Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elektronikus cigi

0 bejegyzést írt és 555 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyedórával záróra előtt nem akarta beengedni Szilvit a Déli pályaudvar Relay újságosa, aztán a címben idézett verbális támadást intézte a meghökkent vevőjelölt ellen. Akinek ezzel el is ment a kedve attól, hogy a tervének megfelelően női magazinokat szerezzen be a másnapi,…..
Ugye milyen borzasztóan hangzik? Pedig nem is olyan durva a helyzet, mint azt elsőre gondolnánk. De nem is különösebben megnyugtató. Olvasónk, Lótumfaktum, a jelek szerint kiborult azon, hogy a Teletál Húsvét előtt adagonként egy műmarcipán meglepetéstojást küldött a…..
Emlékszünk még a MOL stresszmentes sorsjegyére? A SuperShop ugyan nem annyira átlátszó és egyértelmű, de egy kis bogarászással tökéletesen megállapítható, hogy nyert, vagy sem. Ez még az értékesítés előtt, vagy akár közben is megtehető, ha úgy adódik. Nem tudom,…..
Elektronikus cigi 2010.04.13 10:34:34
Hemzsegnek a kamuhirdetések a nagy szájtokon, most First Last küldött egy eléggé gyanús párost. Most mondjuk azt, hogy senki se vásároljon gyanúsan olcsón? Nem mondjuk, mondtuk eleget és nem vagyunk a top-állapotban. A mellékelt képről csak egy kicsit süt h fordítóprogrammal lett…..
Elektronikus cigi 2010.03.23 09:37:07
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..
PetiAti valódi boldog ügyféllé tette a Decathlon egy megdöbbentő eljárással: ami az egyik áruházban le volt értékelve, az a másikban még nem, de mivel PetiAti kiment érte, egy szó nélkül odaadták neki olcsóbban. Megható történet egy evezőpadról. Betévedtem a Decathlon…..
Elektronikus cigi 2010.02.11 09:47:00
Az embert igazán foglalkoztató dolgok nem mindig az úgynevezett Nagy Kérdések közül kerülnek ki. Darwin díjat például az új köpenyének a címkéje ejtette annyira gondolkodóba, hogy napok óta képtelen szabadulni a kínzó kérdésektől. Mit akar Stock? Miért nem szabad cserélni?…..
comment:com Tetris a tévében 2010.02.05 14:00:00
Az egyik amerikai műholdas szolgáltató, a Dish Network zseniális húzással akar még több előfizetőt magához édesgetni: megegyeztek a Tetris Company nevű céggel, és előfizetőik nemsokára a tévéjük képernyőjén, a sima távkapcsolóval is játszhatják a világ egyik…..
Elektronikus cigi 2010.02.08 11:30:52
Érdekes fordulat állt be a tavaly nyáron Alien Computersből AB Informatikává változott hadverkereskedésnél. A 3 év garanciával náluk vásárolt cuccokat ugyanis az "új cég" nem vette be a szervizbe, mondván, ők nem állnak kapcsolatban a beszállító nagykerrel. Az Alien…..
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
A Homár csak áll és nem érti, hogyan lehet 2010-ben a hívószámkijelzés funkcióért havi 200 forintot felszámolni. Tmobile-ügyfél sem érti, főként azért, mert Dominó-kártyájánál is alap volt. Ennél már csak az smsek után beszedett pénz viccesebb: Én csupán a T-mobile egy…..
Elektronikus cigi 2010.01.28 11:50:36
@helianthus: Már hogy lenne gyanús? Pl. a T szolgáltatásai extra szívatósak, vagy extra szarok. Na?
Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud…..
Elektronikus cigi 2010.01.21 07:35:04
A Sanoma karácsonyi akciójában 2 Nők Lapja előfizetés mellé egy ajándék újságelőfizetés is járt, ezt használta ki levélírónk is, aztán hiába várta a saját Nők Lapjáit. Miután három számot sem tudott eljuttatni hozzá a kézbesítő, szerette volna lemondani az…..
Elektronikus cigi 2010.01.20 12:58:26
@Sün‼: ...mondjuk egy sünnel?
A tájékoztató jelleg minősített esete, amikor az utazási iroda oldalán látható, amúgy napra foglalható helyek köszönőviszonyban nincsenek a valós adatokkal. Miért lennének, amikor "az oldalukon feltüntetett utak nem saját szervezésűek"? Külön vicc, hogy interneten…..
Elektronikus cigi 2010.01.20 12:20:17
@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: Az ólinkúzív az azt jelenti hogy takaros kis ólakban lakhatsz baromi drágán.
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
Elektronikus cigi 2010.01.18 13:31:17
@Sün‼: Azért mert az angolul van te meg megyar billentyűzeten keresed... :)
Fontos!!!!!!!
Elektronikus cigi 2010.01.18 13:38:46
@juhaszvik: Ott a meki főoldalán:
CBH szendvics McMenü Tm (jézusom ez meg?)
Csirkehús, Bacon, Hagyma
Elektronikus cigi 2010.01.18 13:52:08
@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: Sőőt, van amikor csak szeksz van szerelem nélkül :)
Az IKEA karácsony előtt hirdette meg a visszavivős fenyőfa-akcióját, amiben azt ígérte, hogy az ünnepek után pénzt kapsz vissza és a fát környezet módon semmisíti meg. Rich ehhez képest azt tapasztalta, hogy elég volt a blokkot visszavinni, a kutya se kereste rajta a fát. A minap…..
Mihály a Posta gyakorlott ügyfele, így tisztában van az árakkal és az eljárásokkal, ezért meglepődött, mikor rásózták a "postai lezáró szolgálat" nevű szolgáltatást. Nem elég, hogy nem kérte volna, ha tudja hogy mennyibe kerül, de ráadásul semmi értelme sincs az…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
Elektronikus cigi 2010.01.12 20:11:25
@wwolf: Na ezzel már nekik lehet menni, eg lehet kérdőjelezni az állításaikat!
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
Volt-e másnak is Macskabrekiéhez hasonló élménye, miszerint ha egyszer beállított egy utalást a netbankon, akkor azt utólag nem nem lehetett módosítani? Ha ez általános, akkor kellemetlen hiba, és vigyázzon minden érintett, de persze elképzelhető, hogy egyedi esetről van szó.…..
Elektronikus cigi 2010.01.07 11:36:04
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
Elektronikus cigi 2010.01.07 09:46:55
Volt egyszer egy sztorink, ahol naiv ügyfélnek egy 30 napig ingyenes hirdetés után számlázott az Ingatlanbazár.com, hogy árakat amúgy azüta sem lehet felfedezni a honlapjukon. A névazonosságon beaggódott Ingatlanbazár.hu szerint már több feljelentés érkezett a rendőrséghez,…..
Félelem, reszketés és káosz az utakon! Magyar tudósoknak a világon elsőként sikerült élőben párhuzamos dimenziókat létrehozni, mégpedig közlekedésrendészetileg. Naiv abszurdisztáni lakos megfigyelése szerint az újévvel beüzemelt KRESZ-módosítások egy sajnálatos sajtóhuba…..
Elektronikus cigi 2010.01.04 17:21:15
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..