Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerry4ever

41 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A könyv fülszövege: "Kalandozások a szexuális tabuk és sokkoló gyilkosságok világában. Egy feltörekvő írónő és egy férfi prostituált bizarr munkakapcsolata. Hol a határvonal a túlfűtött szenvedély és az abnormalitás között? Élvezhető-e a megalázottság? Mi történik a…..
Bonnie Tyler május 29-én potsdami fellépése előtt meg is kapta a két díjat, amit az ESC Radio szavazós versenyén nyert Itt a videó, ahol a díjról, eurovíziós versenyről, új albumáról mesél potsdami fellépése előtt, megfázva, szipogva ♥  Talán e kezdődő betegség…..
Most találkoztam ezzel a videóval, és elképesztő, hogy Bonnie minden helyzetben mennyire profi, ugyanakkor emberi, még ha nehézséggel kerül szembe akkor is megőrzi derűjét, nem kapja fel a vizet, nem dühöng, hanem az adott szituációból hozza ki a legtöbbet, még akkor is, ha mások…..
Az ESC után Bonnie Tyler Franciaországba utazott, ahol új albumának promóciója mellett rengeteg interjúban, és Tv felvételen vett részt. Számomra a legkedvesebb, és leginkább szívhez szóló beszélgetését mutatom most meg, ahol igazán emberi, és őszinteségével megint…..
Az ESC Radio szavazásos versenyén, mind a Legjobb Dal, mind a legjobb Női Előadó kategóriájában Bonnie Tyler nyert az idén., nagy százalékos fölénnyel.( Szavazni a 2013-as Eurovíziós Dalverseny döntőseire lehetett).  Gratulálok ♥ ..
 (kép forrása: bonnietyler.com) Eurovision ESC Radio szavazásos versenyt hirdetett 4 kategóriában az idei Eurovíziós versenyzők között.  Legjobb Dal, Legjobb Női Előadó, legjobb Férfi Előadó, és legjobb Csapat kategóriákban.  Ha olvasod, szavazzunk Bonnie-ra az…..
Most beleakadtam ebbe, amit szintén nem ismertem, de egyik kedvencem lett. (2011 végén megjelent dal ).  A dalt eredetiben is szeretem, de mikor Bonnie énekli, az fantasztikusabb, bizsergetőbb. Kicsit sajnálom is, hogy duett, a francia énekesnő, Laura Zen részét még meg kell…..
Bonnie Tyler hivatalos oldalán a friss híreken kívül egyre több érdekesség és kuriózum található. Íme a klasszikus klipjei sora, itt nézhetőek.  Legérdekesebb, és bevallom, eddig ismeretlen klip számomra: Kerestem pár élőben előadott klipjét a dalnak, de így ,…..
Na igen, könyv helyett BONNIE TYLER itt is, és mindenhol, egész nap, és egész éjjel.... Ez most az idei Eurovíziós Dalfesztivállal kezdődött. Ismertem én őt már régebben is, hogyne ismertem volna, és szerettem a dalait is, az aktuális lejátszólistámon mindig ott volt a…..
kerry4ever 2013.05.26 23:48:12
@Balázs Bali: Szia, köszönöm a kedves szavakat, és a blogot is ismerem :))
nagyon szuper és naprakész, az enyém inkább csak személyes benyomásos, nem igazi rajongói blog.
Rengeteg élő fellépést nézek a neten, és annyira nagyon sajnálom, hogy nem jutok el egyre sem :(  Tavaly a Budai Várban volt fellépése, nem tudtam elmenni, nem volt rá pénzem, idén sincs pénzem, és csak külföldön lép fel, szóval reménytelen :(  Jövőre meg ki tudja…..
Van egy interjú, ami különösen fontos volt a Malmö-beli tartózkodás alatt. Egy hazájában híres svéd riporter, Mark Levengood készítette még a szombati döntő előtt, és a nemzetközi sajtó értestülései szerint Bonnie bevallottan annyira jól és felszabadultnak érezte…..
A könyv fülszövege: "Egy derűs májusi reggelen a tizenegy és fél éves Pete Péter lába beleütközött az ágy végébe, amikor ki akarta nyújtani. „Mi a manó? – nyögött fura, mély hangon. – Éjszaka rövidebb lett az ágyam? Biztosan álmodom.” De Pite nem álmodott.…..
A könyv fülszövege: "Kyle Chase átlagos amerikai középiskolás egy átlagos amerikai kisvárosban. Értelmetlennek érzi a tanulást, üresnek a családjával folytatott panelpárbeszédeket, céltalannak még a haverjaival való lötyögést. Mert a haverokhoz is csak jobb híján csapódik.…..
A könyv fülszövege: „Február 12. – Tíz másodperc. Ennyi sem kell, hogy az ember tönkretegye az életét. Ha valaki, akkor én tudom. Egy perce sincs, hogy megtörtént. Épp odaértem a lépcsőházunk bejárati ajtajához – egyik kezemben egy átlagos bagettel, a másikban némi…..
A könyv fülszövege: "– Halott lány közeledik – mondják a fiúk a folyosón.  – Áruld el a titkodat! – suttogják a lányok egyik vécéből a másikba. Én vagyok az a lány. A combjaim közötti hézag, a hézagon átsütő fény vagyok. Porcelán keretre…..
A könyv fülszövege : "Carmen átlagos gyerekként nő fel édesanyjával és nevelőapjával. Amikor eléri a kamaszkort, – mint minden tizenéves – kritikusabban szemléli maga körül a világot – és benne elsősorban önmagát. Úgy érzi, elégedetlen az életével. Lázadásának…..
A könyv fülszövege: "Ebben a kutyanaplóban Blake, ez a nagyon-nagyon rossz, ám mégis imádnivaló kutya, életének egy teljes évét meséli el. Blake, akinek jó szeme van ahhoz, hogy kiszúrja a csinos kis szukákat, és aki a hadviseléshez is konyít egy keveset, komoly célt tűz ki…..
A könyv fülszövege : "Két fiatal lány, akinek otthon mindene megvolt, nekivág a nagyvilágnak, kiégetten és céltalanul. A kósza hírek, a ködös illúziók nyomán indulnak el, és csakhamar megtorpannak a kiábrándtó valóság előtt. Merre visz az útjuk, zsákutcába-e vagy a…..
A könyv fülszövege: "Hiába mondod a jövőnek, hogy STOP.  Nincs REWIND gomb, nem tudod visszatekerni a múltat. Az egyetlen mód, hogy megtudd a titkot, …ha megnyomod a PLAY-t. Clay Jensen semmit sem akar tudni Hannah Baker kazettáiról. Hannah meghalt – gondolta –, magával…..
A könyv fülszövege: "Ez a történet egy szigetről szól, ami olyan kicsi, hogy egyetlen térképen sem szerepel. Egy kislányról, akinek az édesanyja egy évvel ezelőtt elindult otthonról a legszebb cipőjében és soha többé nem tért vissza. Szól még Tiszteletesről, aki japán…..
Simonéknál mindig történik valami. S bár az írónak/rajzolónak három macskája van (most már négy), azok összes tulajdonságát, rosszaságát, kedvességét egybegyúrva alkotta meg Simon's Cat alakját, a kicsit dagi, nagy szívű, de nagy szélhámos macskát, aki gazdája kedvence,…..
A könyv fülszövege:Valamikor az 1930-as években gyilkosságot követnek el az amerikai Délen, egy katonai támaszponton. A tragédia részesei a következők: két tiszt, egy közlegény, két asszony, egy filippínó meg egy ló. A sótlan Penderton százados és zabolátlan, kacér…..
A könyv fülszövege: "Nem lettem pszichológus. Így is terhes volt gyakran a név, a híres ember fiának lenni, nagyon szerettem volna önmagam, Popper Gábor lenni. Félre ne értsd: mindig nagyon büszke voltam apura, és az vagyok ma is." Őszinte vallomás ez, amely végighúzódik a…..
A könyv fülszövege:"Van egy kislány, akinek mindig jókedve van. Van tizenkét baba, akiknek mindig rossz kedve van. És van egy balatoni villa, ahol ez a kislány és ez a tizenkét sértődött baba találkozik.Természetesen a babák jobb kedvre derülnek a kislánynak köszönhetően,…..
Egy kamaszlány életének alig több, mint egy éve a szocialista Magyarországon. Az eseményeket Juli, a 13 éves kamaszlányt figyelve látjuk, bár az elbeszélés egyes szám harmadik személyű, mégis Juli látásmódja van kiélezve, az ő szemén keresztül látjuk az eseményeket, a…..