Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bitch pudding

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Hélóóó! Fáló mííííí! Az 1997-es Oddworld: Abe's Oddysee egy csoda. Lényegében elképzelhetetlen ma már, hogy egy "egyszerű" platformjáték ekkora hisztit kiváltson, és mindenki megőrüljön a cseppet sem szép, de mégis csupa szív főhőséért, kinek élete bizony nem…..
bitch pudding 2015.06.08 22:39:49
@scal: megnéztem, konkrétan semmi hatása nincs a történetre, max annyi hogy a Mudokonok anno ezt vették alapul a felsőbbrendűségi mozgalmukhoz ("Oddworld kiválasztott népe") a Glukkonokkal szemben, mielőtt azok láncra verték őket. oddworld.wikia.com/wiki/Mudokon_Moon

Lanning azt mondta egy interjúban hogy ezt a kéz-alakot egy vihar véste a felszínbe. Mondjuk ezt nem tudom hogy a játékok alapján honnan kellett volna tudni. Mindenesetre a holdon is lekövethető ujj változás elég vicces.
Nyugodjon meg mindenki, végre megtörtént! Az Index visszarakta az euró és a svájci frank árfolyamot a fejlécbe. Nincs itt semmi látnivaló, már persze azon kívül, hogy egyre kevesebb a hiba, egyre kevésbé nyöszörög a rendszer, és amúgy is, ezentúl akár szexista cikkeink…..
bitch pudding 2015.04.13 14:42:19
Az IDDQD a magyar sajtóban elsőként írt hosszabb elemzést a Gamergate-botrányról, ennek már másfél hónapja. Persze azóta is bőven lehetett volna írni róla, de szándékosan nem tettem. Egyrészt komolyan gondolom, amit szeptemberben írtam, hogy Magyarországról, az itteni…..
Legalábbis ez derült ki egy csütörtökön nyilvánosságra hozott nemzetközi felméréséből. 65 ország több mint 66000 megkérdezett polgárának 24%-a gondolja, hogy az USA jelenti a legnagyobb fenyegetést a világ békére. Az Egyesült Államokat tartja a világbékére leselkedő…..
Határátkelő London vagy vidék? 2012.07.21 06:59:00
Zoli már tudja, hogy megy, azt is tudja, hogy Angliába, azt viszont még nem, hogy inkább Londonba menjen, vagy jobb lenne a vidéket választani. Miközben ebben is kéri a segítségeteket, elmeséli azt is, hogyan jutott idáig. Akad az írásban jó pár megfontolandó gondolat. „Egy…..
bitch pudding 2012.07.21 14:57:28
@klarky:
"Én ha mennék azért nem szeretnék ilyen mélyről indulni (mármint takarítás)"

Akkor fogadj el egy jótanácsot és el se indulj. Itt hiába lóbálsz olyan országból származó papírt amiről azt se tudják melyik földrészen van. A válság itt is megtette a dolgát, külföldi itt már rég nem kap "értelmiségi" munkát mert az angolnak se jut, főleg ha a "keleti" az illető. Sok év ittlét, tapasztalat és képzés (az angol papírért) kell ahhoz hogy a "takarítótól" feljebb mássz. A munka sokkal kevesebb, a bevándorló viszont több, úgyhogy képzelheted milyen vérre menő harcok (nem vicc) vannak a cselédmunkákért is. Az újonnan jött bevándorlóknak nagyon nehéz dolga van most így is (pedig minden részmunkaidős csicska melót elvállalnak), úgyhogy akinek büdös a munka az inkább maradjon otthon és ne húzza itt a kitartóbbak idegeit. A törtetőket itt amúgysem díjazzák.

London vs vidék: Én vidéki nagyvárosban vagyok (Birmingham), Londonban még sose jártam de csak rosszat hallottam róla. Sokan mondják hogy pár év alatt sokat romlott a helyzet. Munka ott sincs sok, hiába a pörgés, viszont élhetetlenül drága (albérlet, közlekedés, kaja és minden egyéb szempontból). Pár ismerős megpróbálta megvetni ott a lábát, valakinek összejött, sokaknak nem és az utolsó fityingjeikből kullogtak haza Mo-ra. Tehát én vidékre szavaznék, mert munkát ugyan itt is nehéz találni de legalább olcsóbb és kevésbé multi-kulti (mert hosszútávon ez is megterhelő lehet).
bitch pudding 2012.07.21 15:37:45
@klarky:

Nem akartam személyeskedni csak egy kicsit lekezelőbb stílusban írtam mint kellett volna, utólag is elnézést kérek. De amiről beszéltem az tapasztalat illetve tendencia, meg lehet próbálni ha elég spirituszt és talpraesettséget érzel magadban, de a külső körülmények jelenleg ellened szólnak.

Valóban nem írtad le ilyen formában hogy "büdös a munka", de a lényeg azért mégiscsak ez nem? "nem szeretnék ilyen mélyről indulni" illetve "visszalépést max. ideiglenesen akarnék felvállalni". Mert anyagi szempontból és biztos nem mondanám visszalépésnek az otthoni viszonyokhoz képest, sőt.
És én is diplomás vagyok, én is szeretnék még dolgokat az életben, szóval átérzem a helyzetet de a hozzáállás kulcskérdés.
bitch pudding 2012.07.21 16:20:52
@Callidus: Ott a pont.