Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djlashungary

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabadrúgás Dafke 2016.07.31 07:30:31
A Diósgyőr ennyivel rosszabb csapat, mint a Partizani Tirana? Vagy miért tudnak a Ferencváros harmatgyenge légiósai úgy játszani, mintha jövőjük múlna a teljesítményükön? Vagy mire volt képes Thomas Doll a múlt héten, amire képtelen volt az albánokkal való BL-párharc elött? Miközben a Hősök terén…..
Vannak emberek, akik hajlamosak úgy viselkedni egy luxusszállodában, mintha a pénzükért bármit megtehetnének. Na, ők azok, akiket az ott dolgozók általában ki nem állhatnak. Vajon milyenek a vendégek az alkalmazottak szemszögéből, mi az, amit bírnak, és mi az, amit nem a viselkedésükben? Kétrészes…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Sziasztok, a saját történetemet szeretném megosztani a blogon. Kérlek, e-mail címemet kezeljétek bizalmasan.   Történetem ott kezdődik, hogy egy patinás, több mint 100 éves múlttal rendelkező európai multi kiírt…..
djlashungary 2016.06.06 18:34:12
Az iskolában kiröhögték, de aztán jól kigyúrta magát, s most nagynevű cégek akarják maguknak és még egy hollywoodi híresség figyelmét is felkeltette. Sőt, csodaszép barátnőt szerzett magának. Így lett a formátlan fiúból formás testű férfi! Képek a tovább mögött!..
djlashungary 2016.05.27 09:11:56
@azzer: ugye te dagadt vagy?
Az álláskeresők közül sokakat akár közösségi oldalon való megnyilvánulások miatt is kiszórhatnak a szóbajöhető jelöltek közül. Hogy jó-e, ha utánajárnak a leendő munkáltatók a Facebookon a jelölteknek vagy sem (én spec. nem tartom fair-nek a jelölttel szemben ezt), azt egy másik poszt témája…..
djlashungary 2016.05.25 09:55:36
@jobangel: jo persze es ne legyen profilkepem, ahogy a baratnommel pozolok vhol, hagyjuk mar a p.csaba ezt... te meg keress magadnak igazi munkat.
SERTEPERTE A sör nem alkohol 2016.05.14 09:10:00
A sör nem alkohol, mivel ezt a Szejm, a lengyel parlament törvénybe iktatta. Igaz a „sörtörvény” megalkotására nem épp kedvező időpontban az 1981 decemberi hadiállapot bevezetése után néhány hónappal került sor. Hadiállapot lévén tilos volt az alkohol szabad forgalmazása. Jegyrendszert vezettek be a…..
djlashungary 2016.05.15 20:22:17
Heribert Illig azzal az elképesztő ötlettel – még inkább tudományos blöffel – állt elő, hogy mindaz, amit az európai történelem 614 augusztusa és 911 szeptembere közötti időszakáról tudunk valójában kitaláció, egy összeesküvés szüleménye. A kor történelmi eseményei valójában VII. (Bíborbanszületett)…..
djlashungary 2016.05.07 12:26:28
Pár szóban a kütyüről Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészséges életmód, melynek része a rendszeres testmozgás, legyen az futás vagy bármilyen sport. Ebben persze jelentős szerepe van azoknak az óriásvállalatoknak, akik górcső alá véve ezt a témát, olyan kiegészítőket dobnak piacra,…..
djlashungary 2016.04.29 13:31:07
Silver Fox Förtelmes főnök 2016.03.24 15:32:45
Mi kell ahhoz, hogy valakiből förtelmes főnök váljék? Semmi extrémre nem kell gondolni. Van öt alaptípus, amely pokollá teheti a beosztottak életét, nem mellesleg a céget is a biztos bukás felé navigálja. Legalább egyel ezek közül valamennyien találkoztunk már. A túlbuzgó Az…..
A legújabb fogyókúrás módszer egyben a legolcsóbb is: a trükk "csupán" annyi, hogy állva kell maradni. Lehetőleg egész nap.Mary Dalgleish például konkrétan egész nap áll, és fogy. Reggel 6-tól este 11-ig. A 61 éves terapeuta egy betegség miatt fejlesztette ki ezt a módszert: a…..
Gyakorlatilag mindent tudunk már a XX. század egyik legnagyobb ikonjáról, bár az is igaz, hogy például halálának körülményeiről mai napig sok a találgatás. Ma azonban ennél kellemesebb dolgokról lesz, remélhetőleg lesz közte olyan, ami az újdonság erejével hat. 1.…..
Az utóbbi időben minden eddiginél többen futnak maratont, a felmérések szerint az USA-ban 2010 óta 507 ezerről 550 ezer főre emelkedett az év maratonistáinak száma. A robbanásszerű növekedés nem most indult, már 2000 óta hasonlóak a trendek. Rengetegen követik a kezdőknek…..
Dani meglehetősen szarkasztikus levélre ragadtatta magát amiatt, hogy a Díjbeszedő Holding megszüntette az emailes óraállás-bejelentést. Szerintem vicces, de kicsit túlreagált a nyervogás, mert azért messze nem arról van szó, hogy ezentúl egy A és B hét rendszerben, napi…..
  Ha lekvárfőzésről van szó, akkor ahány ház, annyi szokás, de szerintem van néhány titka a finom lekvárnak, amit ha betart az ember, többet tuti nem vesz bolti lekvárt.  Egész kiskoromból meghatározó élmény az anyukámmal való közös lekvárfőzés. Mióta saját…..
djlashungary 2015.05.31 08:38:34
@Horváth Zsuzsi: ha szerinted a lekvár és a dzsem ugyanaz, akkor egy picit függeszd fel a blogolást, művelődj, és utána térj vissza, amikor már nem beszélsz hülyeségeket.
Viktor kisgyerekével utazott, s miközben a MÁV egész jól teljesített, az utasok már kevésbé. Kíváncsian várjuk, hogy csak a magyar utasok viselkednek így, vagy ez mindenhol általános jelenség? Sziasztok! Tegnap a másfél éves kisfiúnkkal utaztunk Budapestre, oda-vissza…..
djlashungary 2015.05.30 16:09:28
@beszoptuk: szegény térded, remélem, az nem zavar, hogy a nadrág is hozzáér :D
Rengeteg mítosz terjed a neten, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani hétköznapi helyzeteket, hogyan spórolhatunk a legtöbbet. Például tanácsot adnak a haverok, mit csinálj azért, hogy ne robbanjon a képedbe a dobozos üdítő, amit egy perccel azelőtt leejtettél. Vagy azzal…..
djlashungary 2015.05.26 09:35:33
Eperszezon van, addig oké. De hogy esszük az epret? Nyilván úgy, hogy késsel kivágjuk szépen a szárát, majd megesszük. ROSSZ VÁLASZ.Ugyanis ezzel a finom, drága eperből kidobunk egy elég nagy darabot. Ráadásul egy csomó tápanyag is a kukába kerül. Ezzel szemben a helyes…..
djlashungary 2015.05.25 17:30:15
@Tapmancs: ez a spurman egy igazi balfasz :DDD
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
A kézikamerás horrorfilmek talán a legmegosztóbb zsánernek számítanak a horror műfajon belül. Van, aki egyáltalán nem képes végignézni egy ilyen módszerrel készült filmet, a liftező gyomor miatt. Míg mások ódákat zengenek az ilyen megoldással készült filmekről, hiszen sokkal realistábbak és…..
djlashungary 2014.11.24 08:26:49
@Syracuse: a cloverfield kurvajó.
Tékozló Homár Akció Spar-módra 2014.11.20 12:29:00
Akció van, csak nem nem úgy és nem annyiért, de holnapra már jól lesz kiírva! Hát ez hol a vevő problémája? Azon túl, hogy kötelesek lennének annyiért adni a bort, amennyiért hirdetik, az is kínzó kérdés, hogy vajon mért tart 1 napig, hogy javítsák a feliratokat? Kedves…..
Ha vannak az olvasók között olyan szerencsések, akik hozzám hasonlóan nagyobb családban nőttek fel, biztosan több tucat családos ebéden vehettek részt. Apai ágon több nagybátyám is van, emiatt nagyobb ünnepekkor kötelező volt a családi ebéd a nagymamánál. Én gyerekkoromban…..
djlashungary 2014.11.17 14:30:26
@Hakkni: a közétkeztetés nem Vegetát használ, hanem olcsóbb, sósabb, még több adalékanyaggal felütött, következésképpen még a Vegetánál is sokkal szarabb port.
Haanchee fut Így fuss hidegben! 2014.11.05 13:37:00
Attól, hogy jön a tél, nem szabad elhanyagolni a mozgást. Ha szeretsz futni, ne hagyd, hogy a hideg eltántorítson - inkább készülj fel rendesen! Egy tanulmány szerint az egész éven át folytatott futás endorfint szabadít fel, ami hideg időben külön jót tesz a szervezetünknek:…..
djlashungary 2014.11.06 14:41:02
@tomtom: nekem úgy-ahogy sikerül átszoknom télen az orrlégzésre, mégpedig úgy, hogy általában nem megyek 5:30-as kilométernél gyorsabban. természetesen ha rákapcsolnék, nehezebb lenne, és be kell látnom, néha még 5:30-nál is "vegyes" légzést használok, orron és szájon egyszerre. természetesen nem ellenkezni akarok veled, csak sajnos nekem mindig is érzékeny volt a torkom, muszáj volt kitalálnom valamit, hogy csökkentsem a kockázatot (hozzáteszem, teljes sikerrel sose jártam sajnos).
a többi kiegészítéseddel (kesztyű, ruha) csak egyetérteni lehet. :)
A négyes metró nagyon szép, ebben minden budapesti egyetért. Viszont az is tagadhatatlan, hogy világszerte sok olyan város van, aminek a metróállomásai igencsak megizzasztják a mi új metrónkat, és szájtátva bámulunk, hogy ja, hát így is lehet? Bizony, így is. Metrók, amiktől…..
djlashungary 2014.11.01 09:09:31
Engedjétek meg, hogy röviden méltassam azt a politikai marketing terén nyújtott kivételes teljesítményt, miszerint viszonylag rövid időn belül nem is egy, de kettő olyan, egész életérzést, politikai programot magába sürítő, ráadásul frappáns módon egyszavas jelmondatot…..
Manapság, ha felmegyünk a facebook falunkra, azt láthatjuk, hogy már mindenki maratonra és Ironmanre készül. Megjelent egy kutatás, ami azoknak hozhat jó híreket, akiknek nem céljuk ilyen hosszú versenyeket teljesíteni, vagy egyszerűen nincs rá idejük, energiájuk. Nem kell…..
djlashungary 2014.08.23 12:04:00
@Kovacs Nocraft Jozsefne: és vajon az átlagembernek mit mond az, hogy 10km/h-val, vagy 10,2 km/h-val megy? :) semmit. az mond neki valamit, hogy a szokott távot - mondjuk 3 km-t - 3 másodperccel hamarabb teljesítette, ha versenyez, ha nem.
djlashungary 2014.08.23 12:35:23
@Kovacs Nocraft Jozsefne: sztem az átlagembertautóvezetéskor is az érdekli, hogy 15 vagy 20 perc alatt ér be a munkahelyre. de látom, okvetlenül fontos beleszólnod olyan dolgokba, amikről fogalmad sincs. az okosóra- és appgyártók, valamint futók tízmilliói tévednek, te tudod jól! :DDD
djlashungary 2014.08.23 13:16:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne: te meg azt fogd fel, hogy aki fut, az igenis így méri, ha összekakálod magad, akkor is.
komolyan mondom, nem értem, miért oktatsz ki olyanokat, akik jártasak egy témában, amikor messziről lerí rólad, semmi közöd az egészhez...