Regisztráció Blogot indítok
Adatok
havrilla

0 bejegyzést írt és 785 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyének életmód-szabad megválasztását hirdető beat és hippi nemzedékkel szemben a férfisoviniszta populizmus (amelynek szimbóluma lehetne a hippik hosszú hajával szemben a rövidre vágott „katonás” frizura, vagy egyenesen a bőrfejűség, a „skinhead” jelenség) ellentámadásba lendült. Nemcsak a…..
havrilla 2022.07.23 03:44:05
@élhetetlen:
Inkább ne szólaltál volna meg. Hogy hazudsz és saját magadat lovalod bele a gyűlöletbe, az szomorú és beteges.
Miért hazudtok saját magatoknak is? Miért a ti nem normálisságotokat teszitek mércének?
Na ezért nem szavaz rátok a többség.
24.HU Az informatikusok kivándorlását okozhatja a katatörvény  Lányi Örs - 2022. 07.13.  Az informatikai szakemberek tömeges elvándorlásának megakadályozása érdekében az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért új adónemet javasol a KATA átalakítása kapcsán. A szervezet közleménye szerint az…..
havrilla 2022.07.20 10:26:40
@Medgar:
Nem kell a segítség, elég hülyék vagytok ti saját magatoktól is!
havrilla 2022.07.20 10:27:13
@midnight coder:
Szasr lesz, csak a teféle szar alakoknak!
havrilla 2022.07.20 17:04:15
@birkamenet:

Miért haudsz még magadnak is kisköcsög?
Na ezért lesz Orbánnak mindig kétharmada, mert ekkora seggfejek vagytok.
Orbánnak Mo. és a saját érdekében le kéne mondania! Most még odaszökhet, ahonnét nem adják ki.....
https://www.youtube.com/watch?v=vPROSuKZrWE Talán egyedül csak Bokros Lajos lenne képes rendet teremteni a Nemzeti Szégyen Kormánya által gerjesztett káoszban!  https://www.youtube.com/watch?v=vPROSuKZrWE..
havrilla 2022.06.17 12:11:39
@Rubasov et.: Te tényleg ekkora seggfej vagy?
Qubit.  2022. június 7. Sz. Bíró Zoltán KÍNAI ELEMZŐK SZERINT ELKERÜLHETETLEN OROSZORSZÁG VÉGÉRVÉNYES VERESÉGE UKRAJNÁBAN Kínai elemzők azt állítják, hogy Moszkva a nyilvánvaló vereség felé tart Ukrajnában, derül ki a csak előfizetők számára elérhető moszkvai republic.ru összeállításából, ami…..
A kormányfő igyekezett kihozni a legtöbbet abból az alkupozícióból, amit az Európai Unió sokak szerint túlzottan demokratikus döntéshozatali mechanizmusának köszönhet. Az sem zavarta, hogy szinte mindenkit magára haragított azzal, hogy késleltette a hatodik szankciós csomag elfogadását, ezzel nyerve…..
Ritkán szoktunk a szeka.blog.hu korábbi bejegyzéseire hivatkozni, de ezúttal ez elkerülhetetlen. Közvetlenül az új Orbán-kormány hivatalba lépése előtti bejegyzésünkben ugyanis elég pontosan megjósoltuk, milyen megszorító intézkedésekkel indítja tevékenységét a kabinet. Az is figyelemre méltó, hogy…..
Vitatkozom Soros Györgynek a davosi világtalálkozón elhangzott megállapításával, miszerint „az elnyomó rezsimek felemelkedésének lehetünk tanúi, miközben a nyílt társadalmak ostrom alá kerültek. Mára Kína és Oroszország jelenti a legnagyobb fenyegetést a nyílt társadalmakra”.…..
havrilla 2022.05.27 01:56:55
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Baszd ki barom, ne magadból indulj ki! Ha te hülye vagy, akkor csak ellenzéki szavazók közül vagy egy.

Amúgy a szokásos ostoiba , szar cikk. Magatoknak hazudtok. Ja, ha kell az ötödik kétharmad, akkor megértem.
havrilla 2022.05.27 15:09:07
havrilla 2022.05.27 15:10:26
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ja, az igazság, hogy, ha ilyen ostobák maradtok, akkor legközelebb megint kétharmad lesz.
Azt nem értem, hogy miért hazudtok magatoknak is?
Az orbánista propagandisták - mint sok más despotikus rendszer támogatói - a liberalizmussal szemben nem nagyon tudnak felhozni valamilyen erős érvet. Mondják, hogy a liberalizmus egyenlő a gyengeséggel, a döntésképtelenséggel, vagyis nem elég "férfias", "tökös". Ebből indul ki a csúsztatás és a…..
havrilla 2022.03.20 08:34:03
Novák Katalin a reakciós orosz és világpolitika legveszélyesebb formájával áll kapcsolatban; ezért örvendezett Putyin annyira - a háború kellős közepén - az elnökké választásán! TELEX – 2022. március 15. Buda Péter: Isten, haza, atomcsapás „A vallást be kell építeni a stratégiai ügyekkel…..
Csak a magyar gazdasági-politikai-szellemi elit által összeállított kormányprogram megvalósítása mentheti meg az országot a következő évek összeomlásától. Aki szívén viseli a magyarság érdekeit, az szavazzon a Márki-Zay Péter vezette az Egységben Magyarországért választási programjára április…..
havrilla 2022.03.10 10:48:16
@ulpius66:
Ilyen okos vagy a politikában is? Akkor értem az eddigi háromszoros kétharmadját a Fidesznek.
Borisz Berezovszkij 2000-ben ezt írta annak a Putyinnak, akit korábban ő maga is segített hatalomra kerülni: "Kérem önt Elnök úr, hogy álljon meg, amíg nem késő! Ne engedje ki a palackból a korlátlan hatalom szellemét, amely több mint hetven éven át pusztította országunkat. Nem fog megbirkózni vele.…..
havrilla 2022.03.05 10:36:10
@BiG74 Bodri:
Anyádról beszélsz?
havrilla 2022.03.05 13:00:29
@istvankah:
Ritka bunkó vagy édes fiam. Igazi szavazója vagy az ellenzéknek. Szart eszel és nincs eszed.
havrilla 2022.03.06 06:51:27
@a nagy hohoohooo:
Te sem leszel már ostobább, az biztos.
Nem lehet kimaradni Tóth István János, a Korrupciókutató Központ Budapest igazgatójának írása. (Megjelent a 444.hu-ban március 2-án.) A BBC február 24-én, az orosz támadás kezdetén adta közre egy brit katonai intézet szakértőjének elemzését arról, miért van Ukrajnának kevés esélye, hogy…..
  Az Európai Unió liberális, tehát kompromisszumra törekvő politikájához szokott, azokkal szemben pimaszul lavírozó Orbán Viktor most Putyin birodalmi politikájának betonfalába ütközött. A Putyinnal folytatott öt órás tárgyalás után, - ami sejthető módon inkább kioktatás volt, mint párbeszéd –…..
Mit? Alapszabály: Lehetőleg ne legyen háromnál több üzenet, de ezt minden politikus ismételgesse és magyarázza! Az üzenetek a közös, össz-nemzeti összefogás jövőjéről szóljanak! A Fideszről amennyire lehet „csak jót, vagy semmit!” Ha valami folytathatónak tűnik, azt mondjuk ki (mert az…..
Amikor az ember már külföldön él, egy fokkal könnyebb dolga van, ha új lakásba költözne, ám még ilyenkor is érhetik váratlan és nem feltétlenül kellemes meglepetések. Ilyenekkel szembesült a Prágában élő Karel is (aki legutóbb a nagy pogácsa-rejtélyről írt)...
havrilla 2022.01.25 11:23:53
@ChristineK: Feljebb és nem felljebb
HI
A homoszexualitás ugyanúgy, mint a "családcentrikusság" (főleg nem a mama-papa-gyerekek nukleáris család) teljesen mellékes téma a Bibliában.  Krisztus nem a családról, hanem az individuális hitről, a hívő ember felelősségéről és megváltásáról beszélt! Úgy látszik Orbán álszent, anti-liberális és…..
havrilla 2022.01.24 16:49:32
@Magyaur:
Ezt a baromságot tanultad, vagy magad találtad ki?
Márky-Zay Péter olyan "küldetéses ember", aki fölötte áll nemcsak a rasszizmusnak, sovinizmusnak, de a pártsovinizmusnak is! Ő az, akinek a vezetésével el lehet takarítani Orbánnak és rendszerének erkölcsi hulláját!..
MaGYAUR Novák Katalin & MZP 2021.12.22 08:15:31
 Az igazi bábjátékos, - az emberekkel, mint kis bábfigurákkal játszó, magát istennek képzelő politikus – természetesen maga Orbán Viktor. És amikor az államfőségről volt szó, akkor nem akart semmiképpen sem ellenszegülésre vetemedő karakteres politikai egyéniséget. Olyasvalakit akart, akivel…..
Ágoston László: "Mióta nem vagyok keresztény, egyre jobban értem Jézust. Hogy milyen lehetett a küzdelme a konzervatívokkal (vö: farizeusok) és milyen lehetett egy értetlen, önző, ostoba világban kommunizmust hirdetni (vö: add oda mindened a szegényeknek, osszátok meg, amitek van, és ne keressétek a…..
Ha az Ellenzéki Összefogás azon dolgozna, hogy a 2022-es választásokon a most még irreálisnak tűnő kétharmados győzelmet elérje, akkor ez az ambiciózus cél megtermékenyítő hatású lenne mind a kampány tervezésére, mind annak a lebonyolítására! Ennek alapján a választópolgárok megcélzott körének…..
havrilla 2021.11.25 02:02:14
@BiG74 Bodri:
Te ugyan olyan seggfej vagy, mint a cikk szerzője.
Nagyon hiányzik nektek a pofáraesés jövőre.
havrilla 2021.11.25 13:08:24
@Magyaur: Te tényleg ilyen naív vagy? Nem. Szerintem simán hülye.
Most olyan választás jön, amelyet akkor is a Fidesz nyer, ha elveszíti azt. Körülbelül így lehetne megfogalmazni azt a vélekedést, amely mostanában ugyanúgy megjelent mind ellenzéki körökben, mind kormányoldalon. Nem alaptalan ez a felvetés, hiszen a Fidesz látványosan építi azt a gépezetet, amely…..
havrilla 2021.10.29 11:36:38
@evilwolf:
Ritka nagy marha vagy édes fiam. Tanultad, hogy ennyire hülye lettél?
havrilla 2021.10.29 11:38:49
@white999:
Te biztos nem leszel már normális. Még visszamenőleg sem.
Csak hihető hazugságokkal érdemes kampányolni. A politikai marketing e kikezdhetetlen törvényét meg lehet sérteni, de annak súlyos következményei lesznek. A Fidesz most úgy tűnik, hogy a politkai sci-fi és hitelesség közti szűk mezsgyére tévedt, és ha nem térnek vissza a hihető hazugságok világába,…..
havrilla 2021.10.24 00:32:50
@Az a baj....hogy be se jöttek: 0
Tényleg ekkora barom vagy?
Az előválasztás egyik legnagyobb hozadéka, hogy a pártok már nem csupán a közvélemény-kutatások alapján ítélik meg a választóikat és önmagukat. Ha valaki hibázott, annak következményei voltak, ha valaki jól csinált valamit, akkor lendületbe jött. A politika már nem csak az elemzők okoskodására épül,…..
havrilla 2021.10.11 15:52:39
@midnight coder:
Azért ezt a Jézus és az írásos szöveghiányt és, hogy milyen volt, azt gondold végig mégegyszer.
A közösségvállaéás kérdésében egyetéertek.