Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boborka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                               BIZOTTSÁGI JELENTÉS                              …..
boborka 2012.03.27 13:06:13
@ámbátor:
A törvényhozás felügyeletében vállalt szerepét tökéletesen betöltötte.
Erről a szerepfelfogásról állapodott meg Orbánnal. Motor lett.
   "De szóba sem jöhet Skandinávia. Csak a jó meleg Afrika. Ott fülledt az erotika. a-a-a."   (Kölcsey Ferenc Tivadar, 1833)  Lázár János szerint pofátlanság volt Schiffer Andrásnak exponálnia magát ügynökügyben, hiszen nagyapja, Schiffer Pál…..
Bár nem szorul rá, de – mivel tudjuk, hogy az elkövetkező időszakban a miniszterelnök úr az Unió pénzügyminisztereit fogja győzködni arról, hogy ne fogadják el az Európai Bizottság ajánlását a kohéziós támogatások befagyasztásáról – a magunk eszközeivel…..
Lépcsőház-effektus, motoszkált bennem már akkor is, amikor a rizsa kiömlött a száján, de csak a napokban szikrantódott be, hogy de hát én ehhez értenék! Végre valami, amiről úgy írhatok, hogy vitathatatlan szaktekintélye vagyok a témának. Ez volt a megmondás: „nem olcsó…..
Ha mégis létezne valamiféle isten (istenek, mert ki tudja, hátha ott is divat időnként a bázisdemokrácia), akkor arról egy dolog teljes bizonyossággal kijelenthető: nagyon nem olyan, amilyen a legtöbb eddigi mese szerint lennie kéne. Nem állítom, hogy ne lehetne benne a perifériás…..
boborka 2012.02.21 22:58:17
János Pá nem nézte olyan elfogultan az egyházát, mint ma itt sokan.

lBocsánatkérések [szerkesztés]

II. János Pál pápasága második felében a megbékélés érdekében több esetben bocsánatot kért a katolikus egyház képviselői által a történelem folyamán különböző személyek vagy csoportok ellen elkövetett bűnökért, többek között a következőkért:[39]
Galileo Galilei meghurcolásáért és házi őrizetre ítéléséért a heliocentrikus világkép miatt, 1992-ben;[40]
a nőkkel szemben elkövetett igazságtalanságokért 1995-ben;
a protestánsokkal szemben a 16. századi ellenreformáció során elkövetett bűnökért 1995-ben;
egyes keresztények hallgatásáért a holokauszt idején 1998-ban;
Husz János megégetéséért 1999-ben;
2000-ben a türelmetlenségért és az erőszakért a másként gondolkodókkal szemben, a keresztes háborúk során elkövetett borzalmakért, az inkvizíció módszereiért, a keresztények közötti széthúzást eredményező vétkekért, a kiátkozásokért, üldözésekért;
a zsidók ellen elkövetett vétkekért, a korábbi időszakokban tanúsított megvetésért, az ellenségeskedésért, a hallgatásért;
az evangelizáció során elkövetett bűnökért: amelyek a béke és a népek jogai ellen hatottak, sértettek más kultúrákat és vallásokat, semmibe vették az emberi méltóságot, a nők, a más fajok és népcsoportok jogait;
azokért a tettekért, amelyeket a társadalmi igazságosság, a gyengék, a még meg nem születettek ellen követtek el.[41][42][43]

Ezt mind elkövette a katolikus egyház. Ma keresztényibb???
Örülünk, Vincent? Dísztávirat 2012.02.17 18:17:00
Őexcellenciája Német Nép, a Németországi Szövetségi Köztársaság szuverénje részére Magyarország, 2012. február 17.Tisztelt Kolléga! Engedje meg, hogy őszinte jókívánságaimat fejezzem ki abból az alkalomból, hogy Önnek volt morális tartása, ereje és bátorsága ahhoz,…..
boborka 2012.02.18 19:37:36
@maroz:
Gugli: Provokatív írások - Ikes igék - ikes igák
Szórakoztató nyelvtani elbizonytalanítás.
boborka 2012.02.18 18:50:17
@Segna:

Kihagytad az összeolvadást és az illeszkedés törvényét.
Ezek is érvényesek és működnek.
Vesszőfutás. Ez az egy szó jutott eszembe Navracsics Tibor tegnapi brüsszeli lebőgését nézve. Magyarország elsőszámú Pótviktorának sikerült a retorikai bravúr, bekormányozta magát a sarokba, és onnan szipogta: néni kérem, genyózni nem ér!A példát látva nyugodtan…..
törökgáborelemez 429. Casus 2012.01.12 20:20:00
Schmitt Pál plágiumbotrányához hasonló ügyet – ha igaz, amit a hvg.hu állít - egy köztársasági elnök nem nagyon élhet túl. Akár lemond, akár nem, politikai karrierje halálos sebet kap, működése ellehetetlenül. Meggyőződésem, hogy a magyar államfő számára –…..
Hosszú és kalandos életemben eleddig egyetlen halálos ellenséget sem sikerült szereznem magamnak, úgyhogy ha nem akarok ilyen nélkül meghalni, rá kell hajtsak. Tehát barátaim buzdítására írok nektek a sóletről: ennél tutibb módszert keresve sem találhatnék. Geokémiai…..
boborka 2012.01.09 19:50:33
@seprűbajnok:
Majdnem így hangzik a Casablanka film egyik híres mondata ( Rick szájából a rendőrkapitánynak.) Halálosan fontos ügyben.

Habár a sólet-fortélyok is halálosan komoly dolgok, dehogy vitatom.
boborka 2012.01.09 23:11:49
@Pásztörperc: @HaKohen:
Süssetek már egymásnak egy böhöm adag sóletet! Bizonyítékként.
Tytot ki na hagyjátok a buliból. Hátha ráérez az ízére.
A magyar kormány az elmúlt napokban szavakban megtette azt, ami eljuttathatja az IMF és az EU tárgyalóasztalaihoz. A kapituláció előkészítése megtörtént, mára a miniszterelnök is kimondott mindent, amit ebben a fázisban kellett. „A korábbi álláspontunk fenntartása nem…..
boborka 2012.01.09 20:41:48
@Kara kán:
"Jer, Ossián,
Ködös, homályos énekeddel" ( Arany)
boborka 2012.01.09 22:47:12
@Kara kán:

Csak javítottam az Aranytól kölcsönzött verssoradat.
Örülünk, Vincent? Mésalliance 2012.01.06 12:33:00
Isten, haza, család. Mondja az egyik száj. Nekünk aztán ne mondja meg senki!,  ezt pedig a másik mondja. Illetve francokat, a két száj egy és ugyanaz. Na, ez az, ami így, ebben a formában nem működik. Kezdjük a végén: család. Ha szingli vagyok, enyém a világ. Senki ne szóljon…..
Sarokba szorították egy internetes vitában? Paráználkodáson kapták felebarátja asszonyával? Százmilliókkal nem stimmel a város költségvetése? Az Örülünk Vincent blog „Jobber érvelőkártyákkal” áll a köz szolgálatára.A Népszabadság 2003-ban meghamisította a…..
boborka 2011.12.30 19:44:38