Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kulcsar2011

0 bejegyzést írt és 655 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Városligetben elkezdték átültetni a fákat – írja az Index tegnapi cikkében, ennek apropóján ejtsünk még pár szót a városligeti faátültetéses ígéretekről, meghogy az ilyesmi hogyan is szokott sikerülni. A munkálatokat különben a Ligetvédők próbálták akadályozni, a civilek, ligetvédők és a…..
Kenyeret és cirkuszt a népnek! - adta ki az ukázt Néró császár az ókori Rómában. Azóta pedig mindenki úgy görgeti tovább ezt a parancsot, ahogy tudja. Mivel a Disney-nek még a mai napig nincs péksütödéje, ráálltak a Star Wars-filmek gyártására, cirkusz gyanánt. Szerencséjükre George Lucas már annak…..
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
A múltkori ESCam QF001 hatalmas sikere után itt egy újabb beltéri érdekesség. A Digoo terméke HD felbontást, éjjel látást, mozgásérzékelést, online és helyi riasztást, ONVIF támogatást, 90 és 355°-os forgatást, akár egy hónapnyi felvételt, és maximum 3 W-os fogyasztást kínál 6600 forintért. Ez most…..
kulcsar2011 2016.12.04 13:42:53
  Általános szabály manapság, hogy mennél több választási cikluson keresztül marad egy politikus az állam élén, ez az adott országnak annál kevésbé használ. A tartós hatalmukat többnyire politikai manipulációkkal biztosító, 10 évnél hosszabb ideje hivatalban levő állam és kormányfők listáját…..
kulcsar2011 2016.11.06 13:37:22
Együnk-e húst? Vajon rákot okoz-e a kolbász? Miben van igazuk a vegetáriánusoknak/vegánoknak, és mit tanulhatunk a paleósoktól? Mikor lehet kockázatos a húsfogyasztás? Megpróbáljuk szélsőségektől mentesen és objektíven összeszedni, vajon mi értelme létezik a húsevésnek, és milyen veszélyeket rejthet…..
kulcsar2011 2016.11.05 23:51:14
Sokan egyből a benzinkúthoz hajtanak, ha a műszerfalon kigyullad az üzemanyag szintjét jelző lámpácska. Ez persze nem véletlen, mindenki retteg ugyanis attól, hogy az út szélén ragad, és gyalog indulhat el benzinért, avagy motorolajért.Pedig a lámpa kigyulladása csak azt jelzi, hogy hamarosan…..
kulcsar2011 2016.10.29 23:21:57
@Megoldó: meg a kép is elég kis méretű, az eredeti helyen biztos, hogy nem található nagyobb méret?
A Blahán megint felálltak a színpadra azok, akik imádnak színpadra állni, és megint elmondták ugyanazokat a képtelenségeket, amelyeket egyenként ismételgetnek már 3-4 éve, és amelyek összesen rendre kudarchoz vezetnek. Most sem lesz másképp. Bokros "500 napja", Gyurcsány "ki, ha én nem" magán…..
Ezt a jó szokását lovagolta meg a Kétfarkú Kutya Párt azokkal a plakátokkal, melyekkel telepakolta az összes, számára elérhető felületet. A dolog ki is merül ebben, s pont ennyire vehető komolyan. Nulla mondanivaló, nulla megoldás és nulla értelem. A szomorú az, hogy mégis jobban teljesítenek, mint…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
  Ha megnézzük a környező országokat, sehol sincs egy pártnak nem hogy kétharmados, de még abszolút többsége sem a parlamentben. Mindenhol különféle, gyakran változó koalíciókat találunk, ráadásul a horvátok és a szerbek kivételével szomszédainknál a baloldal (főként a szociáldemokraták) vannak…..
    Se vége, se hossza a médiában a híreknek és kommentároknak, amelyek a Budaházy Györgyre kiszabott ítélettel foglalkoznak. Akadnak jópáran, többek között Morvai Krisztina és Toroczkai László, akik azt a kérdést is fölvetik, hogy Budaházy György valójában nemzeti hős, akivel szemben az egyetlen…..
kulcsar2011 2016.09.04 01:05:58
@benkoo: "azért mert nem sérült meg senki" Csintalanból nagyon, de nagyon folyt a vér.
kulcsar2011 2016.09.04 15:04:13
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Csintalan megverése csak egy volt. A vádiratban fel van minden sorolva tételesen. Ha nagyon szeretnél jogászkodni, okoskodni, éveket számolni, akkor nézz ezek után.
kulcsar2011 2016.09.04 15:12:11
@Treff Bubi: van benne sok jó meglátás, megállapítás, de korrektnek nem lehet nevezni, ha sokmindennek (perirat, tények) nem nézett utána. Nem jogászként meg főleg jó jogászkodni.
Szerintem teljesen életszerű, amit a miniszterelnök elsőszülött gyermeke, Orbán Ráhel állít, hogy szeptember 17-20 között az ember lánya csak úgy kiugrik Bahreinbe, magánútra...
Ha eddig azt hitted, hogy nem lehet spórolni legálisan a BKV-bérleten, akkor tévedtél. Mutatom a trükköt: a havi bérlet 9 500 forintba kerül, a negyedéves bérlet pedig ennek a háromszorosába, 28 500 forintba. Viszont míg a havi bérletet csak 30 napig használhatod, addig a negyedéves…..
kulcsar2011 2016.09.02 08:57:48
Városi Kurir Saját lábon 2016.08.31 14:56:11
Hiszek a gyereknek. Miért is kételkednék abban, akinek a vérében van - többek között - a viszolygás mindentől, ami álságos, apukájától meg magától tudjuk, hogy "ő soha sem hazudott". Méltatlan lenne hozzá, és rajta keresztül nemzetes családjához - Uram, ne adj! - a valótlan állítás. Eddigi…..
Újabb évad, újabb felháborodott szülő kap rohamot azért, mert Pistike csak nem olyan jó, mint hitték, és nem jutott be az élő adásokba. A Blikk írta meg, hogy egy apuka a Facebokon tette közzé kínjait, és írta le részletesen, hogy a most forgó műsor (a válogatók, a tábor és a mentorház felvételei…..
kulcsar2011 2016.08.25 09:39:09
@FF: val.szeg a nézők is aláírnak valamit
Nem tévedés, ami az ezelőtti, többhónapos, világnézetünk alakítását és a megfelelő fokú gyűlölet felkeltését célozta, az nem kampány volt, csak úgy, kedvfokozás okán történő tá-jé-koz-ta-tás céljából esett meg velünk. Most viszont már beindult a hivatalos kampányidőszak a semmit-eldöntő népszavazás…..
Ha most lennének a választások, a Kétfarkú Kutya Pártra szavaznék. Ki nem szarja le? Leginkább én magam. Mert ez nem igazán jó, ez inkább kényszer.  Persze röhögni mindig szerettem, például Kálmán Olga Mogács-interjúja, vagy inkább Mogács Olga-interjúja születése óta klasszikus és a…..
Desmond Child olyan, akár egy olcsó halaskofa. Orrfacsaró bűzt árasztó halat árul a piacon. Nem csoda hát, hogy senki sem kér belőle. A hajdan szebb napokat is látott – azóta honosíttatott – dalszerző az 1956-os emlékév alkalmából a „Nemzeti Együttműködés Rendszere” szolgálatába állva, újra…..
A cikk szerzője a blog alapítója...
kulcsar2011 2016.08.20 01:03:00
@ulpius66: de ha értelmetlen a kérdés és még értelmes válasz sincs, akkor jogos a bojkott
A rák kapcsán számos (súlyos) tévhit él az emberek fejében, ezek közül szedtünk össze néhányat. 10. Csak egy rák létezik Valószínűleg a legsúlyosabb tévhit a rákkal kapcsolatban, feltehetőleg a "rákgyógyszer" képzete szülte, ha létezik egy gyógyszer, akkor bizonyára a betegségből is egyetlen egy…..
kulcsar2011 2016.08.19 14:32:15
@Nancsi: gyógyszergyáraknak felesleges érdeke az állapot konzerválása; a rossz életmód miatt úgyis kialakul újból a betegség, vagy ha az nem, idővel biztos lesz más betegsége az embernek, úgyhogy lesz mindig munkájuk
Madonna az egyik kedvencem, ha vintage fotókról van szó, egyszerűen imádom a róla készült régi képeket, melyekből gyakran szemezgetek itt a blogon is. A legkedvesebb fotósorozat számomra az, amit a híres fotós, Richard Corman készített róla New Yorkban '83-ban, amikor az énekesnő még egyáltalán nem…..
Szépen csillog a holtversenyben kiharcolt ezüstérem, Cseh László riói teljesítményét mégis kudarcként könyveli el a hazai közvélemény. Ezt az érzetet ő maga is osztja. Sőt, még sugallta is, amidőn mentális okra vezette vissza a balsikert, mondván: „Rám zuhant az ötkarika.” (Facebook.com, augusztus…..
kulcsar2011 2016.08.14 12:36:08
Kényes kérdés, hogy mit jelent a fogalom: "rossz album". Hiszen minden vélemény szubjektív, mindenki máshogy ítéli meg a kedvenceit, sőt, lazán elképzelhető az is, hogy pont azért, mivel annyira szereti valaki valamelyik bandát, képes annyira kritikusan kezelni a munkásságát, hogy lazán megmondja:…..
kulcsar2011 2016.08.14 12:11:26