Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenről Orbán tehet!

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím!                     Ez év januárjában kerültem a Zepter Cég szegedi irodájába. Vizsga után 1 napig a cég telefonján kellett kuncsaftot "fogni", majd 2 nap múlva saját mobilon saját másoló papíron, illetve…..
Mindenről Orbán tehet! 2013.03.02 04:43:55
@Chamea:

Na akkor kezdjük a legelején!
A Zepter nemhogy a fizetési információkat, de még a saját nevét sem képes felvállalni a hirdetéseiben.
Nem egy, nem két emberke van, akik csak a munkakezdés után értesült róla, hogy kb. mindent neki kell finanszíroznia a munkája elvégzéséhez.
Az már más kérdés, hogy a posztoló hülye, és nem erti, hogy miért is ilyen gazdag ez a Zepter(muhaha), de azért neked sem ártana tájékozódni erről az igen neves cégről, mely egy kb. 2000 forintos beszerzési áru terméket pofátlanul magas, 150 000 forintos áron képes rátukmálni az öregasszonyokra. Nem egyszer jól át is verték őket, ilyen-olyan garancia megvonásokkal, szerződést gyorsan aláiratva gigantikus összegekről, stb.

Nem tudom mennyi jutalékot kap az, aki eladta a terméket, de van egy sejtésem róla, hogy a cég sokkal jobban jár, már ha csak azt nézzük, hogy még a pezsgőspoharat is az eladóval fizetteti ki.

Esküszöm nem is értem, hogy egy ilyen cég hogyan létezhet még ma is, és állítom, minden nap tele van az előadóterem potenciális ingyen-munkaerővel.
Bigyóblog Na mi ez? 2013.01.04 14:16:00
Via OhGizmo! ..
Mindenről Orbán tehet! 2013.01.04 19:04:24
@osiosiosi:

De hova megy a lába? Mert akárhogy nézem, ez sehogyse passzol. Ha jobb oldalt az a sarokrész, akkor mi fogja a lábát, hogy ki ne essen a cipőből?
Régen az Android egyenlő volt a meg nem értett mobilosok fellegvárával, kevés, de kimondottan értelmes és mondhatni tehetős, de bizonyára művelt és tájékozott ember használta, de így 2012-re a népszerűségének és a már olcsón is megvehető Androidos beugró szintű telefonoknak…..
Mindenről Orbán tehet! 2012.12.20 08:54:51
@Nicoletta87:

Oszt mi a ***os red****, k**** i*****, fa*******************ért nem linkeled be ide az appodat ide, hogy mehessek lepontozni???

A posztoló meg egy igazi, beszűkült magyar, aki azt hiszi, hogy Magyarország a világ közepe, és csak itt gyűlik össze minden szenny, ami előfordulhat.

Amúgy hogy lehet itt kommentelni? Segítsetek plíííz!
A méltán népszerű Szkepticista Gyülekezet ma a Kobak Klub rendezvényének keretében népszerű történelmi legendáriumokat zúz szét a tudomány, ráció, világosság és európaiság jegyében. A szélsőjobb magyarországi elburjánzásával a történettudomány területén is…..
Érdemes elolvasni az apróbetűs részeket az online szerződéseknél is, mert különben egy 320 forintos tartozás miatt fizethet az ember 3800 forintot a behajtónak: Teszveszen hirdettem, eladtam, majd értékeltem az adás-vételt. Mivel más terméket eszem ágában sem volt hirdetni,…..
Mindenről Orbán tehet! 2012.12.05 21:04:16
Én kemény 600 forinttal tartoztam az allegroupnak, amiből behajtós ügy lett.
Akkoriban volt a nagy összeborulás a Vatera és a Teszvesz között. Küldtek nekem egy vagy két felszólító emailt, hogy tartozok nekik 600 pézzel. Be is gazoltam rendesen, így elutaltam nekik a lóvét. Igen ám, csak ugye az összevonáskor mindenki kapott egy új felhasználónevet '_v' utótaggal a régi helyett. Én azt hittem, hogy a régi felhasználónevem ezzel automatikusan meg is szűnik. Francokat!
De azért az új felhasználónevemet is inaktiválták(belépve a számlázóba 0-át mutatott az egyenleg, de ezt betudtam technikai hibának), ezért gondoltam, hogy akkor azon van a tartozás(és még mindig abban a hitben, hogy a régi már nem is létezik), így elutaltam a lovettát az új felhasználónevem számlaszámára(mi a francért nem lehetett volna megtartani a régit?), és nagy nyugodtan hátradőltem, hogy akkor nekem innentől semmi gondom. Hát a nagy lópikulákat kérem szépen, kiderült, hogy azóta átadták az ügyet a behajtónak(mivel rossz account-ban lett elkönyvelve a befizetés), és fenyegettek,, hogy akkor nemsokára már bírósági ügy is lehet belőle. Én meg hát vázoltam nekik a helyzetet, hogy nem fogok az allegroup hülyesége miatt kétszer(ötször) fizetni. Azóta elköltöztem abból az albérletből(ahova nem is voltam bejelentve), így a leveleket nem kapom meg oda. De telefonon se kerestek, úgyhogy nyilván belátták, hogy nem tehetnek semmit.

Egy másik sztori, ami most aktuális:
A UPC az előző albérletben felmondott szerződés után kér pénzt tőlem egy be nem fizetett havi számla miatt(ami amúgy jogos). Azaz nem ők, hanem a behajtó, ugyanis a kedves a UPC cseszett egyetlen felszólító levelet is küldeni nekem, hogy ugyan fizessem már be az elmaradt havimat(gondterhes is lettem). Plusz még azt is rám akarták tolni, hogy a Media Boxot és a modemet nem adtam le(plusz tízezer). Azt ígérték, ha elküldöm nekik a leadásról szóló lapot, akkor levonódik a tízezer és fizethetek november elején. Elküldtem nekik, azóta se levél, se telefon, így azt se tudom hova fizessek. :)
Mindenről Orbán tehet! 2012.12.05 21:05:16
@Xezs: Én nem olvastam, jöttek is élő százlábút csinálni belőlem, meg pár hasonszőrű figyelmetlen alakból. :)
Tegnap megérkezett az éhségmenet a Kossuth térre. A múlt héten indult menet 200 kilométert gyalogolt a hóban-fagyban, Miskolcról Budapestre. A "Munkát, kenyeret" transzparens elég egyértelmű, Borsod megyében se munka, se kenyér ...a Rózsadombon lakó kormánytagok, képviselők meg…..
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
Mindenről Orbán tehet! 2012.01.13 15:49:05
1. A politikusbűnözés felszámolása érdekében bevezetjük a zéró tolerancia törvényt, melynek részeként eltöröljük a mentelmi jogot. --> Nagyszerű. Akkor minden piszlicsáré koholt baromság miatt őrizetbe lehet majd venni a képviselőt. Remek politikai fegyver lesz.
2. Adó- és járulékcsökkentést hajtunk végre, mellyel munkahelyeket mentünk meg, és újakat teremtünk. --> Ez szép gondolat, csak azt kérdezném, amit a cigányasszony, mikor számonkérik, hogy miért nem vett BKV-jegyet. MIBŰL?
3. A devizahiteleseket megmentjük a kilakoltatásától a hiteleik támogatott forintosításával, amelynek költségét bankadó formájában a bankokra terheljük.- Nagyszerű. Meg lehet nézni, milyen lett a végtörlesztés visszhangja. Ezeknek semmi sem jó.
4. Az energiaszektor nemzeti tulajdonba vételével csökkentjük a lakosságot terhelő közüzemi díjakat. --> Hogyne.
5. A hazai vállalkozások terheinek mérsékelése, valamint az egyenlő és tisztességes verseny céljából megadóztatjuk a multinacionális vállalatokat. --> Azoknak meg majd jól elegük lesz és a vásárlókra terhelik a többletköltségeket, vagy legvégső esetben kivonulnak szépen az országból.
6. Az egykori MSZMP csúcsvezetőinek luxusnyugdíját visszanyessük több százezer forintról minimálnyugdíjra, és az így megtakarított pénzt szétosztjuk a többi nyugdíjas között. --> Mind a 0,1 fillért?
7. A munkakerülés visszaszorítása érdekében a szociális jellegű segélyeket közmunkához kötjük, és szociális kártyán fogjuk kifizetni. --> És ha nincs közmunka sem? Akkor majd hitelre szocizik?
8. A földtörvényt is úgy módosítjuk, hogy megakadályozzuk a magyar föld külföldi kézbe kerülését. --> Legalább valaki megműveli/beépíti, nem csak ott heverészik kihasználatlanul.
9. A közbiztonság megerősítése céljából a rendőrség megerősítése mellett felállítjuk a csendőrséget is. --> És ugyanolyan jogokat is kapnak majd? Pofára megy majd a furkósbot-kezelés?
10. Az elszakított nemzetrészeken élő magyarok számára törvényben biztosítjuk a magyar állampolgárságot. --> Nagyszerű. És ha itt sincs munka, majd azoknak lesz, akik átjönnek.

Egyébként meg: inkább tartozom a nyugati, kapitalista, kizsákmányoló, embert próbáló EU-hoz, mint a fejletlen keleti oldalhoz.

Isten áldja Ceausescu elvtársat!
A kormánypropaganda lassan készül a 2012-re, máris megjött az ízelítő a januári nyitányról. Míg a KDNP és az ifjúsági segédcsapata azon ügyködnek (túró rudival meg pörkölttel), hogy "gyere haza" külföldről, addig a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a…..
Mindenről Orbán tehet! 2011.12.08 22:28:11
@Jani haverja:

"ez még a balliberálisoknál is sokkal, de sokkal rosszabb kormányzás."

Miért is? Mert legalább csinálnak is valamit? Változás van? Az rossz? Ja tudom, most jön a válasz, hogy rossz irányba változnak a dolgok. Csak a seggnyaló pártkatonáknak lesz jobb, a tisztességes "dolgozó" magyar népnek meg rosszabb.

u.i.: "dolgozó" szó helyére tetszőlegesen behelyettesíthető szavak:

"adócsaló"
"kiskapukereső"
"múltba révedő"
"mindenért síró"
"bármilyen negatív jelző"

Persze kivétel a tiszteletnek!
Mindenről Orbán tehet! 2011.12.08 23:07:44
@Jani haverja:

Hmm... Ez az ország: Utópia?

Vagy csak a te hozzáállásod a pozitív? És amint belépsz Magyarországra, visszaváltozol örök pesszimista, mindenért síró magyarrá?
Az esztergomi újság, a Hídlap írja:"A környezettudatos esztergomiak külön-külön gyűjthetik a háztartásokban termelődő papír-, műanyag-, és üveghulladékot. A szelektív gyűjtőszigetek felállításával az a közszolgáltató célja, hogy úgynevezett hasznosítható…..
Mindenről Orbán tehet! 2011.12.08 21:03:43
@V mint...:

Sejtettem, hogy senki nem válaszol a kommentedre. A sok birka csak nyomja tovább a zero által előre legyártott véleményét, hogy "visszafejlődünk", "egymillió munkahely", "hülye fidesz", stb, miközben fingjuk nincs a dolgokról, csak terjesztik tovább a baromságaikat.

Pfejj....
Mindenről Orbán tehet! 2011.12.08 21:25:50
@Ironfist:

Felőlem azt is gondolhatod, hogy ő vagyok, úgy is csőlátású vagy.
2perc Két pici koala története 2011.12.02 19:48:00
2perc.blog.hu | Ezt a két apró koalát elpusztult mamájuk erszényében találták meg. A koalák anyukáját elütötték az autópályán, de szerencsére az apró kölyköket sikerült megmenteni. ..
Vastagbőr A nap képe: Aláírták 2011.11.30 10:01:00
Jól tippeltünk, azért kapja a MÁV az 5 milliárdot. A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke…..
Mindenről Orbán tehet! 2011.12.01 00:14:44
@Viktus:

Tény, hogy vannak csöködt, agyilag egy pohár algás víz szintjén álló vasúti dolgozók, szutykos, lerobbant vonatok, de attól még nem mondható el a MÁV-ról, hogy nem fejlődik. Nos én nem értek hozzá, de az biztos, hogy nem egyszerű egy vasúti pályarendszert fenntartani és a közlekedést rajta zökkenőmentesen irányítani. Az is biztos, hogy a késések mögött szervezési problémák állnak, és nem csak a "kurva annyukat, biztos alszik a bakter" helyzet.

És ha már itt tartunk. Szerintetek ki lopja, veri, szemeteli szét a vagonokat, ki lopja le az alumíniumszelvényeket? Ki nem fizeti ki a jegyet, Ki cseszi szét a megállókat? Talán maga a mélyentisztelt Gaskó úr megy ki éjjelente a vasútállomásokra egy festékes flaskával a kezében és fújja teli igénytelen ocsmányságokkal a falat? "A MÁV meg fizesse, mer' mé' nem telik rá? Én szép új váróban akarom várni a vonatot, nem ebben a szutyokban, amit én tettem tönkre!" Igen, azzal is tönkreteszed, ha hagyod.

Egyébként meg, amikor haza járok Pestrű, több irányba is, az egyik legszegényebb megyében egész fasza szerelvények járnak, a pár évvel ezelőttiekhez képest legalábbis ez már luxusnak számít! Sok helyen már nem a lassú, mindjárt széteső zsuzsivonatok járnak, hanem lecserélték egy fokkal jobbra. Az elég szomorú, hogy a te lakóhelyeden/munkahelyeden még régi, koszos vonatok járnak, de nem lehet sitty/sutty lecserélni az egész kibaszott hóbelevlancot! Ha nem tetszik a hering feeling, akkor meg nyögjél ki 400 forintot az IC jegyre(asszem ennyi volt Szeged felé legutóbb). A többi kérdésedben, hazugat adok.

Na elég volt mára, már szaragom a keveret. Jóckát!
Mindenről Orbán tehet! 2011.12.01 07:35:47
@Viktus:

Ha megszünteti a kihasználatlan járatokat, akkor beindul a sírás-rívás. Ha pályát újít fel, akkor beindul a sírás-rívás a lassúság miatt. Ha jegyeket ellenőriz, akkor miért lassítja a forgalmat? Ha akármit csinál, akkor abból biztos a haveri cég kapja a csúszópénzt. Ne is csináljon semmit, mert az olyan emberek, akik bele sem látnak, sajnálják a befizetett adójukat.

Legalábbis Vastagbőrék szerint...

Két külön országban élhetünk, mert én látom a fejlődést és nem csak az anyázást hallom meg. Na de mostmár megyek vissza henyélni a melóba.
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
Mindenről Orbán tehet! 2011.11.21 18:47:43
@2llkedő:

És te még meglepődsz a kampányhazugságokon drágám? Azt mondja mindegyik párt, amit a birkák hallani akarnak. ha odaállítanának azzal, hogy mi adót fogunk növelni, akkor szavazna rájuk valaki? Nem!! A birkának pénz kell, nem fejlődés, mert a saját szaros élete fontosabb, mint a közösséggé, és nem hajlandó egy kicsiről sem lemondani a másik előnyére! Ezért hazudik minden politikus a választásokkor. De nem itt kell ám figyelni, hogy mi a programjuk, mert egy tányér rakott krumpli értelmi szintjét meghaladó ember tudja, hogy ezek csak ígéretek, és csak a választások után kezdi el hegyezni a szemét, hogy mit csinál a kormány. És nem úgy fogad minden egyes nyilatkozatot és törvényjavaslatot, hogy "na ezek már megint tömni akarják a zsebüket", hanem figyel, ha tetszik neki, akkor együtt működik és várja a hosszútávú hatást. A birka ezzel ellentétben mit csinál? Azonnal kell neki a változás. Mit változás? Neki a kánaán kell! Ha meg nem, akkor monnyon le, takarodjon, tönkretette az országot, sose vót még ilyen rossz....

Ez a véleményem, lehet Orbánbérencezni, de szépen sorban, egymás után...
Mindenről Orbán tehet! 2011.11.21 19:17:49
@eMM2:

És még ott is van a kezükben a lehetőség. Csak te már azt hiszed, hogy mindennek vége van.

@2llkedő:

Igen, jónéhány fideszes is ezzel vágta el magát a szememben. Hogy mindent csak kritizálni tudott, amit a kormány művelt. Nekik is lehettek volna jó programjaik. A mostani ellenzéknek pont ezt a viselkedésmódot kellene elhagynia, és talán elindulhatnánk egy irányba. Csak, amíg be van húzva a kézifék, addig nem fog menni.

Egyébként meg bármibe lemerném fogadni, hogy akik most a legjobban birkázzák, meg idiótázzák azokat, akik a kormány mellett vannak, pont azok szavaztak a Fideszre, és most a legnagyobb hangon kiabálják, hogy húúú de idióta, aki a Zsideszre szavazott! Itt a Vb-n is legalább 50%-ra tippelem az ilyen eltévelyedett, "a leghangosabb csordával tartok" bölények arányát.
Mindenről Orbán tehet! 2011.11.21 22:24:08
@Tucsko1:

Azért, mert a fidesznyikek közé is beszivárogtak, akarom mondani beözönlettek a politikailag erősen megtéveszthető, könnyen mozgósítható elemek, akik egy jó szóra kimennek az utcára, és a szájukba adott propaganda szöveggel , a tömeg erejét kihasználva, abba beleolvadva egységesen teszik tönkre a hatalom bárminemű törekvését a fejlődésre, még csírájában elfojtva azt. De itt ne csak az utcára gondoljunk: ahogyan Pest utcáit, ugyanúgy egy fórumot is szanaszét lehet cseszni az állandó mindenlébenkétkanálkodással. Tudod, amikor magukat az év dolgozójának, az évtized becsületemberének, a millenium legtöbbet a közösbe adó állampolgárának tekintő szittya betyár huszár legények megmondják, hogy az egykulcsos, az eb-, a chipsadó és úgy alapjában véve minden egyes adónem, amely az ő terhükre(vagy általuk féltett társadalmi csoport terhére) megy miért rossz, és miért kellene inkább csak a jónépet szórakoztatva közterheket csökkenteni, elhozva ezzel a kánaánt, ugyanis minden gond megoldódna ám, ha hirtelen elfogyna mondjuk az ÁFA, meg mindenki 100 felett keresne, még véletlenül sem zuhanna össze az egész rendszer. Mert el tudom ám képzelni a parasztot, amikor megkapja élete legelső kilós fizetését, ami ezután biztos nem a falusi búfelejtő cseresznyés "nyerő"gépében, vagy szerencsésebb esetben húgypadlós mellékhelységében landol beterítve a wc-csészét és környékét. Akkor majd a paraszt biztos ésszerűen, előre gondolkodva fog vásárolni, nem csupa primőr termékkel dobálva tele a kosarát, mint egy igazi újgazdag. Gondolkozz már ember! Kik vettek fel devizahitelt eddig? Többnyire a legcsóróbbak, akik ész és előre gondolkodás nélkül vettek házat, kocsit, villamost, aztán most, amikor felajánlották nekik a végtörlesztést, sír, mert ez sem jó neki. "Ja, hogy azt vissza is kő fizetni?? Hát én aztat nem tuttam! Gyújtsunk fel a szemét bankokat!"

Na megyek is, jóccakát...
Csak gratulálni szeretnék az RTL híradó és a TV2 Tények főszerkesztőjének, akik a lehető legmegfelelőbb módon kezelték az elmúlt másfél év egyik legnagyobb jelentőségű hírét. Tegnap ez volt a három legfontosabb hír a Zuniverzumban, a Földön és Magyarországon.…..
Mindenről Orbán tehet! 2011.11.20 19:25:58
@Horizont:

Ja, mert az interneten sosem hazudnak, sarkítanak, tévednek, hallgatnak el, mutatnak be egyoldalúan semmit. Lásd: Vastagbőr, Kuruc.info, Index, Barikád, Bombahír, stb. stb. stb........................
Mindenről Orbán tehet! 2011.11.20 20:02:16
@Horizont:

Én totálisan optimista vagyok, pont ez a bajom a Vastagbőrrel, hogy rendkívül negatívak! Na de hagyjuk, mert úgysem foglak meggyőzni. :) :) :) :)
Mindenről Orbán tehet! 2011.11.20 20:43:35
@Horizont:

Mondjuk mert itt vagyunk, és eléggé változatosak az érzéseim iránta. Na de már párszor kifejeztem itt a véleményem(más nicken), ezért most nem írnám le újra. Boldog Karácsonyt! Jóéjszakát!
Lehetetlen eldönteni, hogy melyikük a szánalmasabb: Fekete Pákó, aki beszart Joshi Barath és Cooky közé, vagy Hajdú Péter, aki ezzel fos sztorival promózza az amúgy tényleg béna műsorát. ..
  Kocsis Máté józsefvárosi polgármester, országgyűlési képviselő és Fidesz hajléktalanügyi referens szerint a kormány és az ő lépései ellen tiltakozók a programjukat csak részleteiben szemlélik, emiatt bírálják őt. Ahogy az origo.hu-nak fogalmazott: „Rendszerében kell megérteni, hogy mit…..
Alighanem más nem is hiányzott a mai napból....A Keresztény Civil Szervezetek 5. Országos Fóruma, Parlament. Harrach Péter csepegtetett a hamarosan elkészülő családvédelmi törvényből, amin a KDNP dolgozik.A törvény a szokásos bebetonozott lesz: "Évtizedekre határozza meg a…..
  "Orbán Viktor már 2006-ban megmondta, hogy komoly bajok lehetnek a devizahitelezés hazai elburjánzásából, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ezért az emberek a hibásak és nem a kormány. " hát hogyne, az emberek, nem a kormány, nem az ávós simor, nem a bankok…..
Mindenről Orbán tehet! 2011.11.01 18:01:30
@Zirowe:
Az orbán mondta az embereknek hogy vegyék fel a devizahitelt cigánkölcsönre. Nekem is azt mondta a hitelügyintéző hőgy, hogy nyugodtan vegyem fel, és jól fogok járni. Nem fogom én átolvasgatni azt a sok kamatoskockázatos meg céháefes spekulánciókat, nekem pénz köllött az új verdámra meg az asszony hiányzó fogára(nem én vertem ki, hanem a deszka). Ja meg vöttöm a Jucikának egy ilyen szilícium csöcst.
Hát de érted, most akkor nem élhet az embör a létminimum alatt, köll valami, amivel kitűnhet a sok tudatlan paraszt közül.