Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anna_mari

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Palvin Barbara lesz az Inditex-csoport prémium márkájának számító Massimo Dutti novemberi kollekciójának az arca. A ruhák csábítóak, Barbiról azonban nem ez a legjobban sikerült képsor közel sem. Nem szeretek állandóan a túlzott photoshop utómunkálatok miatt háborogni, de itt…..
Bár még javában zajlik a YourEssentials játékunk a facebook-on, máris elkezdjük a YourLook újabb szezonját, melynek első beküldője ezúttal Martin nevű olvasónk.Aki szeretne részt venni a YourLook újabb szezonjában és ezzel együtt a 2013 elején induló közönségszavazáson, az…..
Ma van 110 éve, hogy átadták az Országház épületét. Steindl Imre, akinek két évtizedes tervezői energiája áll Európa egyik legszebb épületének megalkotásában, az átadás előtt tíz héttel elhunyt. Mostanság, amikor a Kossuth tér rekonstrukciója kapcsán sokszor szükség…..
Benus Dani nem feledkezett meg rólunk, fiúkról ősszel sem! Sőt, fogta magát és egy változatos kollekciót tett le az asztalra, amelyen felismerhetők a rá jellemző stílusjegyek. Klasszikus őszi színek jellemzik a kollekciót, de ami kétségtelenül érdekessé teszi, az a szürke…..
Nesze!szer Szülinapi coming out 2012.10.05 09:03:59
A kérdés az, miről is szeretnénk most mesélni. Kettő, azaz kettő esztendős lett ma a Nesze!szer. Hát ez sok minden, csak nem coming out, mert ezt már a facebookon is megosztottuk veletek. Igazából azt gondoltuk elmondani, miért született ez a blog. Hosszan, igen hosszan néztük, hogy…..
A budavári kövek most a német megszállás időszakáról mesélnek: gyilkosságokról, kivégzésekről, rekvirálásokról és titkos bunkerekben megbújt harci alakulatokról.  Otto Skorzeny és Karl-Pfeffer-Wildenbruch a lángoló Halászbástya előtt. Montázs. (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
Néhány hete tettük fel azt a hirdetést a Facebook oldalunkra, amelyben olyan olvasók jelentkezését vártuk, akik rendelkeznek tapasztalatokkal az internetes vásárlásról, sőt mi több, rendszeresen használják is ezt a módját a vásárlásnak. Nagyon sok levelet kapunk ugyanis…..
Egy rövid lookbook keretein belül ismerteti a Pull&Bear a szeptemberre kínálat basic darabjait, melyben többek között farmerek és cipők kaptak helyet.A letisztult és hétköznapi darabok nagyon jól mutatnak a lookbook-ban szereplő modellen és azott feltüntetett árak sem túl…..
anna_mari 2012.09.11 15:52:42
@monksaki: GigaTuri a Váci utcában, a Fővám tértől nem messze.
anna_mari 2012.09.14 17:05:20
@Hobbijogász: Passz, életemben először voltam ott, majdnem mindig Budán vagyok :)
HeStyle Itt a magyar Men's Health! 2012.09.03 10:35:56
Visszatért Magyarországra a világ egyik legnépszerűbb férfimagazinja, a Men's Health!2006-os kivonulásuk után idén augusztusban jelent meg újra magyar nyelven a főként életmóddal, sporttal és egészséggel foglalkozó magazin, amely 39 nemzetközi kiadással és 24 millió olvasóval…..
anna_mari 2012.09.11 15:51:46
Sziasztok! A következő levelet küldtem pár nappal ezelőtt kedvenc személyszállítóinknak, gondoltam, ez is egy "tanulságos" eset, így elküldöm nektek is. :)"Tisztelt MÁV-START  Zrt.! Mai kalandos utazásomat mindenképp szeretném megosztani Önökkel, hogy a kedves tulajdonosoknak…..
A kép alapján elsőre talán nem látszik, mi kerül közel 36 milliárd forintba Talán ez lenne a brit burzsuj álom? Ezt ugyan nem tudni, de azt igen, hogy a „cukorbáró” William Park Lyle által a múlt század elején építetett londoni ingatlan jelenleg a legdrágább ház a…..
Egy héten át élt halott anyja mellett egy 2 és egy 4 éves kislány macskaeledelen Oroszországban. A gyermekek azt hitték, anyjuk csak alszik, és nem akarták felébreszteni, nehogy dühös legyen rájuk. A lánykákra a rendőrség bukkant rá a szibériai Tajset városában lévő…..
Egyre több jel utal arra, hogy változások zajlanak Észak-Koreában, ahol a diktátor Kim Dzsongun feleségét legutóbb egy valódi luxustáskával fényképezték le. Egyéb területeken is érezhető a nyitás. Bizonyos értelemben megdöbbentő fényképet adott közre az észak-koreai…..
anna_mari 2012.08.09 13:21:20
Érdekes írás a mai, mert szerzője, Ádám úgy ment ki Angliába, hogy a szakmájában fog elhelyezkedni és ebből nem is engedett – no és persze a megfelelő anyagi háttér is a rendelkezésére állt.. Két hónap után úgy tűnik, megérte ragaszkodni az eredeti…..
Fotó: dave.m (Kopaszigát) és vakegér (Parlament). Szeretettel köszöntöm a szurkoló közönséget, valamint a rádióhallgatókat és azokat, akik otthon, tévékészülékeik előtt követik a bajnokság nyitómérkőzését. Itt a Dunán úszó sportstadionban csap össze most Buda és…..
Mai történetünk szerzője, Flash Gordon nemrég talált munkát magának Bécsben és már küldött is beszámolót az osztrák fővárosból, ahol rengeteg a zöld, jó a tömegközlekedés és még a panelból is kicsit többet tudtak kihozni, mint Magyarországon. Viszont ehetetlen a lángos…..
Előbb jöjjön a lényeg, a rizsa majd utána. Tehát a 16 induló és a menetrend: Belső-Ferencváros Belső-Kelenföld Belső-Terézváros Belső-Újlipótváros Belváros Budavár Herminamező József…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Naiv ügyfél táskáját kiemelték a bevásárlókocsijából a siófoki Tescóban, de a biztonsági őrök csak kiröhögték, hogy a kamerák a termékeket védik, rajta nem fognak segíteni. 2012.07.28.-át írunk. Bemegyek a siófoki TESCO-ba. Az irattáskámat egy percre letettem a…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
anna_mari 2012.08.02 09:45:59
Kis híján elaludtam, amikor Madonna első Truth or Dare cipőinek a képeit nézegettem. Az összesen 60 darabosra tervezett kollekcióból eddig körülbelül 30 látott napvilágot, de sajnos alig találni köztük meggyőző kreációkat. A szabások egyszerűek: klasszikus tűsarkúk itt-ott…..
Igazából mindig is tudtam, hogy Sármán Nóra esküvői ruhában tud igazán csodát művelni, mégis amikor megláttam Johanna ruháját elfogott a libabőr. A ruha tökéletes és mondhatni, hogy a mennyekbe emeli a menyasszonyt. Az első pozitív sokk után, csak pár órával tértem vissza a…..
A legegyszerűbb adatgyűjtős trükknek dőlt be naiv álláskereső, aki 1000 forintot utalt egy fickónak, aki ezért cserébe beírta a nevét egy füzetbe legjobb esetben, egyéb munkaközvetítés nem történt. A hirdetések a workwaykft@gmail.com címről érkeztek, de az Álláskereső bolg…..
Jessica Alba változatosan, ám mindig fantasztikusan öltözködik. Összeállításainak már-már elengedhetetlen kiegészítői a sálak és a napszemüvegek. Ha a gyerekkel van, akkor inkább kényelmesebb, laza ruhákat és lapos sarkú cipőt visel, nélkülük azonban többnyire nőiesebb…..