Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Galaxis Elnöke

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk  2019. szept. 18-án a Fogarasi úti OBI-ban vásároltunk egy Sanotechnik sarok zuhanykabint (B8090M típus). A vásárlás során egy munkatársuk segített a kiválasztásban, akinek jeleztük, hogy a termék csomagolása sérült (több is volt belőle, és emiatt kérdeztük, hogy ez okozhat-e problémát,…..
A Galaxis Elnöke 2019.10.19 22:32:10
@borso:
amúgy sehol nem létezik olyan jogszabály, hogy "három napon belül"
ez valami posztkomcsi maradvány a szomszédok taki bácsijától :)
jogilag a vásárlástól számított három órán belül sem köteles kicserélni a kereskedő pl. egy tévét, ha valami baja van a cuccnak, ha annak van szervize, vagy ha semmi baja sincs, csak "benézte" a vevő, és rájött, hogy kisebb/nagyobb kell
persze 1000-ből 999-szer rugalmasak, DE A TÖRÉSRE tényleg érthetetlen, hogy milyen garanciát ad valaki: pl. van egy kocsid, kiadod négy órára, óránként hatezerért, és két órán belül betört szélvédővel hozzák vissza. nyilván te is szó nélkül lenyugtázod, hogy ja, hibás volt a szélvédő - és legyintve kicseréled százezerért :)
ki tudja bizonyítani, hogy egy becsomagolt zuhanykabin mitől törik össze, és (főleg!) mikor?
A Galaxis Elnöke 2019.10.29 22:22:54
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:

ezt a homár oldalán találtam belinkelve a háromnapos csere témájában.

net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0300151.kor

a linkben található 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet (7.§ bekezdés) 1. mellékletében fel vannak sorolva azon termékek, amikre vonatkozHAT a három napos csereigény. keresd már ki légyszi nekünk a felsorolásban a "zuhanyfülke" szót. jelezd, ha megvan. köszi
A minap örömteli hírről számoltunk be a múzeum Facebook-oldalán: végre (száz év után) bebizonyosodott, hogy él havasi cincér Budapest közigazgatási határain belül, mert egy csapat gyerek jól azonosítható maradványokat talált a Normafánál. Írta: Merkl Ottó (MTM, Bogárgyűjtemény) Utána dőlni kezdtek…..
Amikor elkezdtük kiépíteni a mezőgazdasági vállalkozásainkat, örültem, hogy közös bizniszbe fogtunk. Nagy terveink voltak, főleg, hogy volt egy használhatónak tűnő rokon, akiről azt hittük, majd a szakmai tudást adja. Pályáztam fiatal gazdaként is, iskolát végeztünk, komoly erőfeszítéseket tettünk…..
Bőven túlmutat az MKKP-MÁV-konfliktus egy bicikliút építésén Rákosrendezőn: az egész ország és az állam mentális állapotát tükrözi...
A Galaxis Elnöke 2018.08.04 17:59:07
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
A TASZ jelenti A béke ára 2012.02.25 09:09:00
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján közzétett 7 milliárd forintos pályázati kiírás révén járulna hozzá az Európai Unió ahhoz, hogy a nagy létszámú tömegintézményekben élő fogyatékos állampolgárok visszatérhessenek a társadalomba. Persze csak akkor, ha a kormány célja valóban az intézetek…..