Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr_MARduke

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyest elleni védekezés első próbálkozásaként az emberek többsége nyestriasztó spray-t vásárol, melyek ára borsos és rövid távoltartást lehet elérni velük. Padlásokon, udvarokon, nagyobb tereken teljesen hatástalanok, gépkocsik motorterének nyest elleni védelmére időlegesen alkalmasak, azonban a…..
Dr_MARduke 2011.12.16 06:43:18
@Rovarirtó: Ez ebben a formában nem igaz. Nem mindegy, hogy milyen frekvenciát használok milyen kártevő ellen. Az sem mindegy, hogy a membrán kialakítása milyen, azaz hogy terjed a hang. Továbbá az sem mindegy, hogy esetleg csak a védendő területen juthat e táplálékhoz a riasztani kívánt állat, valamint megjelölte e a területet (hímállat esetén). Sok apró tényezőt kell figyelembe venni az ultrahangos készülékek használatakor. Ha ezekre figyelünk jó hatásfokkal működhetnek ezek a készülékek, nem beszélve arról, hogy mint sok egyéb dolgot, ezeket a készülékeket is fejlesztik folyamatosan a tapasztalatok alapján. Számos Társasház közös képviselője kérte és kipróbálta ezen készülékeket és megszüntették velük az ártalmat. Ez is tény. Külön köszönöm Önnek, hogy válaszolt, ez így nagyon korrekt volt. Szerintem mindenki tudja végezni a dolgát úgy, hogy a másik érdeke ne sérüljön. Csak azért kommenteltem, mert az ultrahangos nyestriasztó kulcsszóra első oldalon nyílik ez a blog és nekünk más tapasztalataink vannak. Üdv
Dr_MARduke 2011.12.16 10:30:07
@Rovarirtó: Mint említettem, nem árasztanak el bennünket reklamációkkal. Ha ez így lenne abbahagynám ezen készülékek forgalmazását. Semmi szükségem nem lenne arra, hogy folyamatosan magyarázkodnom kelljen. Egy bővítés részeként vettük fel ezen termékek forgalmazását, mivel rengetegen szerettek volna, az egészségügyi kártevők körén kívül eső egyéb kártevők ellen megoldást találni. Egyébiránt kapcsolatban állok olyan vállalkozóval, aki élvebefogók gyártásával foglalkozik igen magas szinten (behatóan imeri ezen állatok életmódját) vadásztársaságok tapasztalatai alapján fejleszti termékeit és ő is nyitott volt a készülékekkel kapcsolatban. Remek viszonyban vagyunk, egymás munkáját segítve dolgozunk együtt. Nem negatív kampányokkal hátráltatjuk egymás munkáját, hanem megosztjuk tapasztalatainkat egymással azért, hogy aki nálunk keres megoldást problémájára találjon is.