Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levikó

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Kincs, van egy ötletem! Mi lenne, ha elmennénk Pueblába? - Miért, mi van ott? - Hááát, ott van a világ legnagyobb piramisa, meg Mexikó legnagyobb vulkánjai, meg... - Szóval kövek? - Igen, de állítólag a kaja is szuper, meg az óvárosa is nagyon szép, meg... mondtam már hogy ott van a világ…..
- Szerintem ezek nem tudják, hogy itt chillezni is lehet... Ez a gondolat fut át az agyamon, amint a két srácot nézem, akik a vízben, tőlem kb 30 méterre küzdenek egy kitesurf vitorlával, de az makacsul újra és újra a tengerben köt ki. Továbbsiklik a tekintetem, kicsivel mögöttük, a hullámtörők…..
Queretaroba az út alig egy órás, így már a felszállás után nem sokkal jön az a rész, hogy: - Apa, fáj a fülem! - Tudom manó, mindjárt elmúlik. Nemsokára leszállunk. - Máris?? Dehiszen most szálltunk csak fel. - Igen, tudom. Ez most egy ilyen rövid út volt. Komoly arccal (már amilyen komoly…..
- Nézd Kincs, egy igazi iguána! Kicsit olyan érzés, mintha tegnap lett volna, hogy gyermeki rácsodálkozással és a fenti felkiáltással nyugtáztuk, amint egy kb egyméteres iguána komótosan átcammogott előttünk a járdán. Pedig nem, az ilyen és ehhez hasonló “első” rácsodálkozások már több mint két…..
 “Pedro, amigo mio, ma is konzerv vért iszunk” – ez a klasszikus mondat jut eszembe, ahogy a helyi szupermarket ‘salsa-osztályán’ toporgok lányos zavaromban, olyan salsa szószt keresve, ami nem okoz átmeneti vakságot, ha bőrrel érintkezik. Már vagy 5 perce tart a kétségbeesett keresgélés, amit…..
 - Kincsem, nem megyünk el Yelapába, úgysem kell dolgoznod Pünkösd hétfőn? - A kérdés váratlanul ér, főleg, mivel még nem ért le igazán az első korty kávém. - Csak így? - Csak így. - Végülis, miért ne? Menjünk el Yelapába! Lizi, van kedved hajókázni? Lizi ujjongva rohan kifelé a szobájából. -…..