Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HGeeks

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megapiton, Megacápa, meg a faszom. Gondolhatnánk, de nem, az Asylum ugyanis úgy döntött egy kétfejű cápa sztorival folytatja a minőséginek nem feltétlen nevezhető, de a maga nemében zseniális filmjeinek sorát. A 2-Headed Shark Attack című film valószínűleg a büdös életben nem…..
Gyerekkorom egyik első horror/thriller filmjei közé tartozott a Pókiszony című 1990-es remek, amiről, akkor még nem is igazán tudtam, hogy ezt a műfajt képviseli, de hetekig voltak rémálmaim és tulajdonképpen a mai napig nem igazán szeretek pókos horrorfilmeket nézni. Örökre…..
Az az igazság, hogy már több éve nem néztem Eddie Murphy-s filmet (a Shrek-et nem veszem ide, hiszen ott csak a hangját adta, bár azt nagyszerűen tette szerintem). Talán legutóbb Az elvarázsolt kastélyt láttam, amivel kapcsolatban nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyenge film, amiatt…..
 Rengeteg egykor nézett és közkedvelt sorozatból készül mozifilm és biztosra vehető, hogy a készítők kezüket összetéve az ég felé fordított arccal rimánkodnak, hogy legalább olyan sikert érjenek el, mint a Mission Impossible. Bár John Woo szokásos lassított akciókkal és…..
HGeeks 2011.12.18 23:34:36
IDDQD Hardcore-e vagy? 2011.12.07 18:47:26
Vajon mennyi játék a túl sok játék? Mikor mondhatjuk azt, hogy valaki túlzásba viszi, és ez már egészségtelen? Egy reggeltől estig végigjátszott hétvége? Napi átlagban 2-3 óra? 4? 5? Nyilván egyéntől függ, meg attól, hogy  mennyi ideig tartja az ember azt a napi X óra…..
Majd’ 30 év telt el azóta, hogy John Carpenter megalkotta minden idők egyik legnépszerűbb horrorfilmjét, a The Thinget, ami mellesleg szerintem egyáltalán nem egy nagy dobás (bár elképzelhető, hogy egész másként vélekednék róla, ha nem pár hónapja láttam volna először).…..
A The Divide posztapokaliptikus thriller (horror?) idén sem került a filmszínházakba, elvileg jövő év elején azonban már láthatja a közönség. Alább a nyitó jelenetet nézhetitek végig, Xavier Gens rendező nem tökölt, rögtön az elején elpusztítja New Yorkot, az emberek pedig…..
HGeeks 2011.12.09 00:45:36
Játék indít – grafika maximumra – nehézség (férfiasan bevallva) csak hardra, de megvan az oka – robbanás – holy shit!!! Belecsöppentem a 3. világháborúba basszameg! Fingom sincs, hogy kivel vagyok, hogy ki az ellenfél, de lőnek rám mindenhonnan, jobbról…..
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
Mintha az előbb valami fura hangot hallottam volna, fogalmam sincs, mi lehetett az, lehet, hogy csak fingottak a szomszédban, de a biztonság kedvéért holnap első dolgom lesz, hogy felszereljek vagy 40 kamerát a ház különböző pontjaira, mert ez azért mégiscsak különös, és jobb…..
Péntek 13 (1980):Slasher-őskövület. Sean S. Cunningham tökig felhúzva a hózentrógeres farmerét úgy gondolhatta, hogy ő most nagyon-nagyon odacsap a kaszabolós zsánernek. Neki is indult, egy kis erdei táborba száműzött pár fiatalt, akik imádnak dugni, inni, és szívni - szerintem…..
HGeeks 2011.11.02 09:07:19
@Gevin: Nem csak a maszk miatt. Bár az is része /már/ a karakternek:)
Ő csak nyugalmat akar a Kristály-tónál, ahol megölték az anyját. Nem élvezetből öl, nem irányítja senki, egyszerű, mint a faék - ráadásul szellemileg visszamaradott, mégis jóval intelligensebb, mint a területére betévedt fiatalok. Ha pedig beindul, semmi nem állítja meg, és mindenkit legyilkol, aki az útjába kerül.

Még a stáblista se tud végezni vele:D

Kellene egy írás az oldalra, ami összefoglalja a legtöbb shlasher ikont, élettörténettől kezdve jelen helyzetéig a filmes világban. Szívesen segítek benne, ha kell, mert a saját blogomat már amúgy sincs időm folyamatosan frissíteni. (meg kedvem se nagyon van egyedül tovább vinni)
Az említett oldal amúgy: horrorgeeks.blogspot.com
HGeeks 2011.11.02 13:21:56
@Gevin: Ja, tényleg, ki is írja a nick után:D