Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aulisho777

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi furcsa helyettesítő járatot bemutató kép, link és komment gyűlt össze az Urbanistán, hogy gondoltam csokorba gyűjtöm őket. Mielőtt berzenkedni kezdenének a kukacoskodók, ez nem egy komoly lista - vannak valódi, megvalósított járatpótlások benne épp úgy, mint…..
Budapest 1994. Ennyi a címe annak a huszonöt és fél perces Youtube videónak, amit ma reggel egy falat meg nem rágott kajával a számban néztem végig. A sztori viszonylag egyszerű: az M3 bevezetőjétől elmegy valaki egy 123-as Mercivel Budaörsig a Hősök tere, Andrássy út, József…..
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a második. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
Egy Luke Shepard nevű, Amerikában született, Belgiumban élő fószer három hónapig fotózott 21 ország 36 városában, hogy így emlékezzen meg a "brilliáns és sokszínű" európai építészetről, a végeredményt pedig feltolta a Vimeóra. A tegnap feltöltött alkotást bekerület a…..
Fotó: Manóvezér: SkyCourt - indafotó Nem tudni mennyire lesz komoly a napokban bejelentett új magyar légi társaság, a Sólyom és hogy megváltoztatja-e ferihegyi Liszt Ferenc Repülőtér jövőjét. Főleg, hogy a jövőről is megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint nem csak…..
aulisho777 2013.07.23 18:19:11
@altimus: Te mennyivel fogsz többet repülni, ha lesz metró kapcsolat? Számomra sokkal fontosabb lenne, hogy minél több fapados járat érkezzen BUD-ra.
Mielőtt azt vágnátok a fejemhez, hogy csak a rosszat és a hibákat szúrom ki, szeretném leszögezni, hogy lelkesedem minden frissen érkezett vilikék buszért, legyen az használt Volvo vagy vadonatúj Citaro. Az utóbbin most vasárnap volt szerencsém utazni a kislányommal (nem is…..
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez az első. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
Nicsak, a Földalattin minden gond nélkül tudta frissíteni térképeit a BKK... Csak nem az van mégiscsak, hogy a BKK hivatkozása ordas nagy kamu volt? Vagy netán megsértették a saját elveiket, és az állítólagos szerződéseik ellenére (amivel egyébként nem is rendelkeztek,…..
Az olaszok, azok az olaszok... ...csak nem bírnak magukkal. Kifejezetten csak azonnali fordulással, csak mérföldgyűjtésre. Elvileg az összes keletre/délre irányuló Alitalia célvárosra működik (JNB, ACC, LOS, NBO, DXB, MCT, BAH, IKA, DEL, HKG, SIN, KIX, TYO, MEL, SYD, stb) a belfoldi…..
"Hétfőn délelőtt a 7-es HÉV-en utazva figyeltem fel, hogy hiába már jó ideje Rákóczi híd a Lágymányosi új neve, azonban a BKV-BKK páros nem követte az átnevezést az utastájékoztatásában; se a hangosbemondóban, se a megállónál látható táblákon, a HÉV belsejében…..
Fővárosi Blog Ferihegy jövője 2012.02.04 07:00:00
Ferihegy cikksorozat  Megjegyzés: E cikk írásakor a MALÉV már nehéz anyagi helyzetben volt, de még a csőd február 3-iki bejelentése előtt voltunk. Ezért az alábbiakban a korábbi tervekről olvashat a Nyájas, amely terveket a MALÉV csődje nyilván át fog rajzolni -…..
Bár az Urbanistán ritkán szoktam ingatlanpiaci elemzésekkel foglalkozni, de mivel elromlott a kávéfőzőm és kifogyott a pogácsakészletem igen érdekesnek ígérkezett, elmentem a CBRE múltheti sajtóreggelijére. Lássuk, hol épülnek plázák idén és jövőre, mennyi új iroda kell…..
Alig néhány napja posztpoltam Ilona levelét és fotóit Pest álló óráiról, már frissítést is küldött: ismét jár az óra a Boráros téren! Azt nem mondom, hogy hajszál pontos, de jár. Úgy látszik, van értelme blogolni.....
A low-cost airlines fórumon indult "reptérbörze" eredményeit összefoglalandó íródott ez a remélhetőleg folyamatosan frissülő, 4 részes bejegyzés, épp 115 olyan reptérrel, ahol európai fapados cégek (is) járnak. Összeszedtük azokat a paramétereket, amelyek utasként fontosak számunkra egy…..
Még a sorra bemutatott BKV-s elírások idején küldte ezt a képet Csé az alábbi levél kíséretében. (Nagyításért katt a fotóra!)   Sziasztok,nem tudom volt-e már a blogon, de a friss BKK-BKV várostérkép, mely Budapest közlekedési hálózatát hivatott reprezentálni, nem túl…..