Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stubnya Béla

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cziczó Attila egy mozgás központú előadást is szeretne a Fészek Színházban. Engem kért meg, hogy felkészítő tréningeket tartsak. Felvázolt koncepciójába elsőhallásra minden belefér. Így hát csak magamból tudok kiindulni. Olyan két tréninget tartottam eddig, amik a…..
2013. november 3. - Gabriella tizennégyszer Ez egy olyan előadás, amit tizenkilencedszer játszottunk. Sok díjat kaptunk rá. Máté még az előadás után is felhívott, hogy mindenképpen írjak valamit. Szóval: egy esős, igazán szomorú vasárnap volt. Valahogy mindannyian problémákkal…..
Gárdonyban még ittam két felest Cziczó apunál. Hazafelé Ármin (Attila kisebbik fia) beállította a telefonomat. Itthon nyílt mellettem egy új kocsma, illetve tulajváltás volt, és nekem is szavaznom kéne a közgyűlésben, hogy megvehessék a pince-részemet. Szóval ittam egy pohár…..
2013. március 11. - Gabriella tizennégyszer Na, megvolt a G14 előadás. A nézőtéren 30 végzős középiskolással. Saját bevallásuk szerint is keveset járnak színházba, hát nem csoda, hogy zavarba jöttek az intim tértől, és a kemény, hitelesre sikeredett…..
Most írok valamit. Mert kérted Máté, mert lesz ez az előadás, mert valóban gondoltam rá, köszönhetően neked és Attilának: aki írta, hogy felvétel lesz belőle. Én a felvételeken rosszul teljesítek, de ez magánügy. Általában nem a legjobb előadásokat sikerül rögzíteni, és…..
2012. november 11. - Gabriella tizennégyszer Fél négyre mentem, talán túlságosan is kipihent állapotban. Öttől volt az előadás. Néhány napja volt legutóbb, a szöveg megvan. Azért néhány jelenetet összemondtunk bemelegítésként. Már elkezdődött az előadás, megvolt a…..
2012. október 23. - Gabriella tizennégyszer Pirosbetűs ünnep. Tíztől részt vettem a budaörsi megemlékezésen. Vas István: Az Új Tamás című versét olvastam fel. Nehezen értelmezhető, de nagyon szép vers. Remélem, érthetően adtam elő. A tapsból és Suba reakciójából is erre…..
Az Aradi vértanúk napja volt. Reggel még ablakot pucoltam. Aztán délben lementem vásárolni. Egy közeli teraszon ittam egy sört, közben szövegeztem estére. Négytől volt G14 próba, és este nyilvános főpróba. Nézték a színházban játszó srácok. Nagyon jól ment. Most ment a…..
2012. szeptember 28. - Gyenge vagyok Fél négyre mentem próbára. Este az első idei előadás! Felkészült voltam, testben és lélekben egyaránt. Sajnos ezt ritkán mondhatom el ennyire őszintén. Miklós Zsófival Izgalmas új dolgok történtek, ahogy reméltem az előző este után.…..
2012. április 20., Bugyi - Gyenge vagyok Reggel hallgattam a rádiót, Vidnyánszky Attilával volt egy riport, aki elmondta, hogy a beregszászi színháza hogyan működik. Beszélt a Tóték előadásukról, amivel most jönnek ide játszani. Mesélte, hogy ők is díszítenek, kellékeznek,…..
2012. március 8. (nőnap) - Gyenge vagyok Nagyon-nagyon jól ment. Megint fejlődött, és egy újabb szintre emelkedett az előadás. Cziczó Attila író-rendező is elégedetten szemléli a változásokat, bízik bennünk, ez fontos. Nagy öröm játszani. Sajben Anita is látta, Ő a kedvenc…..
2012. január 11. - Gyenge vagyok   Ma a Gyenge Vagyok volt a Fészek Színházban, ez egy pici színház az Orczy úton, harmincvalahányan férnek be, fészkelhetik be magukat. Izgatottan vártam az előadást így a böjt után.   Fotó: GIME    Tavaly januárban…..
2011. november 3. - Gyenge vagyok  Nekem jó volt, bár régen játszottuk, mélyebbre csúszott, várom a következő előadást, hogy mivel lep meg engem is. Nagyon jól találkoztunk a közönséggel, ez fontos. Vevők voltak ránk, nem kellett meggyőzni őket: csak játszani az…..