Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dseries

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg öregszem, vagy mi a fene van?! Oké, hogy nem kellemes átmenni a felgyűrt aszfalton, de a legutolsó időkben mindegyikbe belesajdul a derekam – ilyesmiken morfondíroztam. Aztán amikor a motort kellett felhúzni a középállványra, megállapítottam, hogy tényleg itt a vég,…..
Ez az aranylövés. A Hiéna-poszt, amelyhez nem is kell kép, maximum egy szponzorlogó, ez: Ugye? Na, tíz szerencsés jöhet velünk és a WTCC-mezőny magyar ostorával gokartozni egy kiadósat január 15-én (szerdán) 14:00-tól vakulásig, de legalábbis este hatig biztosan. Tudják, ez az…..
Dseries 2014.01.03 10:13:59
@Dseries: *nem vettem részt benne
(és nem kötöszködni akartam, csak tudom milyen bosszantó)
Belsőség Heti merítés 2013.12.08 08:54:53
Robotizált rettenet Magyarországon az automata váltóra sokan értelmetlen amerikai őrültségként gondolnak. Jellemzően azok vélekednek így, akik még soha nem vezettek automata váltós autót. Jómagam azonban biztos voltam benne, hogy saját használatra kizárólag ilyen váltóval…..
Dseries 2013.12.08 20:52:45
@Gyurma73:
Pedig az enyém ültetett és sportkipufogós. Mindezek ellenére, maga a futómű 220 000 Ft volt, illetve az első nyekkenésnél már nézem át, hogy mi fáradt el és cserélem/cseréltetem. Azt hiszem az autóm sokkal inkább kiszolgálna bárkit, mint egy elhanyagolt de átlagos "szar". Előítéletek...előítéletek mindenhol.
A harmincharmadik emeleten szürcsölöm a frissen főzött zöld teát. Szól a Tankcsapda, hirtelen ez került a kezem ügyébe, hogy felpörgessen. Felismerések éjszakája ez: nemrég tapasztaltam meg, milyen az, amikor gombnyomásra meleg vízsugár veszi célba a csupasz seggemet, rájöttem,…..
Dseries 2013.11.19 18:48:10
@Prof. Vágóhíd Elemér: Az b@szna még be. Előbb tanuljuk meg kidobni a szemetet a kukába, aztán lehet ilyen marhaságokkal folytatni.
TComment Rohadt mázlisták vagyunk 2013.09.04 14:42:05
Szétment a gátló. Kiesett a fékbetét. Elfogyott az olaj. De a Toyota csak ment és ment. Nem is rosszul. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Dseries 2013.09.08 22:30:58
@e1: Én viszont kb 70 méternél fékezek a táblához viszonyítva. A tábla után van egy vonal keresztben felfestve és az után fékezek egy 5-10 méterrel. Bár a legutóbbi pályanapon beljebb tudtam tolni a féktávot, de az nagyon masszív. Leheteséges, csak rendes gumi meg betét kell hozzá.
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Dseries 2013.09.08 18:16:35
Itt választ kaphat minden kérdésére, ami a IV. Totalcar Hungaroring Pályanappal kapcsolatos. Jöhet!..
E heti Égéstér adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
Legalábbis ezt állítja a videó magáról és - bár tény, hogy messze nem az összes - igaza is van. Én pislogás nélkül néztem végig a válogatást, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy állnak még páran a hátam mögött, Papp Tibi pedig csak annyit mond: Kíváncsi vagyok, hogy…..
Dseries 2013.03.28 18:42:50
@nyisziati: Ja értem, tehát Amerikán kívül csak Európa van, és azon belül is csak a forma 1. (Y)
Velkám to Máriapócs Még december végén született egy véleménycikkünk egy illegális ladás megmozdulást kommentálva, amelynek nyomán kaptunk az érintett szervezőktől és résztvevőktől hideget-meleget. Születtek kommentek pro és kontra, voltak normális hangvételű és…..
Dseries 2013.03.12 20:33:15
@streetsta: Így már tiszta.
Dseries 2013.03.12 20:39:38
@Never: Én csak azt írtam, hogy reflektál azt nem, hogy beszól.
A Raliversenyzők Nemzetközi Szövetsége (IRDA) tegnap ismét publikálta a raliversenyzők rangsorát. A World Rally Ranking azt írja a saját rangsoráról, hogy az FIA nemzetközi versenynaptárában szereplő eseményen elért eredmények alapján "objektív és pártatlan" módon…..
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..
Dseries 2013.01.19 13:46:22
@Ciri: De egy k*rva értelmes gyökér vagy te.... gyere vissza, ha kicsit fejlesztettél az értve olvasási képességeden. Vagy legalább ha már csírája lesz.
Dseries 2013.01.19 17:18:26
@nincs_nick: Én azért járok a Hungaroringre, mert azt a pályát szeretem. Nem túl erős az autóm, de nagyon jó időt tudok vele menni, és nekem nagyobb élményt nyújt egy szlalomnál vagy autókrossznál. Az amatőr sprintekkel az a bajom, hogy ha ott besokalsz, akkor lehet talicskázni a pénzt a lakatoshoz, meg a bontóba alkatrészekért. Inkább utazok többet és megyek egy rendes pályán. Ádánd úgy tudom félig salakos, ott nem voltam még igazából. Taszár meg egy repülőtér ha jól tudom, szintén kiesik, mert én pályázni szeretek. És meg is hozom az áldozatot érte, autóbaülök és elmegyek addig, ameddig kell. Hiszen hasonló minőség közelebb nincs. Kakucson is voltam már az is tetszett egyébként.
Dseries 2013.01.20 23:00:09
@Ciri: De nagy az arcod. Meg is mutattad az értelmi szintedet. Úgy beszélek veled, ahogy akarok, hiszen te még a legkisebb tisztességet sem érdemled meg a vitapartneredtől. A jó édes anyám pedig a magyar nyelvtan szabályai szerint csupa kisbetű, de köszönöm, hogy kiemelted és gondoltál rám, bár én nem vagyok ilyen lecsúszott ostoba suttyó, mint te.
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
Dseries 2013.01.03 14:52:06
@Gun4b: Ebben csak az nem igaz, hogy pl én a multkor is mondtam, hogy valóban nem téma a ladás videó, mert baromság volt, amit csináltak. Ettől függetlenül szerintem egy médiaszereplőben legyen annyi, hogy kultúráltan viselkedik.
Dseries 2013.01.03 15:08:58
@protézisesh: A pdtdicdiblabla kommentelővel nem foglalkoztam én azon háborodtam fel, hogy engem sértegetsz holott én kihasználom a lehetőséget, amik pályanapokkor adódnak, és elmegyek egyet autózni. Nekem ebben semmi nehézség nincsen, de neked nem igen akart ez átjönni, ahogy az sem, hogy én a ladásokkal még mindig nem értek egyet, teljesen más felháborodásnak adtam hangot.
Továbbá eltűnt egy kommentem, nem tudom már mit írtam benne, hogy moderálni kellett, de biztos jogos volt.
Dseries 2013.01.03 16:11:53
@protézisesh: Értem én, amit mondasz de akkor félreértettél engem. Debrecen környékén fogalmam nincs a lehetőségekről, de itt felénk egyszerűen nincs. Illetve nekem megér annyit, hogy többet félreteszek és felmegyek a Hungaroringre. Én a saját költségeim alapján írtam azt, hogy azért nem csak a pályabérletből áll a pályázás, de szerintem aki szeretné az meg tudja oldani. Így egyetértek a omm-mal is, csak egy kicsit szűklátókörűen írja le a dolgokat. És bár törölve lett a kommentem abban írtam, hogy ds3000-ret használtam, azt pedig nem olcsó pótolni. Lada meg ugye többet is fogyaszt. De kár fecsérelni a szót, az nem kérdés, hogy mindenkinek van rá lehetősége, csak áldozni kell rá, hogy autózhasson egy jót.
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
A HJW-074-gyel szemben elfogult vagyok. Ez volt az első versenyautónk, ami nálunk lett igazi N-es autó. Miután mi eladtuk, Oberling Attila versenyzett vele, meg is nyerte a ralitúrában a kategóriát. Utána eladták ők is, és egy be nem fejezett Mikulás Rallye után az autó eltűnt. Még…..
Amikor a hétfői értekezleten Papp Tibi felsorolta a héten várható tesztautókat, azonnal berikkantottam a zsivajba, hogy eszeveszettül vinném a Toyota Prius Plug-Int. A konnektorról is tölthető hibridautó tesztjét a jövő héten olvashatják a Totalcaron. Kiderült, hogy az új…..
Dseries 2012.12.15 14:04:14
@dez01: VÉGRE! Már régóta szerettem volna valakitől megkérdezni. MIÉRT VETTÉL MULTIPLÁT TE ÚRISTEN????
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
Dseries 2012.11.15 21:32:46
@powered: Milyen király hogy már a műhelyből lassan real-time kommentekben értesülünk :D Szerintem ne a Karottának nyomasd az e-maileket meg smseket, hanem ide posztolj ;)
Ha kiderül, hogy egy autó megbukott a jávorszarvas- vagy, ahogyan a svédek hívják, Undanmanöverprov-teszten, az egész sajtó ezen csámcsog hetekig, ez pedig az eladásokra is kihat. Így volt 1997-ben, az első A-osztálynál, és persze akkor is, amikor egy német teszten - állítólag…..
Dseries 2012.10.23 16:43:43
@Wiss-N: Fogd már be és értekeld a poént.
A dániai Tannisbyben, az Év Autója zsűritagjai számára szervezett teszten jó pár autót kipróbáltunk Csikóssal. Ezek a ma kapható legjobb autók, már csak azért is, mert az új autó mindig jobb, mint a régi. Legalábbis ezt hisszük. Mert csendesebbek, kényelmesebbek, nagyobbak és…..
Belsőség Heti merítés 2012.09.30 08:58:55
Szeretnivaló Pénzfaló Az órája ~90000-et mutatott, amikor megvettem, de van az 190.000 is. Az előző gazdája nem értett hozzá, látszik is rajta. 360.000 Ft volt az ára. Azóta szépen elkezdtem rendbe rakni. A kasztni szép állapotban van, főleg ahhoz képest, hogy 14 éves. Rozsda…..