Regisztráció Blogot indítok
Adatok
termelinda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fullbeauty Vannak napok... 2014.05.30 12:33:01
Vannak napok amikor egyetlen lépéssel akarod bőröd állapotát tökéletes formába hozni. Ki akarod hagyni a pirosítót, de mégsem szeretnél sápadtnak, vagy betegnek tűnni. Ha azt gondoltad erre nincs megoldás, tévedtél. A Biotherm Aquasource család egy új taggal…..
termelinda 2014.06.05 12:07:03
Kedves Full Beauty olvasók! Ismerkedjetek meg a Bioextra termékcsaláddal, mely egy kiváló minőségű alapanyagokból készült hazai termékcsalád. Intenzív táplálékkal és vitaminokkal  látja el a bőrt, a hajat és körmöket, teljes körű megoldást nyújt azok intenzív…..
A LUSH sajtótájékoztatóján teljesen megőrültem, amikor bemutatták az új Karácsonyi termékeket, már alig várom, hogy a cikkem végére érjek és mindent bemutassak Nektek! Én nagyon szeretek testreszabott és hasznos ajándékokat adni szülinapra, karácsonyra és úgy gondolom, hogy…..
termelinda 2013.10.09 21:26:18
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..
  Már - már hagyománnyá nőtte ki magát a pénteki nyereményjátékunk! Így lesz ez most is, reméljük nagy örömötökre! A Health and Beauty támogatásával vagy egy arcmaszkokból álló szépségcsomagot, vagy egy arctisztítókból álló szépségcsomagot sorsolunk ki.…..