Regisztráció Blogot indítok
Adatok
José Luis Torrente Galván

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint haverünk küldte a posztot - hogy ki lehet az, fogalmunk sincs, de újra Szemmelversz Ignácra gyanakszunk, mert már szinte bántó az a személyes sértettség, ami a betűkből árad. Józsi és Tibi nevében is mondhatjuk, hogy elég gáz ez az egész és elhatárolódunk, hiszen létezik JÓ Enber és ROSSZ…..
José Luis Torrente Galván 2024.03.18 18:28:43
Yehuda Lukacs véleménycikket írt egy neves angol nyelvű izraeli hírmagazinnak, melyben a Magyarországon tapasztalható antiszemitizmus, idegengyűlölet és populizmus eredetét a magyar nyelv különlegessége miatti nyelvi elszigetelődéssel magyarázza, melyet az Orbán-kormány médiafölénye és agymosó,…..
bircahang Szánalom 2020.06.13 06:06:00
Én alapvetően szimpatizálok az amerikai néger polgárjogi mozgalommal. Ami a néger rabszolgákat érte, az egy példátlanul tömeges és brutális történet. A liberális rabszolgaság sokkal keményebb, kegyetlenebb volt, mint a hagyományos ókori rabszolgaság. Aminek oka az, hogy a kapitalizmus sokkal…..
José Luis Torrente Galván 2020.06.13 17:06:00
Az elmúlt napok az Egyesült Államokban a George Floyd halálát követő egyre erőteljesebb tiltakozásokról szóltak. Ezek az események különös aktualitást adnak egy 2015-ös, Mutassatok egy hőst! (Show Me a Hero) című minisorozatnak, amely a New York állambeli Yonkers városában a 80-as évek végén…..
A 21. századig az emberi civilizációk hierarchikusan összekapcsolódó erőközpontok magasba törő építményei voltak, mostantól a tendencia megváltozik: a Földet átfogó nemzetköziség és a hálózatos kommunikáció miatt a sokszor (például a Szent Korona-tan révén) misztifikált intézményi-piramisok…..
José Luis Torrente Galván 2020.06.07 14:33:49
@Magyaur: Ha Skócia leválik, akkor nem szuverén nemzetállam lesz? Ha létrejön az egységes Írország, az talán nem szuverén nemzetállam lesz? Nem gondoltad te ezt végig...
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
José Luis Torrente Galván 2020.06.01 10:15:30
@Lucifer barátja: Meg a csodás multikulti...
bircahang Puzsérné zsidózása 2020.05.21 06:06:00
Van abban valami hátborzongató, amikor a fiatal ballib nemzedék elkezdi ugyanazt a nótát, amit csak történelemkönyvekből ismerhet. Pottyondy Edina, volt momentumos politikus videóblogot indított. Első száma megdöbbentő: Kövér Lászlót szidja trágárkodva. Önmagában még nem lenne baj Kövér…..
José Luis Torrente Galván 2020.05.22 16:58:55
Manapság a politikában nagyon gyakran találkozni a nőkkel. Ez egyrészről örvendetes, hiszen egy normális demokráciában a női politikusok aránya konvergál az 50%-hoz, és elég szimpatikus, hogy folyamatosan előtérben van a gyengébbik nem, rávilágítva erre az apró hiányosságunkra...
Egészen döbbenetes, hogy milyen nemzetközi utórezgése van egy sokak által „iparágilag elszigetelt” esetként aposztrofált amerikai szexuális zaklatási ügynek. Megvan erről (is) a véleményem. fotó: self.com..
Mint azt valószínűleg olvasóink is jól tudják, rengeteg vita zajlik szerte Európában a kontinensre érkező bevándorlókról és menekültekről. Vannak, akik humanitárius okokból minél több embert fogadnának be, míg mások komolyan megkérdőjelezik, hogy lehetséges-e ennyi embert…..
Tudtátok, hogy anno a Rambo szereplőválogatásánál, több híres színész mellett Terence Hillnek is felajánlották a főszerepet? A mi vidám hősünk erről egy olasz tv-műsorban beszélt. Mint elmondta, a film túl véresnek tűnt, ezért utasította vissza John Rambo szerepét, amely szerep - többek között -…..
José Luis Torrente Galván 2013.09.02 11:09:00
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
Egy Twitteren terjedő fotó szerint forr a tenger a Fukushimai atomerőmű környékén. Így már tényleg nehéz lett volna tovább titkolni, hogy a sugárszennyezett víz a tengerbe kerül:   Két éve folyamatosan szivárog a radiokatív talajvíz a fukusimai atomerőműből –…..
Kényszerbagoly Gyere te, nímand 2013.09.01 03:42:50
A Papp László Sportarénában tartott budapesti "István, a király" előadás bebizonyította, hogy  Vidnyánszky túl korán remélte 10 perc előadásrápillantás után lajbizsebbe dugni az Alföldi rendezte rockoperát. Bár a kirobbanó tehetségű Stohl Andrásból a fővárosi…..
Meg nem erősített információink szerint mégsem tűzi műsorára ősszel a Mephisto-t a Vígszínház. Nem kizárt, hogy a változásnak köze van Balázs Péter friss döntéséhez: a kiváló kormányzati kapcsolatokkal rendelkező szolnoki direktor ugyanis megpályázta a Szent István…..
A fideszesek úgy látszik se az értelemmel, se a hatékonysággal se az emberséggel nem foglalkoznak, amikor a szegényeket kell büntetni. Hiába volt teljesen sikertelen, hiába meszelte el az Alkotmánybíróság visszahozzák a hajléktalan emberek büntetéséről szoló törvényeket és…..
José Luis Torrente Galván 2013.08.28 14:24:11
Minden szálat elvágott Kulka János a Nemzetivel azután, hogy Kerényi Imre kemény szavakkal bírálta az Alföldi-érát és az új igazgató, Vidnyánszky Attila asszisztált ehhez. Kulka a Katona József Színházban folyatja. Meglepte a szerződésajánlat, de nagyon boldog, mert a lelke…..
José Luis Torrente Galván 2013.05.24 02:50:56
@Na??: Ezek szerint te anyádat is eladnád kurvának, mert ha fizetnek érte, miért is ne, ugye? El sem tudod képzelni, hogy bizonyos dolgokat az ember nem ad oda/tesz meg pénzért, igaz?
Ha eddig bárki előtt kétséges lett volna a negyedik alkotmánymódosítással beiktatott „társadalmi felzárkózás” fordulat tartalma, a mögötte álló törvényalkotói szándék, akkor azt teljesen világossá tette a társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárság április…..
José Luis Torrente Galván 2013.04.08 23:24:49
Hogy milyen lehet jobboldali elkötelezettségű újságírónak lenni a jelenlegi helyzetben, élénk találgatások tárgyát képezi újságolvasók és nem elkötelezett (ún. hagyományos) újságírók közt egyaránt. Nem véletlen, hogy a közönség olyan sikamlós érdeklődéssel olvassa…..
José Luis Torrente Galván 2013.01.12 21:32:11
Az ünnepek lezárultával és az újesztendő közeledtével sem feledkeztünk meg az idei év legmodorosabb alakjairól. Ezúttal egy végső, mindent eldöntő fordulóban mérik össze erejüket az eddigi kategóriák győztesei. A szavazás jövő vasárnap éjfélkor ér véget, amikor is…..
José Luis Torrente Galván 2012.01.02 03:27:07
Már csak órák választanak el minket a karácsonyi ünnepkörtől, ettől az elüzletiesedett, elkorcsosult, esetleg eredendően hamis cirkusztól. Jancsi bácsi a megmondhatója, hogy Jézus zsidó volt, ráadásul nem is decemberben született, a Katolikus Egyház pedig egyértelműen…..
Mandiner blog Ajándék 2011.12.23 14:01:00
(Az LMP történetének második értelmes akciójáról később részletesebb tudósítással jelentkezünk.) ..
José Luis Torrente Galván 2011.12.23 23:20:35
@noviktornoparty: Őt már semmilyen mártíromság nem hozza vissza a hatalomba. Abban mondjuk egyetértek, hogy a Zsidesz nagyon csúnyán ráfarag erre a nagyszabású hatalommámorra.
Immár harmadik éve tart az ingatlanpiaci finanszírozásból eredő, világméretű válság. Ez idő alatt rengeteg projektet állítottak le, vagy el sem indítottak. Ezekből szemezgetünk. 360 fok Budapest: A Népsziget öblének túlpartján, a Váci út közelében elterülő…..
José Luis Torrente Galván 2011.12.18 07:56:19
 Három év hosszú idő, az internet rohanó világában pedig egyenesen örökkévalóságnak tűnhet. Volt itt a wiw hanyatlásával és a Facebook üstökösszerű feltörésével párhuzamosan több kapcsolódó poszt is, de hát a legjobb témákat szeretjük mi is feldolgozni.Az ember…..
José Luis Torrente Galván 2011.11.24 03:01:16
Felvette a magyar állampolgárságot egy szlovák állampolgár. Egy szlovákiai városban él, a szlovák államnak fizeti az adókat, jövedelmének döntő részét Szlovákiában költi el. Egy személy, aki Szlovákiában él, dolgozik, becsületes állampolgárként teszi a dolgát. Mire…..
José Luis Torrente Galván 2011.11.23 22:23:32
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: A nacionalizmus klasszikus baloldali eszme (lásd: francia forradalom).