Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GtA

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 1. lecke: Ne hazudj! Avagy egy újabb titkos anyag "Receptet ígértem a "rendszerváltás visszahódítására". Most elkezdem.Banalitás, ráadásul több ezer éves parancs, de mégis el kell ismételni: ne hazudj!Ha továbbra is úgy hazudik a politikai elit, mint a…..
 „A bizalmatlanság, nyugtalanság és visszavonás okozta általános gazdasági és szociális válság még mindig fennáll és – sajnos – még ma is lehetetlenné teszi hazánk számára, hogy minden erejével a jövőt építő munkához fogjon. A társadalom, a nemzet s…..
 KÉT MÁRCIUS 1Hab a szájon, a rügy, a húsforrja tajtékkal újra nedvét.Fujja füttyöngve márciusszoknya- és trónborító kedvét,   pisszeg, - riadtan fordulok   hátra, (ó, hátra, nem előre!)   míg az új s régi trónusok   hetykén…..
Lose-lose helyett win-win, avagy miért szavazzunk igennel a népszavazás kérdéseire az LMP szerint.Erőss Gábor írását a Hírszerző oldaláról vettük át.   Az egykulcsos adó alkotmányba betonozása, az ellenzék nélküli törvénykezés, a Fidesz-oligarchia,a…..
Dél-Buda másképp Kellemetlen .. 2012.03.07 12:06:00
Gondolatok a februári Ökofilmklub után Több mint 7000 km és tíz év távlatából nem könnyű újdonságot előhozni az Egyesült Államok 2000-es elnökválasztásának történetéről. Mégis, arra gondoltam, megpróbálok bemutatni egy olyan aspektust, ami érdekes lehet a soron…..
Az előző havi képviselő-testületi ülésről is készítettünk egy rövid áttekintést, majd képviselőink írtak egy beszámolót is az ülésen elhangzottakról, hogy senki ne maradjon le arról, hogy milyen döntések születnek a kerületben. Februárban sem lesz ez másképp, lássuk mi…..
  A január 25-i közgyűlés sorsdöntő napirendjei között megbújva újra megszavazták a Móricz Zsigmond körtérrel kapcsolatos LMP-s javaslatot, ami egy tőmondatban összefoglalva a Fehérvári út befelé tartó irányának végleges lezárásáról, és ezzel a körtér élhetővé…..