Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jézus_szive

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztudott, hogy a Dunántúlon nagyszámú római villával számolhatunk. Ezek közül viszont viszonylag kevésről rendelkezünk részletes információval, és a légi felvételekről ismert lelőhelyek feldolgozása is várat még magára. Ugyanakkor egyre több úgynevezett roncsolásmentes…..
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nincs átverés. Itt minden igaz. Andrew, Matt és Steve átlagos középiskolások. Mindegyiküknek megvan a maga baja és öröme. Nem tökéletesek, nagy a szájuk, és kicsit esetlenek. Olyanok, mint bármelyikünk. Abban sem különböznek a világ bármely más kamaszától, hogy a…..
jézus_szive 2012.02.14 15:44:37
@SilentSound:
Volt sorsolás? Nem.
Innentől kezdve maszatolás és játék a szavakkal, úgy nevezed, ahogy neked jólesik. :)
jézus_szive 2012.02.15 07:52:57
@SilentSound:
Elhiszem, hogy szarul érint a téma. De miért nem alázol rommá és linkeled ide a sorsolás korrekt eredményeit?
Azért az remélem mindenkinek világossá vált, hogy a drága főszerkesztő milyen szinten nézi hülyének az olvasóit.
Persze a te dolgod, mi köze a sok madárnak hozzá, ő csak termelje az olvasottságot, ha már bedőlt és hallgasson.
Búcsúzóul még annyit, hogy mivel jól láthatóan elég szarul megy a hazudozás, legközelebb, ha ügyeskedhetnéked van szólj nyugodtan, ingyen adok tanácsokat, hogy ne kerülj kínos helyzetekbe. ;)
Teljesen meg tudom érteni József dühét, hiszen úgy akarják megbüntetni, hogy nem ő hibázott. Ráadásul ezt még bizonyítani is tudja, mégsem akarják tőle elfogadni. Vajon van illetve lesz igazság? És ha másfél év alatt nem sikerült egy táblát pótolni, vajon hányan lehetnek…..
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
jézus_szive 2012.01.09 13:58:33
@Bogoj:
Gyönörű példája, hogy azt se tudod miről beszélnek, de ha nem okoskodhatsz bele rosszul fogsz aludni. :)
Megsugom, valami motorvezérlés lámpa gyulladhatott ki és ilyenkor szed elő valami vészprogramot.
jézus_szive 2012.02.02 11:13:17
@Kara kán:
Teljesen igazatok van. A stílusról pedig csak annyit, hogy én is utálom, de sajnos ez az egy stílus, ami hatékony. Az ügyfélszolgálatok 98%-a szart sem ér. Vagy nem is válaszolnak, vagy pont annyit értenek hozzá, mint én. Funkcionális analfabéták ülnek ott, akiknek bármit is írsz csak lökik vissza az 5 előre megírt sablon szarjaikat. Nekik áll feljebb, hogy minek zaklatod őket, mér nem hagyod békében blogot olvasni. :)
Tessék kipróbálni, tessék ilyen stílusú leveleket írni, tessék látványos címeket odaírni, például "ÁRULD MÁR EL MI A F*SZÉRT NEM DOLGOZTOK?" "TUDOM? HOGY SZARTOK BELE MINDENBE, DE UGYAN MOZDULJÁL MÁR MEG" Mögé írni 130 felkiáltó jelet.
Bármilyen hihetetlen, de ez kell nekik. Működik!
autózz! Resti - off topic 2011.03.05 18:20:00
Kivételesen még nem szakadt be a talponálló, de már lassan időszerű lesz, ezt megelőzve új helyet nyitottam a kötetlen eszmecseréhez, tessék ezt is megtölteni! ..
jézus_szive 2012.01.26 13:57:14
@Mercifan:
Hát hallod ezek után tényleg eszembe se fog jutni adni.
Illemszabály... Sőt még azt is megszabja forintra pontosan mennyi kell neki. Az eszem megáll. Szerintem ezért fizetnek. Ha több kell írasd ki az árba. Ja hogy abból nem kapsz. Akkor beszéld meg, hogy kapj. Ja hogy az nem elég. Ki nem szarja le. Már bocs. Akkor ingyen dolgozol rabszolgaként. Te bajod. Fogj egy kalapot azt kunyerálj azzal.
:)
Hasonló mentalitású autóst fogtam ki a minap, mint G teherautós verzióban. Az én esetemben annyi volt a különbség, hogy sávot akartam váltani jobbra, belenéztem a tükörbe, index, besorolok teljesen simán, mire a másik sávban a mögém kerülő fekete Audi A2 nyom egy látványos…..
autózz! Mr. Hetven köztünk jár 2012.01.03 07:48:00
Egy érdekes sofőrtípust elemez ki levelében Zoz, egy tipikus vasárnapi kalapos fajtát, aki a biztonság kedvéért inkább csak poroszkál, arra nem gondolva, hogy ezzel még inkább veszélyforrássá válhat, de legalábbis marha idegesítő. Hetven bácsi az, aki a hétvégi…..
jézus_szive 2012.01.04 07:58:01
@É2I:
Hát el kell keserítselek nem szerencse kérdése. Tanfolyam egyik bevezető anyaga, hogy 15-el vánszorgó sorba nem előzünk be 100-al. Úgy előzünk tömött kocsisort, hogy minél kisebb sebességkülönbség legyen köztünk, és mivel odaát csupa idegroncs ül, figyeled a reakciókat. Gyönyörűen védhető a balra index nélkül kanyarodni akaró hülye. :)
Bizony, Orsi is tudja, hogy többször szó esett már a láthatóságról, a járművünk kivilágításáról, de még mindig van sok-sok autós, akinek bőven elég, hogy ő lát és nem akarják mindenféle fényekkel összezavarni a többi autóst. Talán már lerágott csont, de minden…..
jézus_szive 2011.12.31 17:43:44
@Tibi88:
Tök mindegy ki a hibás, ugyis ránk lesz verve. Tökmindegy ki mit csinál. Ugyis csak azt fogják észrevenni, hogy aha a hülyegyerek előz, ez az ő aspektusukban egyenlő azzal, hogy megy mint az ökör. Rajtad kivül mindenki másnak ez a legegyszerübb.
Ha időnként úgy érzem, hogy javulgat a közlekedési morálunk, gyorsan visszazökkenek, mikor autópályán dugóba kerülök. Én sem szeretek dugóban állni, de fel sem merül bennem és rühellem a leállósávon előzgetőket, nem azért mert előnyhöz jutnak, hanem mert eszükbe sem jut,…..
autózz! A záróvonal nem fal 2011.12.10 18:15:00
Ha nem is az, mégis úgy kellene venni, mert nem szabad rajta áthajtani. Úgy látszik egy folyamatos fehér csík mégsem tántorítja el a türelmetlen autósokat az ilyesmitől. Persze nyilván más a helyzet, ha egyértelmű akadály (lerobbant autó, baleset, stb.) miatt a záróvonalon…..
jézus_szive 2011.12.11 09:24:46
@fghjk:
Arra gondoltál már esetleg, hogy akkor nézzél tükörbe, mikor valóban át is akarsz menni és nem előtte 3 nappal? :)
Pontosabban előbb két vezetéstechnikai tréninget a Magyar Autóklubnál, és utána jött a fődíj, a 4db Michelin téli abroncs nyertesének kihúzása a hátizsákból. Stílusosabb lett volna persze kalapból, de egyrészt nem volt kéznél kalap, másrészt meg bazinagy cilinder kellett…..
jézus_szive 2011.12.10 11:16:17
Amikor tegnap olvastam, hogy megszűnik a 4 napos matrica, már meg sem lepődtem igazán, újabb lehúzás a burzsuj autósokról, róluk még mindig van mit. Nem is értem, mit tökölnek ezen ennyit az okosok a kupolás házban, miért nem csak éveset lehet kapni? És legyen kötelező is…..
Tibor fotósorozataiból egy újabb adag következik. Bár ezúttal sem villamossín, sem vasúti átjáró nem állt rendelkezésre a trükkös megoldásokhoz, így is bőven talált olyan autósokat, akik nem bírták kivárni a sorukat és szabálytalan módon, pofátlanul kerülték ki a…..
Volt már alkalmam elképedni olyasmin, amire Tibor hozott fel két példát is. Az én esetemben az idióta hülyegyerek szépen ki is kerülte a félsorompókat a kispesti Derkovits Gyula utcát keresztező vasúti átjáróban, ami egyébként is tipikus abszolút beláthatatlan fajta. Vajon…..
jézus_szive 2011.12.04 22:58:05
@ColT:
"2. ha nyomod mint a süket, (pl.) előzöl, akor nem veszed be a kanyart. "
Nem a sz@rt nem. :D Az a kanyar gyönyörüen elözhetö, ha jol rémlik a kanyar még lezárovonalazva sincs. Pécs felé külsö iven 100 körül még teljesen sima. :)
Mostani időjárási viszonyok között időnként szükség lehet ezekre a plusz fényekre. De csak időnként, mivel ahogy Axim írja és én is tapasztalom, egyesek nincsenek tisztában ezek használatának szabályaival és akkor is égetik a ködzárót, ha már kifolyik a mögöttük haladó…..
Ugyan van egy kis önvédelmi célzatú mentegetőzés Gábor levelében, azért elég tisztán látszik, hogy ő itt és most a női sofőrökről fog írni, méghozzá kritikával illetve őket, ha nem is rosszindulatból, mint inkább figyelmeztetésképpen. Ti mit gondoltok? Különösen a…..
Mostanában szerelt olyan történet is itt a blogon, amikor folytatásban tudósítottunk a fejleményekről. Általában rendőrségi eljárásokról, fellebbezésről, határozatokról volt szó. Most is ez következik. G még a nyár elején írt egy vitába torkolló igazoltatásról. A…..
jézus_szive 2011.11.22 14:49:11
@qwertzu:
jézus szive pártatlan a témában. Azt csak azért linkelte be, hogy ez az egész kresz mekkora egy baromság. Nem lehet gyalogátkelö helyen elözni, de amit belinkelt az meg pont azt mondja, hogy ha megálsz mellette és körülnézel ugy már szabad. :)
Aztán a másik:
36. §(6) A párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten tilos
c) kijelölt gyalogosátkelőhelyen és közvetlenül a kijelölt gyalogosátkelőhely előtt másik jármű mellett elhaladni.
Na most képzeljünk el egy pesti dugót, gyakorlatilag a forgalom örökre és szabályosan feloldhatatlan lesz. Mindenki ott hal meg.
Betarthatatlan, értelmetlen, elb@szarintott sz@r az egész. :)
jézus_szive 2011.11.22 16:39:19
@nyusziful2:
Bocs ez öcsém nickje volt, bejelentkezve maradt valami más indexes szolgáltatásból.
Szóval továbbra is az előző van érvényben.