Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rjuli

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 15-i bejegyzésemben a lúdtalppal kapcsolatos tévhitekről, pontatlanságokról írtam. Most, hogy itt a jó idő, már mezítláb is lehetünk a kertben, játszótéren, változatos talajon sétálhatunk, kirándulhatunk, erősíthetjük a lábszárat, lábfejet. Bár említettem, hogy a lúdtalp korrekciójához az…..
Amikor egy csecsemő, kisebb- nagyobb gyerek vagy felnőtt izomtónus eloszlási zavarokkal, tartásproblémákkal, mozgásbeszűküléssel küzd, korrekciós mozgássorok tanításával, gyakorlásával igyekszünk segíteni. Azonban az aktív tornát jelentősen hatékonyabbá tudja tenni, ha az érintett területeket, ill.…..
  Az egészséges lábfejről, lúdtalpról, annak megelőzéséről, korrekciójáról, első cipőről számtalan cikk, fórum, bejegyzés olvasható az interneten. Ezek összegzése, megismétlése helyett inkább olyan dolgokról írnék, amikről ritkán vagy pontatlanul esik szó. A felegyenesedésnek vannak bizonyos…..
mozgásfejlesztés A bébikompról 2016.02.15 23:53:30
  Azt hihetnénk, hogy ez a szerkezet már a múlté, de még mindig sok család vásárolja és használja. Van, aki azért teszi bele a gyereket „pár percre”, hogy ne unatkozzon, van, aki azért, hogy biztonságban tudhassa maga mellett, pl. főzéskor.  A bébikompnak azonban csak és kizárólag sérült kisgyerek…..
mozgásfejlesztés A W-ülésről 2016.02.15 23:50:51
Decemberben bejárta a Facebook-ot az alábbi poszt: http://szupertanacsok.blog.hu/…/ha_meglatod_a_gyerekedet_eb… Anélkül, hogy minősíteném, nézzük meg az eredetit:http://blog.auntyacid.com/if-you-ever-notice-your-kids-sit…/ Így már kicsit korrektebb. DEHa egy gyerek W-pozícióban ül, annak…..
 Ha -a gyermek mozgásfejlődése jelentősen elmarad a kora szerint elvárhatótól -„nem szabályosan”, későn, ill. egyáltalán nem kúszott, mászott, egyes stádiumokat egyszerűen kihagyott -későn kezdett el járni, ill., ha ügyetlenül, esetlenül közlekedik, sokat esik, gyakran üti meg magát, nem szereti…..
     Ha  - a kisbabád „lusta”, „nem szeret” hason lenni  - a testtartása nem szimmetrikus, feje ellaposodott, deformálódott  - izomtónusa fokozott, hipotón vagy kevert  - bármely fejlődési skálát nézve azt látod, hogy le van maradva  - már jártatok szakorvosnál, aki megerősítette a megkésett…..
  Tevékenység     Életkor (hónap)   Életkor határ (hónap) Fejét megtartja 1,5 0,5-3,0 Oldaláról a hátára fordul 2,0 1,0-4,0 Oldalára fordul 3,0 2,0-5,0 Hátról hasra/hasról hátra…..
  MOZGÁSFEJLŐDÉS, MOZGÁSFEJLESZTÉS Húsz év tapasztalata egy helyen bővebben: www.facebook.com/mozgasfejlesztes..
A cikk első részében végigkövettük azt a folyamatot, amelynek során Lajosból – egy teljesen átlagos, hétköznapi, jóravaló emberből – antiszemita lett. Itt az ideje, hogy választ adjunk, mi is ment végbe Lajosban e folyamat során. Az egyszavas válasz egy pszichológiai…..
A Budapest Pride alapvetően egy tök visszafogott, zenére színes ruhában sétálós rendezvény. Furcsán hangzik? Ha a médiában az utóbbi években látott képek alapján ítélünk, akkor igen. Nehéz helyzetben van a sajtó, amikor a melegfelvonulásról kell tudósítani. A kamionon…..
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
Kedves Munkahelyi terror blog és olvasók!   Pályakezdő lány vagyok, Budapesten élek, nemrég vehettem át a diplomámat. Mivel sajnos nem igazán piacképes a végzettségem, ezért úgy voltam a dologgal, hogy bár megpróbálok elsősorban ezen a területen elhelyezkedni, de nem…..
Egy nap sem volt elég arra, hogy kiheverjem, Juli és Attila képtelenek egymáséi lenni. Napközben csak fran7 kommentje nyújtott sovány vígaszt, hogy a BK univerzumban azért nem történhet ez meg, mert a hotelben képtelenség lebukni. Nem tud rájuk nyitni senki, nem áll lesben partvissal…..