Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaqen

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobb szerettem volna az ellenkezőjéről beszámolni, de úgy tűnik, a "Three Flavours of Cornetto" trilógia harmadik része elkerüli a hazai mozikat. És még azt sem mondhatnám, hogy túlzottan meg vagyok lepve. Az Edgar Wright/Simon Pegg/Nick Frost-trió korábbi filmjei sem muzsikáltak…..
Tonnaszám írhatnánk a híreket arról, hogy ki játszik majd az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című szuperhősfilmben (ami könnyedén válhat 2014 nyarának legfontosabb blockbusterévé), ugyanis alig maradt már olyan színész Hollywoodban, aki ilyen vagy olyan minőségben ne tűnne…..
Jaqen 2013.05.24 19:48:52
@doggfather: Quicksilver és Scarlett boszi eredetileg Avengers szereplők voltak. A kitalálásuk után 18 évvel lettek retconnolva Magneto gyerekeinek.
Rá kellett jönnöm, hogy soha nem lesz annyi időm, hogy komplett játékteszteket írjak, bármennyire szeretnék, ezért röviden és tömören megmondom a megmondani valómat, aztán ti majd vitába szálltok velem, ha van miért. Tehát... Az utóbbi évek legjobb játéka #1: BORDERLANDS…..
Alig néhány órával az új trailer után befutott a szintén a Tribecan prezentált bő félórás játékmenet-videó is, és csak annyit mondanék, hogy ezt látnotok kell! ..
Jaqen 2013.04.30 21:11:19
@: Meh, inkább interaktív film. Pont ez a baj ezzel és a Heavy Rainnel - ahelyett, hogy megpróbálna a videó játékok erősségére gyúrni, és normális gameplayen keresztül mesélni a történetet, és a médiumot kihasználni, az egész csak egy nagy QTE, amit megnézhetsz majd youtubeon.
Ha megölsz egyet, jön helyette két új. Talán pont Peter Dinklage foglalja így össze a Trónok harca sok varázsa közül az egyik legszédületesebbet, amely ilyen, és ehhez hasonló rajongói plakátokat szül. Szerencsére a harmadik évad első epizódja inkább az újak bemutatására…..
 - SPOILERMENTES - John McClane Moszkvába utazik, mert a fia bajba került. De nem úgy van az, Jack (Jai Courtney) ugyanis a CIA-nek dolgozik, és nem különösebben örül annak, hogy a fater ott sündörög körülötte, mikor épp egy nemzetközi balhé kulcsfiguráját próbálja kimenteni…..
A múlt héten lerántottuk a leplet a szerkesztőség által összeállított lista utolsó helyezettjeiről, amivel persze nem minden olvasónk értett egyet, de mi másért is szeretjük annyira a toplistákat? Haladunk tovább, a következő ötös fogat Japánból indul, hogy aztán mutánsokon…..
Jaqen 2012.12.08 20:26:22
@REMY: Inkább olvasd el a képregényt először. A film igazából csak akkor értékelhető, ha ismered az eredetit. Egyszerűen túl nagy katyvasz az egész.
Nálunk és számos más európai országban már hetek óta kapható, Amerikában viszont még egy hete várni kell a Bosszúállók DVD/BD-megjelenésére. Ugyan ők sem úszták meg a kavart (az Amazonon meghirdetett, az előzményfilmeket is tartalmazó bőröndös változat megjelenése 2013. tavaszára csúszott, mivel a…..
Mona Sax remek név lenne egy pornószínésznőnek, de eheti játékcsajunk foglalkozása egészen más: bérgyilkos. A Max Payne sorozat Monája a játéktörténelem egyik legjobb női karaktere, remek példa arra, hogy a gyengébbnek mondott nem többet érdemel annál, hogy csak megmentendő…..
IDDQD Orkazmus? Komolyan? 2012.06.25 20:31:00
Hétvégén nem volt játékcsaj, vigasztalódjatok most Aubrey Plaza amerikai színésznővel, aki 27 éves, dögös és geek (vagy legalábbis annak mutatja magát). Ő játssza Aprilt a Parks & Recreationben (Városfejlesztési osztály), de a Scott Pilgrim-filmben is láthattuk. Amerikában…..
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
Azt hiszem, most már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Mass Effect 3 vége a játéktörténelem egyik legvitatottabb befejezése. Persze, nem ez volt az első lezárás, ami megosztotta a játékosokat, viszont remek alkalom arra, hogy a régebbi, sokak által rossznak mondott befejezéseket is…..
IDDQD "Nyasgem, Microsoft!" 2012.02.17 16:11:00
Van az úgy, hogy egy játék eleinte úgy multiplatform, hogy konzolos és PC-s változatot is terveznek belőle, aztán, ahogy telnek a fejlesztéssel súlyosbított napok és hetek, a kiadó egyre inkább úgy érzi, ideje lesz a "multiplatform" nyugati jelentését használni csak.…..
Sikerült ugyanakkor posztot írnunk Hancuval, ugyanarról. Ha már így alakult, egy publikálással őrizzük meg az utókornak. Szóval, megvan a „Fus ro dah” mém? (Persze, hogy megvan az előző posztból.) A három szó a Skyrim egyik mágikus hőbörgése, amivel le lehet…..
Múlt héten Amerikában voltam, esténként a hotelszobában néha bekapcsoltam a tévét, így elkaptam pár játékhirdetést. Érdekes látni, hogy náluk mennyire tele vannak a tévéreklámok játékokkal. A Microsoft például még mindig a Kinectet nyomja, szinte csak kinectes (és kazuár)…..
Jaqen 2011.12.13 19:16:47
@Barnaby88: Nem értem, hogy mi a gond azzal, ha egy 12 éves codozik, szerintem az itt kommentelők nagy része tizenévesen vett a kezébe játékot.
Jaqen 2011.12.13 19:18:40
@Áramos: Persze az előbbit csak mértékkel értettem, ha napi 26 órát nyomja ott már problémák vannak.
Egy filmben a szereplőgárda bár nem a legfontosabb elem, azért nagy mértékben befolyásolja, hogy megnézem-e az alkotást, vagy nem. Jöjjön 5(+1) színész, akit sohasem bírtam, vagy már eljátszotta nálam minden bizalmát. 1.      Ben Stiller:…..
Jaqen 2011.12.11 19:11:05
Adam Sandlernek adj még egy esélyt!
www.imdb.com/title/tt1201167/
Komolyan nézd meg, kb. megbánja benne az egész karrierjét. Irónikus, hogy a film anyagilag bukás volt.
Steve Carell az Officeban nagyon jó (az más kérdés, hogy a sorozatnak vannak elég nagy mélypontjai is).
Will Ferrelt a Pancser Police (szupi magyar cím) óta RÜHELLEM. Komolyan, úgy ültem be rá, hogy most kurva jót fogok röhögni, kb fapofával néztem végig, a mozi háromnegyede pedig kiment a film vége előtt. Az első öt perc kurva jó, aztán semmi. Komolyan. SEMMI. Az a nagy főpoén, hogy a rendőrök a való életben nem hősködnek. Oké, ezt már az első fél óra után megértettük. És egyszerűen NINCSENEK VICCEK A FILMBEN. EGY VÍGJÁTÉKBAN. Tele van viccesnek szánt helyzetekkel, de egyszerűen nem nem röhögsz rajtuk, MERT NINCSEN CSATTANÓJA. EGY NULLA AZ EGÉSZ
IDDQD Ha a Quake 1 ma készülne el 2011.11.02 22:17:35
Felülünk egy köre a régenmindenjobbvolt-vonatra, mert ez tényleg vicces.     ..