Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szundika

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nehéz kezelni azt a problémát, hogy két híres Csányi Sándor is van a magyar közéletben. A csütörtöki Ma Reggel feliratozója viszont nyilvánvalóan egyiket sem ismeri: A kép nem fake, megtaláltuk a videótárba felrakott verzióban is, 59:50-nél...
szundika 2012.09.06 14:02:58
A Blaha Lujza tér sarkán van egy remek kupola. Ennek már önmagában örülni kell, mert a budapesti kupolák jelentős része sajnos megsemmisült, és sajnos nem épült újra. Még azzal együtt is szeretni való és nagyon jellegzetes, hogy a tetejét díszítő Hermész-szobor mára…..
Van az úgy, hogy az ember ért valamihez, teszem azt, kiváló harangöntő, vagy zseniálisan fonja a kosarat, és az is előfordul, hogy a mesterségét csak közepes, ne adj isten, átlag alatti színvonalon műveli, kicsit csálé lesz a csizma, vagy rövid a mellény, a kolléga majd…..
szundika 2011.11.25 21:45:08
Eladásra kínálja Idaho-i házát a Die Hard filmekből is jól ismert amerikai színész legenda Bruce Willis. A  csodálatos hegyvidék ölelésében található ingatlan 20 hektáros telken terül el, egészen pontosan egy Hailey nevű kisvárosban. A hatalmas összegért - 15 millió…..
Újradizájnolt törökkori pincerendszer eladó Pécsett (im)Budapesti luxusvilla potom 2,25 milliárdért (tipp: Zoltán)Üvegpadlójú nappali, ahonnan lelátni az alagsori medencéreTV a teraszon is?Vajon milyen állat van a falra festve?Fülesköcsög-kemenceFelesleges kommenteket…..
A Schloßstraße 1900 körül (teljes kép forrása)...   ...1946 tavaszán, alig egy évvel a "tűzvihar", vagyis az (hat percig tartó!) bombázás után (kép forrása)... ...1980-ban a romos királyi palotával (forrás)... ...2010 októberében a már újjáépített…..