Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajagugu

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petrovai László LMP-s képviselő blogján találtunk rá egy érdekes bejegyzésre, amely egy 18. kerülettel foglalkozó Facebook-csoport viselt dolgait boncolgatja: Nincs ez másként a kerület legnagyobb taglétszámot magáénak tudó ‘Tizennyolcadik kerület’…..
Sok mindenben lehetne más a hazai közélet. Lehetne demokratikusabb, lehetne kevésbé korrupt, lehetne kritikusabb, lehetne belátóbb, lehetne bölcsebb… Sok minden lehetne. De leginkább talán bátrabb lehetne. Mondjuk, olyan merész, mint amilyennek az LMP kongresszusának küldöttei…..
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
Azt hittem ma csak Xavér csapja ki a biztosítékot a bakfis hullájával, de ezt nézzétek! Minden mondat olyan, mintha valami elmebeteg írta volna, közben meg ez a valóság! Budapest - Vazelint fecskendezett a péniszébe, így csalta haza volt asszonyát B. Dezső (39), aki ezek után…..
kajagugu 2012.06.05 23:28:41
@Kövér ne csodálkozz ha orrba vágnak Erdélyben!: off topic vagy a Kövér is vazelint kent a bajszára?
ProgBlog Kedves Angéla! 2012.06.04 22:38:00
„Uram Király: egy egyszerű magyar áll előtted!”Bácskai Lauró István: Gyula vitéz télen-nyáron - 1970  Tisztelt Kancellár Asszony, Kedves Angéla!  Egy egyszerű magyar szól Önhöz e levél által – ám kétmillió másik nevében! Mi, a…..
kajagugu 2012.06.05 23:00:56
@BéLóg: és az eszed hol hagytad?
Van értelme a cikkek utáni névtelen hozzászólásokban folyó eszmecserének? A Jelek szerint Török Gábor is amellett tette le a voksát, hogy nincs. Szavai szerint: A blogon a kommentelési lehetőséget pihentetem. Ennek oka, hogy az elmúlt időszakban egyre kevesebb időben egyre…..
kajagugu 2012.06.03 14:19:47
@ccactus: a fenét! se nem elgondolkoztató, se nem értékes.
Intelligens embernek csak unalmas.
Kész.
A szobafestő azt mondja, „hülyeség”, üres volt a lomtár, ő nem látott fegyvereket a Perényi 1 pinceklubban, a letartóztatást megelőző délután. Szerdán a Perényi 1 klubról faggatta a bíróság a szobafestő tanút, és a másodrendű vádlott egykori lakótársát…..
kajagugu 2012.05.29 22:28:54
@Laciii: sajnos semmi,mint ahogy abban sem,ha értelmes ember hazudik, vagy hülyeségeket firkál össze-vissza.
A Reveton névre hallgató zsaroló kártevő visszatért, és ezúttal az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának nevében fenyegeti a felhasználókat és teszi elérhetetlenné adataikat.   Akinek nincs biztonsági mentése, az drágán megfizethet gondatlanságáért, a…..
kajagugu 2012.05.06 19:39:03
A szocialista párt ennél többet sem remélhetett volna. Schmitt Pál plágium ügye kapcsán sorban nézik végig a politikai élet szereplőinek végzettségét, az ezeket igazoló papirokat és a diplomamunkákat. Amire már tényleg nagy szükség volt egy ideje. Nem csak azért, mert a…..
kajagugu 2012.05.01 04:59:16
@Kandabula: Te az igazi Kandabula vagy? Hol a szakdolgozatod?
kajagugu 2012.05.01 05:03:27
@bencebacsi1: Ühüm. De elterelö kampánynak jó az egész...Sajnos.
Pénzkérdés Fico - Orbán 4:O 2012.04.26 11:55:00
A két ország közötti gazdaságpolitikai meccsben kétségtelenül nyerésre állnak szomszédaink. Szlovákiában 10 évvel ezelőtt felvállalták a radikális szerkezetátalakítást. Lássuk mire jutottak ők, s mire jutottunk mi ez alatt az egy évtized alatt. Hiába reménykedtek sokan…..
Mostanában kicsit úgy éreztük, hogy túlságosan sokat fikázzuk a Fideszt és egyhangúnak tűnt a blog. De szerencsére hazánk volt miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc megmentett minket, egy olyan megszólalással, amely bármikor odafér Lázár János, Matolcsy György vagy Orbán Viktor…..
kajagugu 2012.04.24 23:17:13
@ka_TARZI_s: Hát nem. A Piktor két év alatt több kárt tett, mint az összes cuclista az elmult 12 alatt. Mire véget ér a négy év, tevékenységük összevethetö lesz a törökök 150 éves megszállásával.
Üdv: Savoyai Eugén
"Bayer Zsolt kollégánkon, a Magyar Hírlap főmunkatársán sikeres műtétet hajtottak végre, jelenleg is kórházban ápolják. Állapota javul. Az ő nevében is köszönjük olvasóink szeretetteljes érdeklődését, aggódó jókívánságait, amelyeket kérünk, hogy a Magyar Hírlap…..
kajagugu 2012.04.21 23:48:34
A Homár valóban nem számolta át tételesen, ezért írhattuk múltkor, hogy 15x drágább az azonos márka alatt futó magyar sms, mint az osztrák. Pedig valójában csak 11,1 a szorzó az smsnél, telefonálásnál pedug csupán 5,5. Zoltán mindenesetre megkapta a Fogyasztóvédelmi…..
    Hol állunk? És merre megyünk? Tényleg ott állunk, ahol mondják és tényleg arra megyünk, amerre mondják? És ha egyszer valaki venné a bátorságot és egy varázsütéssel megszüntetnél az összes költségvetési kozmetikázást az elmúlt 20 évre visszamenőleg, hol állnák…..
      Holnap este hat órakor a Corvinus Egyetemen Bogár László tart előadást . Jogi képviselőnk kérésére nem írom azt, hogy Bogár László a Nemzet Hülyéje. Lehet, hogy gondolom, lehet, hogy nem, sohasem fog kiderülni. A kontraszelektált kommunista…..
kajagugu 2012.04.15 17:49:36
@stim: figyelj haver:az adósságot azok csinálták,akik kidobatták az ablakon a már megépült vizierömüvet,dupla pénzért,oszt jó napot!
Bakker!
kajagugu 2012.04.15 17:58:33
@Oswald_Spengler: " Ha látott volna bevezető makroökonómiai kurzust valaha, akkor olvasta volna Paul Samuelson félre nem érthető sorait arról, hogy az idióta, öntelt, szélsőséges és pökhendi liberálisok pontosan ugyanolyan károsak a gazdaságra, mint a kommunisták."...meg
az öntelt, beképzelt,buta ,vak és szociálisan süket konzervetivok is...
Nem kell Samuelsont olvasni: csak gondolkodni kell.
kajagugu 2012.04.15 18:11:02
@kirsten: ezt nekem nyomtad? akkor melléfogtál, de nem baj.
Nincs nagyobb bün a gazdaságban, mint ellenérték nélkül elemelni a pénzt, mert még minden kiegyensulyozott gazdaság is azonnal fölborul
töle- hát még a kiegyensulyozatlan. Mi maffiaország lettünk, a déli EU-
államokhoz hasonlóak,mert ...sosem a
.. HOZZÀÈRTÖ dolgozó
nép gyülekezetében
hánytuk vetettük meg száz bajunk.
A négy év lerablás bûvöletében
mint bánja sor törvényhozó,
hogy mint pusztul el szép fajunk!"... a költö után szabadon.
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
kajagugu 2012.04.11 19:30:12
@bircaman maxval: egyik se betegség,hanem ahogy mondtad, deviancia,ami csak eltérés.De óriási a különbség:a homokosoknál senki sem
áldozat, mig a pedofiloknál bizony van áldozat.
Itt nem kell ragozni, hogy ki és miért,mindenki tudja.
Egyébként nem csipem én se a homokosokat se, de annak idején a spártai neveléshet hozzátartozott az elöbbi, a kopasznak szexuális szolgáltatást kellett nyujtania az öregeknek. Azaz volt kényszer. De nem ártott
nekik:
Mégis tudták tartani a termopüliai szorost egy napig.
A Kettős Mérce blog felháborítónak tartja, hogy Húsvét apropóján próbálják mosdatni, a volt köztársasági elnököt, méghozzá úgy, hogy Jézus Krisztushoz hasonlítják őt. Szerintünk ez több mind undorító. Mind a vallásos, mind a nem vallásos embereket sérti, még akkor is…..
SkiccPali meg sem próbál szépen csöndben, hóna alatt a méltóságmaradékával kivonulni a közéletből, ami éppenséggel kapóra jön a mindenféle spindoktoroknak. Meggyőződésem, hogy maga Orbán Viktor volt a legjobban megkönnyebbülve, hogy nem kell már szaladoznia a parlament…..
kajagugu 2012.04.05 10:42:46
@aritus: az elsö reklamáció kicsit jogos,de a 2. feltételezés nem.Egy szakdogi is lehet még közérdekü is. Most pedig kapaszkodj: OV dolgozata sok mindennek jó,igy ahogy mi látjuk formailag tökéletes csak,csak :jogi szakdolgozatnak nem! Ez lehet egy kiváló politológia szakdolgozat,vagy történészi,akkor viszont csak dipl. jár érte és nem dr., tehat egy szereptévesztés tanui vagyunk, a DR. Fellegivel együtt!! Ha a Bibón ilyen lehetséges volt,akkor ez ugyanúgy csúsztatás, mint a TF- es "doktorik",tartalmilag, hiába van egy diplomára kétségtelenül elég munka benne.Ès akkor nem kell csodálkoznunk azon sem,hogy a szereptévesztö Fellegi
a fellegekben jár a hitel ügyében, próbál a citromból valamit kifacsarni, de valahogy ott ezt nem díjazzák,és az egész Bibós pereputty nem érti , miért.
Jó reggelt Magyarország.
  Ha el akarjuk képzelni, milyen is lenne, ha a Jobbik lenne hatalmon az országban, kóstoljunk bele ebbe a pár percbe a parlamenti közvetítésből. Miután Balczó Zoltán megadja a szót, napirend utáni felszólalásában Baráth Zsolt, egy eddig kevéssé ismert jobbikos a hátsó…..
Fodor Gábor Repedés 2012.04.04 10:35:00
„Szem elől tévesztette (ti. Antall József) azt a vastörvényt, hogy személycseréket csak úgy szabad végrehajtani, hogy jobbak lépnek a leváltottak helyébe. Ellenkező esetben az egész ország fogja megszenvedni a személycserék következményeit.” – Orbán Viktor beszéde a Corvin…..
Teljesen egyetértettem Schmitt Pállal, amikor a lemondása kapcsán azt fejtegette, hogy őt is megilleti az ártatlanság védelme. Aki esetleg nem tudná, az elnök úr az ártatlanság vélelméről akart beszélni, de hát nyelvbotlás lehetett, a nagy izgalomban ez jött a szájára. Ez az…..
kajagugu 2012.04.02 20:08:17
@Panther_V: nem is kivánom ,pláne hogy te már széles nyelvcsapásokkal ....
A köztársasági elnök 11 percnyi hazudozás, szülei emlékének meggyalázása, majd saját teljesítményének felmagasztalása után váratlanul lemondott tisztségéről a parlament plenáris ülésén. Schmitt Pál nemcsak megismételte mindazt, amit az elmúlt napokban nyilatkozott, de rá…..
kajagugu 2012.04.02 18:54:07
@Brukk: Bocs,kicsit késve: nem Schmitt Plagi az egész ügy kirobbantója???