Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Folqa

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba NSFW: Taxis verés 2012.09.12 17:17:47
Nem munkahelybarát videó valami pár dolláron rugózó tengerészgyalogosról amint pépesre ver egy szerencsétlen taxisofőrt. Az elkövető, John Adam Kinosh az eset után becsekkolt egy pszichiátriára, a taxi sofőrről pedig itt láthattok képeket. ..
Aki Magyarországon a turizmusból él, az általában sír. Igaz, sírnak a brókerek is, a pékek is, és valószínűleg az eszkimók is. A turizmusban dolgozók viszont annak ellenére sírnak, hogy évről évre több a fóka. Hogy is van akkor ez? Idejön a sok vendég, de nem költ? Vagy…..
Folqa 2012.08.20 23:49:24
@Anti Anyag: A kínai származással kapcsolatban írtunk egy posztot korábban, mi nem tartjuk feltétlenül katasztrófának. folqa.blog.hu/2012/07/27/vedd_az_angolt
Folqa 2012.08.20 23:50:52
@travelnyuszi: Vannak azért már szép számmal jó boltok, színvonalas termékekkel, mi szeretjük például a Memories of Hungary boltjait.
A hétfőket utálhatjuk, a kedd viszont már egyfajta feloldást kell, hogy adjon. Mégis ilyenkor elindulni egy rövid egy napos gasztronómiai utazásra merész ötletnek tűnik. Nemcsak azért, mert túl korán indulunk és nincs időm a törzshelyemen elfogyasztani a sok éve töretlenül…..
A felszíni képek után megvan ez is, a felszín felé ejtőernyőző rover, amit még takar a hátsó burkolat.  Update: sőt, új, friss, szép kép is van a felszínről! Update 2: a már leválasztott, a felszín felé zuhanó hőpajzs is rajta van a felvételen. Update 3: az ereszkedést…..
Gyors egymásutánban két cikket is szenteltek az Index könnyed, női tartalmakra specializált beszállítói a kalocsai mintának, ami szerintük egyre cikibb, és gyors terjedése után gyors kimúlást jövendölnek neki. Pedig a minta népszerűsége egyáltalán nem meglepő: komoly…..
Kongatja a brit sajtó a szuveníripari vészharangot: az Olimpia alkalmából kapható emléktárgyak többsége Kínában készült. Valós-e a félelem? Paráznak az angolok, a szigetországba is beszivárgott a globalizáció. Egyes források szerint 84, mások szerint 91 százaléka az…..
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ami a gasztronómiának a medvehagyma, az a turizmusnak a levendula. Az újrafelfedezett, szupertrendi idénynövény, ami jó mindenre, élnek-halnak érte a nők, készíthető belőle bármi, talán csak nyomtatott-áramkör nem, és szervezhető köré fesztivál,…..
Folqa 2012.07.25 22:17:31
@Crescence: Igyekszünk majd külön-külön is megemlékezni a magyarosch problémákról, stay tuned, ahogy mondani szokás! Beyoncé-val kapcsolatban egyébként a horvátok azt állítják, hogy mérhetően hatott a magyar beutazók arányára. Meglepő, magunk sem gondolnánk. Tihany amúgy rendezhetne komolyzenei koncertet a visszhangos réten, vagy más, Beyoncé szintnél emelkedettebb nívójú kulturális eseményt, egy a lényeg: nemzetközi ismertségre kell konvertálni a meglévő előnyöket.
Könnyű célpont manapság a BKK néhány hete indított fővárosi hajójárata, hiszen minden héten van valami sztori, ami kapcsán pellengérre lehet állítani: lemaradó utasok, kimaradó állomások, kis műszaki hiba, kis elégedetlenség. A jószándékú kritikusok azért sietnek mindig…..
Ezúttal két videót ajánlunk az olvasó figyelmébe. Az egyik a népszerű Top Gear című autósműsor Finnországról szóló epizódja. A vendéglátó Mika Häkkinennel beszélgetnek arról, hogy mennyire a vérükben van a finneknek az autóversenyzés, mik a tipikus finn jellemzők,…..
Érdekes összeállításra hívta fel még tavaly a figyelmet az Egy nap a városban blog. Noha a világ nagyvárosaiban teljesen megszokott, hogy világhírű celebek járnak a helyiek között, mi mégis rendre rácsodálkozunk erre. Önbizalom-hiányosak vagyunk, kicsit az fogalmazódik meg…..
Mikor elindul egy blog, akkor sosem árt összeírni, hogy mi is a cél, miről is fog szólni. Ettől persze még könnyen módosulhat az egész, változhat a létrehozói szándék, és eltérhet a befogadói percepció is: ha mondjuk irónikus blogokat félreért a közönség, vagy…..