Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scarab

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három éve történt a vörösiszap katasztrófa, de még mindig rengeteg tisztázatlan kérdés van körülötte. Három éve, október 4-én és a következő napokban az egész ország és a világ is három településre figyelt; Devecserre, Kolontárra és Somlóvásárhelyre. Mára viszont…..
Devecserben a Petőfi Sándor téren kezdődött a jobbik tüntetése, amihez csatlakozott az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Hatvannégy Vármegye, a Véderő, a Gárda Motorosok, a Betyársereg és még két szervezet. Az űgy előzménye, hogy a Jobbikosokat egy…..
Kolontári lakosoktól kaptuk a lenti friss felvételt és képeket, melyeket május 12-én szombaton készítettek Kolontárról. Közel húsz hónappal az ajkai vörösiszap katasztrófa után, még mindig elviselhetetlen mértékben porzik az átszakadt X-es zagytározó. A felvételeken…..
Ma készültek ezek a fotók Kolontár mellett a vörösiszap tárolók melletti úton. Ennek a pornak a nagy részét a Lőrintén és Csótapusztán élők kapják, de bőven kapnak belőle Kolontáron is. A helyieket nem tájékoztatják a por összetételéről. Az információk vagy…..
 Az elmúlt időszak igen eseménydús volt, hatalmas tüntetések zajlottak, újabb tárgyalások az IMF- fel, az EU is megint a fejünkre koppintott, a parlamenthez láncolták magukat képviselők, a szélsőjobb EU-s zászlót égetett és kiderült, hogy Schmitt Pál doktori…..
Január 8-án Somlóvásárhelyen tartott telt házas lakossági fórumot az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után egyesület, miután a helyi polgármester a korábbi falugyűlésen nem tudott kielégítő választ adni a másodlagos károsultak problémáira. A vásárhelyiek hívták az…..
Devecserben és Kolontáron lakossági fórumot tartottak az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után egyesület rendezésében a helyi lakosok a múlt hétvégén. A fórumon úgy döntöttek elég volt, és útlezárást hirdettek 19-én hétfőre.Elég volt! – ez a felkiáltás, amivel a…..
Több, mint egy èvvel az október 4-i vörösiszap katasztrófa után az iszap még mindig mindennapos problémát jelent, még mindig érezteti hatását. Nem csak Devecserről és Kolontárról van szó vagy Somlóvásárhelyről, amit szintén mindenki elfelejt megemlíteni, hanem sok más…..