Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eöeöe

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harminckét év alatt eddig kilenc vendégnek nem ízlett a hamburger, a tizediknél viszont bezárja az Angyal utcai hamburgerezőjét a 74 éves Marika néni. A kicsi vendéglő a 32 éve alatt sok mindent átvészelt, bejött az országba a Meki, voltak más kifőzdék is a környékén, de a fiatalok akkor is, most is…..
Egészen döbbenetes „érvekkel” próbálta magyarázni Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a kormány szélenergiát ellehetetlenítő politikáját a hírek szerint utoljára megjelenő Népszabadságnak adott interjúban. A kormány szélenergia-ellenes politikája nem most kezdődött. A…..
eöeöe 2016.10.10 00:35:49
@sírjatok: ok, nem kell segítség, de adókkal sem kell hátráltatni. te milyen segítséget kaptál a komment megírásához?
A balliberális ellenzék szárnyaszegett madárként vergődik a Fidesz által kiötlött kommunikációs csapdában. A kormány mindemellett a faék egyszerűségével üzen a választóknak. A kérdés, hogy ez tükröződik-e majd a részvételben és mit tesz majd Pista bácsi?..
eöeöe 2016.10.01 20:58:55
@$pi$: Úgy van, hogy az állam én vagyok, nagy tévedés, ez a kormány dönt hablaty, a kormány elvileg az én akaratom hajtja végre, ők az én válaszott képviselőim. Persze itt az "én" a nép, és nem szerény személyem, és tisztában vagyok vele, mekkora baromság a képviseleti demokrácia abban a formában, ahogy űzzük. Viszont légy oly kedves mesélj már a kincstárjegyekről, és indokold meg, miért éri meg a letelepedési kötvény, leborulok majd a lábaid elé, ha bármilyen mérhető hasznot ki tudsz mutatni amivel a költségvetés gyarapszik. Komolyan mondom. Csak szerintem sajnos nincs ilyen.
eöeöe 2016.10.01 21:02:55
@Pop40: Ezzel sajnos lehetne vitatkozni, sokaknak megéri ez a kis aprópénz némi européerségért
eöeöe 2016.10.01 21:16:20
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Tisztában vagyok vele, ahogy azzal is, hogy sikerült a úgy megválasztatni, hogy a "programjuk" annyi volt, hogy gyurcsány egy csicska. Aki rájuk szavazott nem döntött felelősen, mivel nem volt mi alapján. Mutass bárkit, aki nem bambán a múltba réved és azzal jön, ki mit baszott el és miért ez a jelenlegi helyzet, hanem a jövőbe tekint, és elmondja hogy mitől és hogyan lesz jobb, egyből rá fogok szavazni. Tőlem Viktor eddig elhallgatott töppedtikerszarkómája is lehet ez a valaki, akkor is rá szavazok, de ezek csak addig jutnak, hogy gyurcsány bazmeg. Ez a kár, a jobb-bal különbségtétel extra nagy kár, csak árkot ásni jó, meg a zárt gondolkodás mód az is kár.
Sokkoló kampány agyunk lesüllyedése, a totális szellemi leépülés, hanyatlás ellen sztrájkolva - ami egyébként az INfluencia szerint korunk emberét abszolúte veszélyezteti. Tornázd fel újra az agyad - üzeni tehát az INfluencia...
Vujity Tvrtkót, a Napló és a Mokka volt műsorvezetőjét, a Pokoli Történetek íróját halhatta a közönség március 24-én a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) székházában egy pódiumbeszélgetésen. Szó volt a média felelősségéről, a tuningolt sajtóról, Tvrtko TV2-höz való hozzáállásáról.…..
Azt suttogják, Orbán Viktor véletlenül betévedt egy kormányülésre, és valakitől megtudta, hogy ő a miniszterelnök. Na, ettől úgy haragja gerjedt, hogy "egybehangzó értesülések szerint a közigazgatás átalakításának lassúsága miatt kemény bírálatot fogalmazott meg", olyan…..
eöeöe 2015.08.29 06:06:33
@Andy73: Szerinted melyik itt az első mondat?
azt nyíltan kimondja helyette Boross Péter. A volt miniszterelnök szerint a bevándorlás etnikai konfliktus, amit a nemzet érdekében minden eszközzel meg kell állítani. Szerinte a török hódoltságot követő bevándorlás vezetett a trianoni tragédiához. A sötétebb bőrszín a…..
Egy kínai nő igencsak megdöbbentette az autószalon személyzetét, amikor egy új BMW 730Li személygépkocsi vételárát sajátosan értelmezett részletfizetéssel egyenlítette ki. Mindjárt az elején 100 000 jüant (4.5 millió forintot) 1 jüanosokban adott át a…..
Deutsch Tamás a Facebook-on jelentette be, hogy be fogja perelni Juhász Pétert, aki ugyanott azt állította, hogy több közös ismerősük van, akik akár a bíróság előtt is tanúsítanák, hogy együtt drogoztak Deutsch-csal. Deutsch Tamás egy bátor ember. Kevés ember van az…..
eöeöe 2014.12.14 07:31:52
@Gerilgfx: Szar lehet elítélni magad, ezért megkérlek, ne is igyál ezentúl, mert bár azt nem tilos, illetve egyelőre nincs alkohol tilalom, de hatását tekintve lehetne akár drognak is nevezni a kis pijájidat is (sőt, mondhatni kötelező), és a magyar polgárok védelme érdekében nem tartom kizártnak, hogy vezírünknek is leesik, miszerint aki a szabad pálinkafőzést propagálja, az tudatosan vagy nem tudatosan, de a drogosokat támogatja, sőt... Magát a maffiját gekkó!
Rengeteg oldal foglalkozik a telt lányok megvédésével. Ezek az oldalak általában azt hirdetik, hogy a telt lányok is ugyan olyan szépek, mint a karcsú társaik és nem szabad őket lenézni, azért, mert úgy néznek ki ahogy. Persze lenézni, sehogy sem szabad, de vajon, miért alakult ki…..
Diplomáciai mentessége mögé bújva hazudozik, rágalmaz és mutogatja felfelé tartott középső ujját kifelé az USA budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője. Kapjátok be, csicskák! A törvényeiteket meg feldughatjátok a s*ggetekbe a Bécsi Egyezménnyel együtt! Mivan? Hogy…..
eöeöe 2014.11.21 20:41:48
Ideális esetben túl sokszor nem kell agyalni azon, hogy hová menjünk nászútra, de legalább egyszer az emberek többsége eljut erre a pontra. A Maldív-szigetek és egyéb drága helyek kapásból kiesnek, de azért az anyósék kápolnásnyéki, szocreál nyaralója és a fehér homokos…..
Az egyik legjobb dolog volt a Wizz Airben a tekintélyes jegyárkedvezményt adó klubtagsági. Eddig. Mától jócskán csökkentették a kedvezményt, vagy ha úgy tetszik, megemelték a tagsági árát. Persze túl szép volt hogy sokáig igaz legyen, de azért az elég visszataszító, hogy…..
eöeöe 2014.10.16 01:25:02
RS Bútor néha furi vevőkezelési szokásairól kaptunk már korábban is levelet, de ez most nagyon jól jött, mert ennek kapcsán sikerült belefutni egy tavalyi nyereményjátékukba, ahova olyan csudivideók érkeztek, mint a fenti meg az Egy nap a tesztlaborban című alkotás. A nyertest…..
eöeöe 2014.10.14 22:01:27
@ergerberger: honnan tudod, hogy nem készítenek ivólevet kundt-ból? Szal mielőtt olyan súlyos kijelentéseket tennél, miszerint nemlétezik kundtsaft, előbb tájékozodj, Jó?!
Helyi önkormányzatok licitálják egymást felül olyan jogszabályok megalkotásával, amelyek valódi és néhol bevallott célja is a cigány származású állampolgároktól való megszabadulás vagy az ő távoltartásuk. A nyilvánvaló kirekesztés mellett külön figyelmet érdemel az a cinizmus, amivel elintézik a…..
Mai napon 10:00-kor tartottak sajtótájékoztatót a Külügyminisztériumban Magyarország legújabb gazdasági sikeréről, amit a Honeywell Fortune100-as amerikai topvállalattal sikerült létrehozni. Az ilyenkor szokásos mézes-mázos kőrbe nyalakodásokat kizárva érdemes a sorok mögé…..
Áll a bál a Kazinczy Ferenc Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában. Joggal. Az igazgatók kinevezésért felelős Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai döntést hozott, minden indoklás nélkül: Dózsa Lászlóné eddigi igazgató és Dávid Enikő aspiráns…..
eöeöe 2014.09.15 00:36:55
@Éhes_ló: Lenne zabom adnék szívesen! Hol tartod és milyen gyakran ürited a bilidet? Ez a löwenbrau dolog hogy is úszott be a képbe nálad?
Top 100 album of minden idők, mielőtt meghalsz, ezeket hallgasd meg, mérföldő a nemzetközi/magyar rock történetében, stb. stb. // // Pedig attól mérföldkövek, mert valami véleményformáló kitalálta, de amúgy senki nem meri bevallani, hogy nem érti őket - sőt: esetleg…..
eöeöe 2014.08.31 17:16:23
Hú, de mennyi ilyen típusú akciós táblát láttunk már! Jókat lehet röhögcsélni ilyenkor azon, hogy mekkora matematikusok dolgoznak ott, meg, hogy biztos nem telik számológépre, igazán elvetemültek meg nagyokat fröcsöghetnek a lúzer vásárlókat célzó becsapás/megvezetés…..
Az év talán legnyomasztóbb riportját közölte a minap a 444 arról, hogyan folytatta a budapesti elitgimnáziumban tanító S. tanár − majd tévés szerkesztő − szexuális játékait, üzelmeit, visszaéléseit különböző kiskorú diákjaival elzárt táborokban vagy épp a…..