővebb információ: Borászati füzetek..
 VINOPORT online bormagazinÉrdekes és hasznos infók az idei szüretről, nemcsak Egerből.(kattints a "vinoport online bormagazin" feliratra) ..
7900 Saint Helena Highway  Oakville, CA 94562, Egyesült ÁllamokRobert Mondavi és Philippe Rothchild pincészete Napa völgyében. Gyönyörű, azt meg kell hagyni. Vajon a boruk is ilyen lenyűgöző, mint a pincészet maga? OPUS ONE WINERY  ..
Báló Borbála Tanárnő mutatta:Érdekes borászat Thaiföldön. Csónakból öntöznek. Megmossák a szőlőt feldolgozás előtt. Évente kétszer szüretelnek bizonyos fajtákat. És azok az elefántok... :)A következő üzemlátogatást szervezhetnénk ide :)Siam Winery Thailand ..