Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tihhenegger

60 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendesen, derekasan járogattam nyáron is edzeni, heti két-háromszor biztosan. Kajára, alvásra viszont kevésbé figyeltem sajnos, meg azért a Balaton Sound alatt edzés se volt annyira gyakori... hétvégi Balcsi, Siófok... nyilván nem véletlenül szoktak ősszel-télen felkészülni a…..
Ismét új helyet látogattam meg az AYCM kártyával, és ismét GildaMax volt az. Borzasztó jó kérdés, miért választjuk majdnem mindig a GildaMax valamelyik termét: én a persze korszerű, rendes berendezésen kívül a 0-24 órás nyitvatartásra tippelek. Annyi mentális terhet levesz a…..
Tihhenegger 2012.07.26 18:14:53
@AYCM: Szia! Természetesen, sőt nagyon örülök neki! :)

Annyit esetleg kérhetek, hogy jövő hét elején történjen ez meg, van ugyanis pár várakozó posztom, amit hétvégén kiraknék! :)
"Minden alkalommal, amikor McDonald'sban eszel gyerekként, győztél. Minden alkalommal, amikor felnőttként teszed, vesztettél." Nem rossz, nem rossz!..
"I didn't want to just be a bodybuilding champion, I wanted to be the best bodybuilder of all time." ..
A Váci úti Gildamax-ban ki van rakva egy gép, gondolom lehet rajta netezni - sosem használtam még, egyrészt edzeni jövök, másrészt ha nagyon sürgős valami, ott a telefon (a free wifi viszont épp ezért derék). Mindenesetre ma vártam egy cimborámra, s rápillantottam a desktopra -…..
Megeszel. Sokáig nem vettem komolyan, de mióta elkezdtem odafigyelni a táplálékbevitelre, re kell ám videálnom a korábbi szkepticizmusomat: valóban legalább annyit számít az étkezés, mint az edzés. Lightosan tolom edzések után a fehérjét, s emellett nem fanatikusan, csak…..
az ízesítetlen fagyinak? Még nem prábáltam, de eléggé gyanús, hogy jég íze van, a jégnek meg víz íze, a víznek pedig nincs íze. Sejtésem szerint pont ezért ízesitik a jegyet, hogy pl. finom csoki íze legyen a fagyinak. Így viszont rejtély, hogy milyen lehet a csokifagyi-íz?…..
Tihhenegger 2012.07.04 09:11:03
@Babid: de akkor miért nem tejcsokis ízt írnak rá? :)

Egyébként, valószínűleg sejtem a megoldást: egyszerűen kikevertek vmi elfogadható ízt, és megkérdeztek 200 embert, hogy mihez hasonlít, s többen mondták, hogy csokifagyi, mint csoki, s ezért lett.

Vagy nem. :)
Emlékeztek az öröm és bódottára, amikor új súlyzókat kapott a Váci úti Gilda? Azóta eltelt némi idő, s szerintem minden idejáró a pokolba küldené az új szerzeményeket, a tervezőit pedig tüzes vaslapon égetné amíg a világ világ. Talán picit tovább is. Ugyanis, ahogy a…..
az, hogy nem csak simán elviselhető, hanem különösen jó íze van a fehérjekészítmények! Lehet, ha minden nap kétszer tolnám, hamar elegem lenne, de így az ismerkedési fázisban kifejezetten fincsi! Bizony, megvettem az első kezdőszettemet. Olya régen halogattam, mondván, hogy…..
testsúlycsökkentés a célom, a testzsír-százalék csökkentése viszont elég fontos lenne. Ilyen szempontból elég jelentős probléma, hogy a péksütik bizony veszett finomak. De már kezdek leszokni róluk!!A finomított cukor és fehérliszt elvileg a két legrosszabb dolog, amit ehetsz…..
Itt van! :)A MOM-nál lévő Sportmax2 két legnagyobb erénye, hogy elfogadja az AYCM kártyát, másrészt van kinti rész: úszó és pihenő is, ezért döntöttük sportfoglalkozás mellett a forróság enyhítésére. Ahogy írtam korábban is, rosszul menedzselt helynek tűnik, s ezen a…..
Bizony, eltérés van a projektált és a valós teljesítményem között, és nyilván nem pozitív irányba, hogy nézne az ki? Egyszer sikerülne valami jobban, mint a tervezett, valószínűleg rögtön világvége lenne, nem kéne várni december 21-ig és a majáknak sem lenne igazuk…..
Margitszigetkörök méréséhez a kezdetektől fogva mobilos applikációt használtam, szuperül működött, szép eredményekkel. Felmerül a kérdés, miért nem használok a gyúráshoz is valami appot? Borzasztójó kérdés, és a válasz valószínűleg elszomorító: mert buta…..
A rendszeres edzés, az étkezésreodafigyelés bizony egy életstílus, s akinek - nekem - ez nem volt jellemző korábban, annak komoly erőfeszítést és motivációt igényel a váltás.Részben emiatt keresgéltem motivációs anyagokat magamnak, amikor találkoztam a Holstee manifesto-val.…..
A hűséges állat, aki mindig hoz és visz a különböző termekből. Miért rakom fel? Csak úgy, megtetszett aznap este is a gép. :) ..
Utána kéne járni, van-e még AYCM elfogadóhely úszoda, ahol van külső medence is, a Sportmax2-n kívül is... nincs vele semmi baj, azon kívül, hogy embertelen messze van, legalábbis a Nyugatiból nézve. :) Olyan rossz időt jósoltak ugyenis a következő hétre, ma pedig olyan szépen…..
Öröm és boldogság, új súlyzókkal cserélték le a régieket a váci úti Gildamaxban! Fogásra jobbak, meg nem mállik szét a gumiburkolat, mint az előzőekben! Apró örömök :)…..
Bizony, novemberben kezdtem, azóta eltelt hat hónap, őszintén, meglepő. Nah nézzük a grafikont először:Eszerint nem állok tragikusan, testsúly picit a projekció fölött, teljesítmény picit alatta, de a trend azért jó irányba mutat. Tehát elégedett vagyok?Nem.Nem az eddigi…..
Szikrázó a napsütés, szombat délelőtt, négynapos hétvége első napján micsuda vétek lenne a zárt teremben hervadozni..! Az AYCM Kártyával bár sajnos a Hajós Alfréd nem, de a MOM mellett lévő uszoda, a Sportmax 2 látogatható ügyesen, így becéloztuk azt. A terv egy laza 1000m…..
A grafikonok beteges szeretetéről esett már szó, s belefutottam az alábbiba, muszáj megosztanom. :) Picit a férfigenitália körül mozog a szerző, de Freud óta tudjuk, hogy ez természetes, a tálalás miatt pedig különösen mulaccságos. Katt ide az élvezhető méretért!Hol…..
Az Alléban két pajtással edzettem, egyik srác - a sztori szerint - pár éve még egy ötvenkilós vézna arc volt, most viszont teljesen helyre legény. Az ő edzéstervébe csatlakoztam be egy látogatás erejéig, ez a módszer pedig a HFS, a high frequency strength edzés.Nem hallottam még…..
Partyhoz vének lettünk már, így tegnap, péntek este már csak egy nyugis pókerre futotta, azt is befejeztük 23:00-re - végünk van, mint a botnak, fölösleges is lenne tagadni. Edzeni azért muszáj, csak kihozom a maxot abból a kis időből, mi még megadatik. Meg különben is, itt…..
Véletlenül fedeztem fel. Emlékszem, csütörtök volt, fél tíz előtt valamivel. Nem sejtettem semmit. Gyanútlan voltam. Bár, legbelül éreztem, hogy valami csodálatos készül. Még a levegő is más lett. Lassan izgatottság töltötte be a termet. Nem voltak már sokan, ők…..
Világos, milyen előnyei vannak, ha az ember egy termet kiszemel, s törzsvendég lesz. Arról nem beszélve, hogy összeismerkedik a többi arccal - persze ez szubjektív ügy, valakinek van hozzá kedve, van, akinek nincs - kiismeri a gépeket, súlyokat, plusz az apróságokat, melyik zuhanyzó…..
Meglep, hogy a naívan és teljesen önállóan kitalált mérőszámom működni látszik! Itt van például a 20. hétről a statisztika.Teljesen jól látszik, hogy az USA út alatt (14-18 hét) nem fejlődtem, stagnált az 50 kg-os szinten a fekvenyomás, viszont a testsúlyom jól megindult…..