Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sasvári Gyöngyi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Jennifer Aniston nem az a vetkőzős fajta. Amennyiben mégis ledobná a textilt, akkor azt nagyon szolidan, de annál dögösebben tenné, vagy tette. Legutóbbi GQ címlapja is biztosan emlékezetes maradt a magazin férfi olvasóinak - merthogy, egy szál piros-kék-fehér csíkos…..
 Félelemben él volt barátja, férje vagy esetleg jelenlegi párja fenyegetései miatt? Bántalmazás áldozata lett, nem tudja kihez forduljon? A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) új rendszert vezetett be. Egy…..
1. Alverde 2fázisú sminklemosó. A dm Alverde termékcsaládját alapból is szeretem, hiszen a környezetbarát csomagolású, bio alapanyagokból készült termékeikben ritkán csalódom, de közülük is abszolút kiemelkedik a 2fázisú sminklemosójuk. Érzékeny a szemem, de ettől nem lesz…..
Sasvári Gyöngyi 2011.11.09 13:19:04
Az alábbi hirdetésbe botlottam az egyik ingatlanos oldalon: "Zebegény Duna partján eladó az építészeti ritkaságnak számító Sipőtz villa. Az impozáns épület teljes felújításra szorul, ehhez teljes tervdokumentáció biztosítja, hogy a védett épület visszakapja régi…..
2perc A 2D-s arcú lány 2011.11.08 12:47:00
Legalább egy képen vágna más fejet :D... 2perc.blog.hu ..
Sasvári Gyöngyi 2011.11.08 13:08:13
Kiszel Tünde ciprusi nyaralásáról hazatérve szembesült vele, hogy az egyik fotón megtréfálta őt a magyar parlament elnöke.Mint kiderült, hogy Kövér László is éppen ott töltötte a november eleji hosszú hétvégét, és akkor látta meg a medence mellett pózoló…..
Sasvári Gyöngyi 2011.11.08 11:37:08
Van a borvidékeknek az a típusa, amiről mindenki hallott már, de amit tipikusan félreértenek, vagy még inkább nem is ismernek igazán az emberek. Beaujolais ékes példája ennek. Persze Burgundiát sem ismerik kellően az emberek, de ennek nyomós oka van: többnyire elérhetetlenül…..
Sasvári Gyöngyi 2011.11.04 14:13:20