Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma se dugunk Apád fasza 2014.10.06 12:46:49
- Jó kislány vagy - simogatja meg a hajam - nyeld le az egészet. Ennek van a legnagyobb farka a három közül. Simán az apám lehetne. Komolyan. Nem csak korra, fazonra is. Alacsony, zömök, de nem kövér. Sűrű. (Tömörkéj István, höhö.) Baltával faragott arc. Bár azt nem nagyon…..
Ma se dugunk Vidéki retro 2014.09.15 04:47:25
Nagyon rég voltam otthon. Mármint anyáméknál Egerben. Még nyaralás előtt asszem. 12 éve nem lakom ott, úgyhogy már egy kicsit idegen az egész. Minden olyan kicsi. Kicsi a lakás, az a tipikus panellakás, amiben a korombeliek nagy része felnőtt. Hogy az istenbe' fértünk el itt? Hogy…..
retro gastro Százszorszép bonbon 2010.04.30 06:08:00
Vendégposzt Szalacsi Dezsőtől A Duna Csokoládégyár (1948 előtt Stühmer, majd az államosítást követően előbb Magyar Édesipari Vállalat, majd Budapesti Csokoládégyár) igen elegáns kiállítású desszertet gyártott az eredeti, Stühmer Frigyes féle, recept alapján. A…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
Újabb sorozatát jegeli a Tv2, most péntektől ugyanis eltűnik a Debra Messing főszereplésével készült Álomgyári feleség című komédiasorozat, helyette a nemrég debütált Crusoe-ból kapunk duplarészt.Nem ez az első változtatás a csatorna pénteki műsorrendjében ezen a nyáron.…..
hogyvolt Álomgyári feleség - 6/6 2009.07.04 10:29:00
Vízihullával nyitunk, aztán persze kiderül, hogy nem horrorról van szó, hanem a Titanic szívfacsaró búcsújelenetéről. Molly/Rose egy roncsdarabba kapaszkodva vacog és szerelmet vall, Sam/Jack meg randizásra bíztatja, aztán beleveszik a jeges vízbe. Ne!Ne! vinnyog Rose, de nem…..
Nem vitás ez a nap cikke, sőt a hét interjúja. A Nők Lapja elbeszélgetett Sándor Pál filmrendezővel és állandó forgatókönyvírójával, Tóth Zsuzsával. Nem is interjú ez, inkább szerelmi vallomás, a cikk írója a beszélgetés alatt biztos végig a két filmes lábánál…..