Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belack

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos azt kell mondanom, ezen a blogon szégyentelenül keveset foglalkozunk a macskákkal. De szerencsére tegnap a postaládámban landolt egy levél, ami adatokat tartalmazott az USA egyik igencsak titkos, évtizedeken át húzódó programjáról, a CATS-ről. (Covert Anti-Terrorism Stealth)  ..
Már az Urbanista blog első posztjai közt is előkerült a füvesített villamospályák kérdése (nem is egyszer), ám olyan gyönyörűség, mint ami Kispesten van, még látványterveken sem szokott szerepelni. A fotókat Vinczek György készítette az 50-es villamos…..
A metróvonal már elkészült, csak arra kell várni, hogy Tarlós István deflorálhassa. Négyszer-négy méteres szűzhártyát feszítenek ki a 4-es metró kelenföldi pályaudvarnál található végállomására, ezt fogja átszakítani Tarlós István az ünnepélyes átadón –…..
Nagyszerű MTI-hírre leltünk, az orosz állami tévé Prágában forgatja a Dumas-regény sorozatváltozatát, amit reméljük, a köztévé meg is vesz a haveroktól. Szeretjük a kardozást, na. "A nemzetközi stáb eddig már 30 napot forgatott Oroszországban, most 22 napot…..
Úgy gondoltuk néhány ismerősömmel, hogy városunknak és a környéknek rengeteg manapság nem megfelelően kezelt értéke van, és meg szerettük volna találni, hogyan lehet akár a helyi lakosok felé, akár majdani turisták felé megfelelően tálalni ezeket. A projekt kivitelezésének…..
Szinte minden háborúban részt vesz. Amióta az ember létezik és háborúzik, azóta van jelen minden nagyobb hadjáratnál, és sok ezer éven át gyakorolt alapvető hatást azok kimenetelére. A rettegett Járvány Tábornok mindig a legkritikusabb pillanatban, a leggyengébb ponton…..