Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zcserei

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokkal sűrűbben terveztem frissíteni ezt a blogot. Ráadásul az ötlet csírájában még arról szólt, hogy saját gondolatokat kéne megosztani itt. Úgy tűnik ilyenek nincsenek, de ismét találtam egy olyan szösszenetet ami nagyon egybecseng az általam vallott nézetekkel és egy nálam…..
Ötödször futok neki ennek a bejegyzésnek, az előző négy próbálkozásban pedig túl sűrűn fordultak elő az ún. "nagy szavak" - nem igazán szeretem őket. Elfáradtam. (nem, nem tudom megírni ezt nagy szavak nélkül, íme:) Ha pedig "van Isten" és szabad tőle bármit is kérni, úgy…..
Nekem ma sikerült belefutnom a Google panorámaképeket rögzítő autójába az Izabella-Jósika utca sarkán, egy taxiban ülve. Azt tudom, hogy a VII. kerületben, a belvárosi részeken már jártak. Minden jel szerint most a 8. kerület van terítéken.Ezek szerint a Google Maps utcanézetein…..
Elég későn nyerhettem mélyebb betekintést Cseh Tamás világába. Kettőezertíz nyara, Homoródfürdő, Fábián Zoltán Olvasótábor. Ha nincs a Bakonybél, talán itt is lehetett volna az indián. Volt is, nekünk is volt egy kevés, így utólag sajnálom, hogy nem égtem vele…..
z olvas Kezdődjön hát! 2011.11.01 21:37:00
Hogy jó könyvtárlátogató vagyok-e, azt nem tudnám megmondani. Talán a könyvtárosok tudnák, de hogy ők örülnek, hogy vannak még papírfalók vagy pont őket eszi a franc, mert most is épp 10 könyvvel vagyok elmaradva.. - no, ezt sem tudom. Azt viszont tudom, hogy mindig van néhány…..